Včera před půlnocí jsem si do spaní vzal MoliCare super Medium nejsem s nimi moc spokojený, mají kratší boky a spodní lepítko hranou škrábe kůži,jinak savost je dobrá,na to igelitové plenkové kalhotky - šíře rozkroku 35 cm,boky 21 cm( chci nechat nově některé zvýšit na 35 cm a pas mám 84 cm, roztáhnout se dají na 60 cm,tj. do pasu 120),světle béžové tenké bavlněné punčocháče(plenky přes ně prosvítají), Abena body na fixaci plenek s rukávky a nohavičkami,kde se i zapínají na 8 druků a trikotínovou noční košily s krátkým rukávem. Ještě než jsem usnul,počůrávám se - schválně jsem nebyl na záchdě a již to držel jentaktak. Vstávám po 8hod. a během chvilky se při chůzi po bytě opět počůrávám. Vše je v plence a i díky igelitovým kal. mám ještě i teď, co to píši, suché oblečení - je mi příjemné, cítit a pohybovat se v mokrých plenkách. Ale během hodinky se již jdu umýt a přebali do suchého. Tak zatím se mějte a pište také, jak žijete s plenkami a v plenkách i Vy. Určitě to zajímá více z nás a kde jinde se o tom můžete takto otevřeně bavit?!