Tento příběh je zcela smyšlený, jakkoliv by se mi líbilo, kdybych ho mohl napsat podle skutečné události.
Začalo to docela nečekaně, šel jsem ke svému praktickému lékaři s tím, že mě cosi bolí. Doktor mě chvíli zpovídal, něco si četl v mé anamnéze a pak mě překvapil vysvětlením, že by si mě měli pár dní nechat v nemocnici na pozorování. Trochu jsem se lekl, jak vážné to bude, přece jen jsem se zase tak špatně necítil. Doktor volal do nemocnice, pak mi vypsal žádanku a trochu mě uklidnil, že to není tak akutní. Takže žádná ambulance, ale hezky dojít si domů sbalit zavazadlo a po poledni ať se hlásím na tom a onom oddělení.
Vyrazil jsem tedy k domovu a přemýšlel nad tím, co mě v nemocnici čeká. Dlouho jsem tam nebyl, takže moje vzpomínky zahrnovaly ještě děsivou nemocniční stravu, všudypřítomný zápach desinfekce a nepříjemné sestřičky.
Do kufru jsem si sbalil nějaké to oblečení (hlavně víc pyžam, přece jen jsem očekával, že to je v nemocnici předpokládaný dess code), knížky na čtení, kartáček a pastu a vyrazil jsem na autobus. Platit za pár dní parkování na nemocničním parkovišti se mi celkem logicky nechtělo. V nemocnici jsem se doptal, kde je moje oddělení, a když jsem na něj dorazil, předal jsem sestřičce na recepci žádanku od obvoďáka a usadil se v čekárně. Překvapivě rychle se mě ujal vstřícný pan doktor, chvilku jsme si popovídali, načež mě předal sestřičce, která mě odvedla na pokoj. První vyšetření mě prý čekají až další den, abych se mohl aklimatizovat.
Na pokoji jsem byl sám, i když vedle byla ještě druhá postel. Vybalil jsem si tedy věci, nalil si z konvice čaj (lepší, než jsem čekal) a vytáhl knížku. Docela jsem se do ní začetl, když dorazila večeře. Poklop z tácu jsem zvedal s obavami, co mě pod ním čeká, ale nevypadalo to vůbec špatně a co je důležitější, i chuť byla ucházející. Snědl jsem všechno, dokonce byl součástí i malý dezert a tác připravil na stolek k odnesení. Když už jsem se šel umýt po jídle, vlezl jsem si rovnou do sprchy s tím, že jsem přece nemocný a že tedy můžu jít do postele brzy.
Už jsem ležel v posteli a přemýšlel před spaním, když se ozvalo zaklepání na dveře a vešla sestřička. Kypřejší postava, uniforma se marně snažila zakrýt odpovídající velikost prsou. Brýle s tmavými obroučkami a za nimi zelené oči, které svítily překvapením a rošťáckým nápadem.
"Ahoj Pájo, kde se tu bereš?"
Ano, tuhle sestřičku znám. A ona zná mě. Důkladně.
"Ahoj Moni, tuhle otázku bych měl spíš položit já. Ty jsi přece dělala na dětském. A pokud vím, já jsem dospělý. Ale abych Ti odpověděl, představ si, že jsem nemocný, a tak mě vzali do nemocnice. A čemu tedy vděčím za Tvou přítomnost?"
"Mají tu nedostatek sestřiček, tak požádali ostatní oddělení o výpomoc a tak jsem tu teď vzala dvě noční. Takže se o Tebe dnes budu starat. Chvilku vydrž."
Mrkla na mě a vyrazila na chodbu. Začal jsem přemýšlet, co tím chtěla říct, ale tušil jsem předem. S Mončou jsme se seznámili na ABDL stránkách a párkrát už jsme se setkali, abychom si spolu pohráli.
Čekal jsem dobrých deset minut, přemýšlel, co se děje, když se opět otevřely dveře a Monika vešla dovnitř. V ruce nesla plenku, úplně obyčejnou Molicare, ale v maximální savosti.
"Nemůžu Tě tu přece nechat spinkat jen tak, jako velkýho kluka. Když vím, jaké jsi ve skutečnosti miminko."
Pohladila mě po vlasech a odhrnula peřinu.
"Š-š-š, jen trochu nadzvedni zadeček, ať ti můžu stáhnout kalhoty"
Rázem jsem ležel od pasu dolů nahý, takže Monika koukala na mého ptáčka zpěváčka a potutelně se usmívala. Ano, ptáček zpěváček byl v tu chvíli celkem tvrdý, jako vždycky, když měla Monča ruce v jeho blízkosti. Ta si nenechala ujít příležitost a hned si ho pohladila.
"Já věděla, že se ti tohle bude líbit. Tak pojď, zabalíme."
Nadzvedl jsem zase zadek a Monča pode mě zasunula plenku. Protáhla mi ji mezi nohama a dávala si veliký pozor, aby při tom nezapomněla pořádně poškádlit ptáčka. Pak mi plenku zalepila na obou stranách, hezky těsně.
"Ne, že si s ním budeš hrát. To můžu dnes v noci jen já."
Natočila mi do sklenky vodu.
"Hezky bumbej, ať máš co čurat. Já si tě zase přijdu zkontrolovat."
Oblekla mi zpátky kalhoty, přikryla mě a odešla pryč z pokoje.
Ležel jsem tam a přemýšlel, co teď. Na spánek jsem neměl aktuálně ani pomyšlení, byl jsem nadržený a nevěděl, jak dlouho mě Monča hodlá nechat čekat. Bylo mi jasné, že má spoustu jiné práce, což byl přesně opačný problém, než jsem měl já. Jediná věc, na kterou jsem měl pomyšlení, mi byla Mončou zakázána a tak jsem zkusil vstát z postele a trochu se projít po pokoji. Při chůzi jsem hezky cítil, jak je plenka ještě tuhá a to mě zase trochu vzrušilo. Navíc se mi už začínalo chtít čurat. Dopil jsem sklenici a došel si k umyvadlu natočit další vodu. Budu pít trochu víc, co se může stát.
O hodinu později už se mi chtěl čurat fakt hodně a tušil jsem, že jestli Monča brzy nepřijde, najde mě už chtě nechtě počuraného. Lehl jsem si do postele a zkusil jsem si vzít knížku. Hloupý to nápad, nedokázal jsem přečíst ani 3 slova, než se opět přihlásil měchýř. Knížku jsem tedy odložil a poslouchal. Na chodbě zněly kroky, rytmus mi byl docela povědomý. Prošly okolo mého pokoje a odezněly na druhé straně.
Uteklo pár minut a kroky se vracely zpátky. Tentokrát však zastavily u dveří mého pokoje. Viděl jsem, jak poklesla klika, zato mé srdce zamířilo opačným směrem. Dveře se otevřely.
Monika přišla až ke mně, usmála se a odhrnula peřinu"
"Tak co můj malý chlapeček, dodržuje pitný režim?"
"Asi až moc. Ty skleničky jsem vypil minimálně 3 a už fakt potřebuju"
"Vážně? To zní skvěle."
Monča mi stáhla kalhoty a sáhla na plenku. Zatím byla suchá.
"A není to nepohodlné, tahle to držet?"
Přikývl jsem. Monča si sedla na pelest mé postele a já jí položil ruku na stehno.
"Tak mi ukaž, jak hezky jsi dodržoval pitný režim."
Uvolnil jsem svěrač a začal se sykotem čurat. Monča mě sledovala vzrušenýma očima. Moč se vsakovala do plenky a ta začala kvalitně bobtnat. Bylo toho opravdu hodně a za chvíli jsem cítil, jak protékám kolem gumiček na zadku. Naštěstí do připravené podložky, Monča mě prostě zná.
Monika přejela rukou z mého břicha na teplou a zbytnělou plenku. Začala mě hladit.
"Teda, takhle hezky ses snad u mě nikdy nepočural. To si zaslouží odměnu." Můj penis v plence rázem stál v pozoru, vzrušený jak samotným počuráním, tak Mončinými doteky. Já ji zatím hladil po stehně a má ruka, ne zrovna nenápadně, zajela blíž jejímu klínu. Monika s tím zjevně počítala, rozepla si kalhoty a má ruka už jezdila po jejích kalhotkách. Cítil jsem, že se sice na noční směnu nevybavila přímo plenkou, ale aspoň větší vložku v kalhotkách měla. Její ruka se zatím posunula ke kraji plenky a Monča mi roztrhla lepítka na bližší straně, aby se rukou pohodlně dostala dovnitř plenky. Zavzdychal jsem.
"Pš, pš, ať někdo nepozná, co tu děláme" usmála se na mě. "Tady by někdo potřeboval dudlat, že?"
Volnou rukou si vyhrnula tričko a vytáhla na mě svůj trumf. Kojicí podprsenka, no tedy. Na bradavce bylo vidět Monči vzrušení, trčela a jen prosila o to, aby ji někdo uchopil do pusy. Nemohu říct, že bych se tomuto úkolu bránil, spíše naopak. Cítil jsem, jakou potopu má Monika v kalhotkách a místo, abych ji zmírnil, přejel jsem prsty přes hranu kalhotek přímo na hladce vyholenou kundičku začal něžně zkoumat její nadrženost. Monča zatlačila proti mně a zároveň pevněji sevřela můj penis a zrychlila. Zajel jsem prostředníčkem do její svatyňky, přitlačil dlaní proti a začal přejíždět po jejím citlivém místečku. Monča párkrát zavzdychala a já cítil, jak je blízko vyvrcholení. To na oplátku přidalo k mému vzrušení, které už sama kombinace jejího prsu v mých ústech a její ruky kolem mého penisu šroubovala do výšin. Tady už nebyla šance ani důvod cokoliv oddálit a já začal plnit značně použitou plenku ještě žhavým semenem. Monča se nenechala zahanbit a i přes doznívající orgasmus jsem cítil, jak se její svatyňka stahuje a po ruce mi tečou její šťávičky. Vložka plnila svůj účel a vsakovala je, takže by nikdo nepoznal, co Monča prožila.
Monika mi z úst vytáhla svůj prs, usmála se na mě a zase si zapnula podprsenku.
"Teď už by se Ti mohlo spát lépe, až do rána. Přebalíme do suché plenky, tahle už je hotová."
Zapula si kalhoty, vytáhla vlhčené ubrousky a začala mě utírat. Vyhrála si důkladně s penisem, jeho okolím, očistila stehna a pak mi zvedla nohy a přesunula se k zadečku. Srolovala použitou a řádně naplněnou plenku a dala mi tentokrát Tenu s textilním povrchem, protože ví, že igelit mě vzrušuje natolik, že pak nejsem schopen usnout. K počurané plence přibalila i podložku a pomohla mi obléct si kalhoty.
"Dobrou noc a vlhké sny přeji".
Monča odešla a já brzy usnul.
Když mě Monika přišla probudit, byla venku ještě tma. Půl šesté. Proč to proboha dělá? Byl jsem rozbitý a nedokázal moc myslet.
"Řekla jsem si, že Ti přijdu sundat plenku, abys tu nemusel vysvětlovat, co jsme v noci dělali". To mě trochu probudilo. No jasně, má pravdu.
"Děkuju, Moni, to jsi moc hodná."
Stáhla mi kalhoty a sáhla na plenku.
"Suchá, ty jsi můj šikulka".
"Počkej chvilku" ještě jsem ji zastavil a začal čurat. Za noc se toho taky trochu nasbíralo, ale tentokrát plenka neprotekla.
"Jojo, byla by škoda vyhodit ji suchou" usmála se na mě Monika a pohladila mě po penisu stojícím v počurané plence.
Odtrhala všechna lepítka a otevřela plenku. Pak mě zase očistila vlhčeným ubrouskem, sbalila ho do plenky a tu odnesla vyhodit jinam, ať nikdo jiný neví, co jsem za počuránka.
"Papa, nevím, kdy tu budu mít další službu, tak si to možná nezopakujeme" ještě se se mnou rozloučila.
"Pa, i kdyby, tohle bylo to nejlepší, co jsem tu mohl zažít".
Ještě jsem si na chvíli lehnul a zavřel oči, ale usnout už jsem nedokázal.
Přes den to bylo jako normálně v nemocnici, ráno vizita, nezajímavá snídaně, dopoledne nějaká vyšetření, pak oběd bez chuti a bez zápachu.
Odpoledne aspoň trochu vzruchu, když mě přišla navštívit manželka. Ta sice o mé lásce k plenkám a o části mých setkání s Monikou ví, ale předešlou noc jsem si nechal pro sebe. I když bylo docela těžké snažit se konverzovat o něčem jiném, když se má mysl stále vracela k Moniččiných hebkým dotekům a kojicí podprsence.
Pak manželka odešla a už zbývalo jen navečeřet se a jít spát.
Před osmou hodinou se ozvalo zaklepání na dveře a do pokoje vešla sestřička, mladá, štíhlá, drobná dívenka. Ta, co měla včera službu s Monikou. Přišla blíž a zdálo se mi, že se malinko červená.
"Dobrý večer. Víte, já..." trochu se jí zadrhla slova a já už byl napjatý jak struna. Navíc byla opravdu moc pěkná, takže jsem se trochu bál, že zvedající se peřina bude vidět na míle daleko.
"Copak se děje, sestři?" Snažil jsem se ji pobídnout neutrálním tónem, ale těžko jsem skrýval vzrušení.
"Víte, já si včera všimla Monči, jak k Vám šla a... a viděla jsem, co sem nesla a pak, co jste dělali..."
Krve by se ve mně nedořezal. Tahle kočka mě přišla vydírat? Do prdele...
"Ano?"
"A víte, no, jestli byste dnes večer nechtěl zabalit ode mě"
Její oči klouzaly po mé peřině až k místu, kde se můj penis snažil křičet za mě "JO, JO, JO, ROZHODNĚ, HNED, JO, POJĎ".
Já naštěstí nejsem penis a tak jsem se držel o trošku víc a pronesl jsem něco ve smyslu "tak pokud by se Vám to líbilo".
Myslím, že jsme oba byli červení až na zadku, ale nakonec, tak to bývá, když se Vám plní sen, který by Vás ani nenapadlo snít.
"Tak zatím hezky pijte a já dojdu pro tu plenku". S těmi slovy sestřička odešla a já zůstal sám, jen se sklenicí vody a masivní erekcí.
Vrátila se o pár minut později, v ruce tlustou Tenu a podložku. Zavřela za sebou dveře.
"Přece Vás nemůžu nechat courat na záchod, to byste mi ještě mohl prostydnout"
"Viďte, ještě, abych tam v nemocnici něco chytil"
"No právě. Můžu?" Zeptala se, a začala odhrnovat mou pokrývku. Jen jsem přikývl.
Odkryla mě a siluetu ztopořeného penisu v kalhotách pyžama nemohla přehlédnout.
"Ty kalhoty budeme muset stáhnout taky."
"Mohl bych tvrdit, že se na to netěším, ale něco Vám trochu naznačuje, že bych kecal."
Usmála se a přetáhla kalhoty přes penis.
"Tak pojď ty rošťáku. Však vidím, jak se do té plenky těšíš."
Naznačila mi, ať se odkulím stranou a položila na postel podložku a na ni plenku. Pak mě jemně vrátila zpátky.
"Ne, že si ho tu budeš honit, o to se postarám já."
Zarazila se. Napřáhl jsem k ní ruku.
"Když už si tykáme, tak já jsem Pavel."
"Klára."
Stiskla mi ruku, naklonila se ke mně a políbila mě.
Pak se vrátila k mému penisu, pohladila ho rukou a políbila špičku.
Kdybych byl o pár let mladší, asi by se tím opravdu rovnou postarala. Možná neplánovaně, možná s tím počítala, jestli má zkušenosti spíš s kluky svého věku. Ale mně už není 20, takže jsem situaci ustál zatím bez výronu.
Pak mi Klárka plenku protáhla mezi nohama a zalepila.
"Musím se postarat i o další pacienty. Ne takhle, tuhle péči máš jen Ty. Přijdu se podívat, až bude trochu volněji"
S těmi slovy odešla. Ještě mi zamávala ode dveří a zmizela na chodbě. Opět jsem osiřel jen se svými myšlenkami a s nimi spojenou erekcí.
Vzal jsem si knihu a chvíli jsem si četl. Moc jsem se na to nedokázal soustředit, ale hlavní bylo nějak přečkat ten čas, než Klárka zase přijde. Přece jen jsem slíbil, že na ni počkám.
Blížil se čas jít opravdu spát, tak jsem se zvedl a došel do koupelny, abych si vyčistil zuby. Močový měchýř se docela slušně ozýval, až jsem to nevydržel a uprostřed čištění jsem to pustil. Plenka hezky nabobtnala, já si dočistil zuby a šel zpátky do postele. Vrátil jsem se ke knize a postoupil o dalších pár stránek. Vtom se otevřely dveře a vešla Klárka.
"Tak co dělá můj chlapec?"
Odložil jsem knížku a usmál se na ni.
"Už Tě vyhlížím. Trochu jsem se bál, abych neměl mokrou postel."
Klárka mi stáhla peřinu a jala se kontrolovat stav plenky.
"Ale, ale, tady se někdo počural. Hm, víš, že by mě vlastně mrzelo, kdyby ne?"
Stáhla mi kalhoty od pyžama a v plence začínalo být zase docela těsno. Podíval jsem se Klárce do očí a pak jsem pohledem sjížděl níž. Na hrudníku se pod bílým tričkem rýsovaly tmavé dvorce s trčícími bradavkami. Jel jsem dál a zadíval se na klín v erárních kalhotách. Přišlo mi, že pod kalhotky pod nimi jsou poněkud objemnější.
"Zdá se, že nejsem jediný, kdo tu má vlhko v kalhotách."
Klárka si jemně přejela prstem po rtu a pravila: "asi bys mě měl taky zkontrolovat"
Stáhl jsem jí kalhoty a pod nimi se objevila natahovací plenka, také pěkně použitá. Mé obočí vystřelilo vzhůru.
Začal jsem ji hladit po plence a ona mi šla vstříc.
Rozepla mi plenku a vzala do ruky můj ztopořený penis.
"Můžu na něj nasednout? Prosím, strhni ze mě tu plenu a nech mě nasednout."
Vzal jsem za švy na bocích její plenky a postupně je roztrhl. Z plenky vykoukl její decentně upravený klín.
Vylezla na postel a nasedla na mě. Pak se ke mně sklonila a začali jsme se líbat.
"Takhle se do tebe za chvilku udělám."
"A když ti řeknu, že mám tělísko? Nemysli si, že chci být těhotná." Přirážela na mě a já cítil, jak se blížím. Jako by to tušila, vyhrnula si tričko a ukázala mi svá drobná, krásná prsa. Cyhtila mě za ruce a přiložila si je na prsa. To už se nedalo vydržet. Vzdychl jsem a začal ji plnit. Dosedla proti mně a já cítil, jak také dosáhla vrcholu. Pak se na mě zhroutila a políbila mne.
"Tedy, tohle tu mít častěji, tak bych se do té práce i těšila"
Nastavila mi bradavky k políbení a pak slezla a vzala mě za ruku.
"Je čas se jít umýt a spát."
S těmi slovy mě odvedla do koupelny, svlékla ze mě i ze sebe zbytek oblečení a společně jsme vlezli do sprchy. Když jsme se umyli, oblekla si čistou plenku, erární oblečení a odvedla mě do postele. Tam mě zabalila do čisté plenky a uložila. Naposledy jsme se políbili a Klárka se šla starat o další pacienty, zatímco já usnul jako nemluvně.