Jj, chápu, neboj. Popravdě by Ti měla být společnost dívky odpočinkem, ikdyž chápu, že ze začátku vztahu je to pro kluka asi stres, abys nic nepokazil, aby vše naplánované dobře dopadlo. Navíc i samotné plánování zabere čas, který nemáš. V tomhle je dobré mít vztah delší dobu, kdy přijedeš domů a vše je jak má být, nepotřebuješ nic plánovat, seš přirozenej (jako snad vždy), ale už to není tak o tom randění a jednom okamžiku, ale zvláště pak pokud spolu bydlíte, tak chápe, že po práci seš ospalej. Ani rande si nedáváš tesně po práci. Ale ze začátku musíš překousnout, že my dívky jsme hodně pozorné na každý detail. A když si jí naznačil, že jí musíš něco říct, nemusí to být nutně o plínkach, toho bych se nebála. Něco vymyslíš. Jen pomalu s tím. Pokud Tě ještě moc dobře nezná a neví, o co by eventuelním rozchodem přišla, tak pokud je to něco jako plínky, možná to ukončí. Ona to totiž při necitlivém předložení může brát jako pedofilii. Pozor na to!! A zda ví, o co by přišla, o tom rozhoduješ právě ted. I když nemáš moc času. Budu držet palce. Jen to vážně neukvap. A uvidíš, odměna přijde. Hlavně se na nic nehraj, at není za rok sklamaná. A nevyčítej ji, že pokud si i v létě na ní nenajdeš čas, že jí je to líto. Přes rok okey, k práci je tam i škola, ale v létě? Neříkám, že musíte na Bahamy, ale třeba chce odpolední/večerní procházky, co by Ti nahrávalo do karet. Neboj! Jen poznámka pod čarou, nevím, jak dlouho si byl nezadanej do doby, než sis našel tuhle přítelkyni, nicméně musíš se alespon na určitou dobu odprostit od kamarádů. Zní to tvrdě a jistě si ted spustím lavinu kritiky na mou osobu, ale čistě idealisticky vzato, a já to tak měla, že první rok vztahu jsem si doopravdy vystačila jen s přítelem v každé volné chvilce. Sklamalo by jí, kdyby si volný čas delil 50 na 50 na ní a kamarády. Ale to jen malá odbočka. Seš vážně moc blízko mít holku, co ti umožní vidět plínky realně na reálné osobě. Tak si to nepokaz. Mám pocit, že trochu tlačíš na pilu. Na vše krásné je čas, jen si to musíš od nás holek prostě zasloužit. A nemůže být vše v prvním roce vztahu. A nepočítej s tím, že se ti nějaká holka ukáže v plínce po 3 měsících vztahu. Jedině když jí přesvědčíš, že to má nějaký smysl. Já třeba plínky nosím když vím, že po ruce nebude WC, kterému z hygienického hlediska důvěřuji. Třeba jí nosím na nákupy, i dnes jsem jí měla pod skate teplákama, nebo taky večer na procházce. No řekni, pokud si z Prahy, když se procházíš po nábřeží a popíjíš víno, kam chodíš čúrat? Toy Toy jsou příkladem wc, kterým nevěřím. Myslím, že ani Tvoje přítelkyně si plínku jistě nedá jen proto, že se Ti to líbí. Já je třeba mám na sobě jednou za 2 týdny.