Autor Téma: TV Show 1  (Přečteno 622 krát)

Offline Pisatelka

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
TV Show 1
« kdy: Dubna 01, 2026, 10:57:23 »
Stojím u silnice a chladný vítr mi fouká pod krátkou sukni. Zvedám ruku a snažím se vypadat vesele, i když uvnitř cítím jen tenký ledový plášť rezignace. Auta mě míjejí, jejich světla mě na okamžik oslepí a pak zase zmizí v noci. Dneska je to slabé. Klientů je čím dál méně a ti, co ještě jezdí, si radši vyberou některou z mladších holek, nebo si to zařídí jednodušeji přes internet.
A právě ten internet se stal mým druhým zdrojem obživy. Když se večer vrátím s prázdnou do studeného bytu, zapnu notebook. Světlo z obrazovky mi osvětluje tvář a já se proměním v někoho jiného. V někoho, kdo se za pár stovek svléká pro anonymní diváky na druhém konci světa. Tiché pípání, které ohlašuje příchozí platbu, je jediným zvukem, který mi připomíná, že moje snaha má aspoň nějaký smysl. Ale není to ono. Chybí mi dotek, energie, skutečná přítomnost. Jsem jen dalším videem na nekonečném pásu, snažíc se zaujmout.
Dneska večer je to ale zvlášť hrozné. Po krátkém a nepříliš lukrativním streamu sedím a jen tak listuju po internetu. Zrovna si prohlížím nějaký erotický portál, když mě na okraji obrazovky zaujme zářivě barevný reklamní banner a na na něm 1 000 000 Kč. Vrtí se a bliká jako nějaký levný trik na přilákání pozornosti. Normálně bych to hned zavřela, ale dnes mi došla trpělivost.
Na kliknutí se mi otevře nová stránka a na ní obrovský, optimistický leták. Je plný zářivých barev, úsměvů a velkých, tlustých písem. Vypadá to jako reklama na nějakou herní show nebo soutěž.
Změňte svůj život za jeden měsíc! Staňte se hvězdou naší nové show!
Hledáme Kohokoliv odvážného! Bez ohledu na věk, vzhled, profesi nebo minulost. Věříme, že v každém je skrytý potenciál!
Co vás čeká: Měsíční dobrodružství. Přesný program je překvapením, ale slibujeme zábavu, adrenalin a zážitky, na které nikdy nezapomenete!
Co získáte: Neuvěřitelných 1 000 000 Kč pro každého, kdo s námi vydrží až do konce!
Stačí jen odvaha! Přihlaste se jednoduše přes formulář níže a staňte se součástí něčeho velkého!
Zadržuji dech. Milión korun. Ale to, co mě nejvíc zarazilo, byl ten text. „kohokoliv.“ „Bez ohledu na vzhled.“ To znělo jako nějaký podvod. Nebo jako by cílovou skupinou byli zoufalci jako já. Ale zároveň… co když je to pravda? Co když opravdu hledají normální lidi a ne jen modelky a profesionály?
Srdce mi buší až v krku. Strach mi svírá žaludek, ale zároveň cítím jakési divoké vzrušení. Je to šílené. Je to nebezpečné. Ale zároveň to možná je ta jediná skutečná cesta ven. Z kruhu, ve kterém se točím už příliš dlouho.
Zavřu oči a na chvíli si představím ten jiný život. Bez neustálého stresu, bez nutnosti usmívat se na cizí muže, bez předstírání před kamerou. Jen svoboda.
Otevřu oči. Můj kurzor bliká v jednoduchém přihlašovacím formuláři. Stačí jméno, e-mail a pár vět o sobě. Bez váhání vyplním své jméno – Karolína – a e-mail. U posledního pole se na chvíli zamyslím.
„Dobrý den, jmenuji se Karolína. Vaše nabídka mě zaujala, protože hledám změnu a výzvu. Jsem otevřená novým věcem a připravená na cokoliv. Chci si vyzkoušet něco nového a ukázat, co ve mě je. Jsem odhodlaná vydržet až do konce.“
Je to pravda. Jsem.
Kliknu na „Odeslat“. Když se mi na obrazovce objeví hláška „Děkujeme za přihlášku!“, opřu se o židli a zhluboka se nadechnu. Nevím, jestli mi vůbec někdo odpoví. Ale poprvé za velmi dlouhou dobu mám pocit, že jsem udělala něco, co může změnit všechno. Ať už to dopadne jakkoliv.