Já jsem to dlouhou dobu řešil z pohledu muže a poté jsem se prostě smířil s tím, jaká situace je. Jestli se situace ve světě jiná netuším, ale podle zkušeností ze zahraničních stránek / diskusních for to o tolik lepší nebude - možná v tom, že jsou ženy více aktivnější. Pohled ženy mě ale zase donutil trochu přemýšlet a těch důvodů může být i poměrně dost
V tématu proč je tady tak málo žen (tak nějak se snad jmenuje) byl nedávno zajímavý postřeh, že toto je docela logicky dáno umístěním pohlavních orgánů a tím pádem u žen nebude docházet díky plenám / plenkovým kalhotkám tak silnému stimulu. No a z toho hned navážu na to, že pokud se budeme bavit jak píšeš čistě jenom o tom starat se o svoji malou holčičku a ne čistě vzrušení z plen / plenkových kalhotek, tak to může být, jak jsi tak naznačila věc natolik samozřejmá, že nikoho ani nenapadne na sobě pozorovat nějaké náznaky infantilního chování. Ono se tomu podřizuje i moderní trend a je docela běžné narazit na dívky v nařasených sukní, ozdobené mašličkami všude možně, s culíky, nebo oděné v lacláčích a to je samozřejmě jistě přitažlivé pro naprostou většinu mužů - nejen nás zde.
Jinak pokud jde o holčičku, která už svého tatínka má, tak věřím, že ten ji opatruje jako oko v hlavě a rozhodně si uvědomuje, že má velké štěstí a tak možná holčička nesmí na těchto stránkách a podobných komunikovat, ještě navíc o tématech s erotickým podtextem (to je asi běžné i u naprosto normálního vztahu).
A samotná holčička ještě bez tatínka se buď stydí, nebo se u ni opravdu neprojevuje tak velká infantilní touha, že ono taky docela normální lechtání, hlazení po vlasech a podobně ji může i stačit.
Ale když už Tě tady máme, tak bys mohla sama prozradit, jak to vlastně s Tebou je? Co Tebe konkrétně přivedlo na tyto stránky a k otevření diskuse? Možná, když dáš na tohle svůj pohled, tak se dá pracovat na tom, aby vás tady bylo co nejvíce