Všechny zdravím a též přispívám do diskuse. Měl jsem kamarádku, která měla až do maturity problémy s pomočováním v noci. Žila sama s matkou, která byla na ni velmi přísná a až do devatenácti ji trestala výprasky. Za počůrané pyžamo a postel samozřejmě taky, hned ráno a přím v té mokré posteli. My se poznali, když jí bylo 22 a tak to nějak po pár měsících vyplynulo, že by chtěla prožívat to vzrušení z počůrání a následného výprasku znova, ale že jí tehdy chyběly dvě věci: jednak táta, který by jí taky občas nasekal na zadek, a pak, že vždy toužila po tom, aby jí za trest máma někdy koupila plínky a po výprasku jí zabalilala. Když se takto zpovídala, netušila ještě, jak moc mě tyhle věci od mládí přitahují. Pak jsme spolu prožili pár let krásného přátelství, kdy jsem byl pro ni takovým tátou, jak si vysnila a plnili jsme si své touhy.
Jedny z nejlepších zkušeností jsme získali s plenkami Attends Slip, samozřemě s těmi nejsavěšími, tj. č. 9 a hlavně 10. A když jsem jí na noc do těch jednorázovek ještě složil dvě tři bavlněné, bylo to super. Jednak jí to moc slušelo, ale také to bylo velmi praktické, potože neproteklo nic, i když spala dlouho a ráno ještě v těch plínkách byla i při snídani.
Už je to ale všechno pryč, jen vzpomínám.