Létat v plínce je v pohodě. Jak píšou výše. Když si mě vzali bokem*, tak jsem jim jen řek, že jsem inkontinentní a tím to skončilo. Dokonce se mi jednou i velmi slušně omluvily a jako kompenzaci jsem dostal lístky do byznys čekárny. To opravdu potěšilo

Kde je podle mě spíše větší problém, tak je ve vlaku. To si tak v klidu jedete třeba z Bratislavy/Prahy/Vídně... (běžná cesta do 4 h) do OV a najednou někde zůstanete visek x hodin v přeplněném vlaku. Kde jen cesta totálně přeplnou chodbičkou (kufry, baťohy, lidmi...) je samo o sobě výzvou. Natož v mokré plínce, která je už jen kousek od stavu "mokré kalhoty". Jednou to dopadlo, tak, že jsem ze sebou už neměl náhradní plínku a namístě jsem v mokrých kalhotách seděl jak přišpendlený několik h. Naštěstí 90 % vlaku vystupuje OV Svinov, Takže na OV Hlavní už bylo kupéčko prázdné. Mikina kolem pasu to naštěstí zachránila.
Takže ponaučení: Mějte ze sebou vždy náhradní plínku ve stylu N+1! pokud opravdu trpíte inkontinencí tak N+2!
*Bacha na lety z mimo EU a USA!!! Když jsem přilétal po mísící z Afriky tak si mě slušně vzali bokem do specializované místnosti a tam jsem šel opravdu až do trenek (to jsem ještě nenosil plínky), včetně ponožek. A opravdu VELMI DŮKLADNĚ mi zkontrolovali jak příruční zavazadlo, tak i oblečení. Nakonec se ukázalo, že ten cirkus byl, že v botě byla pevná kelarová výztuha, která jim svítila na rentgenu a přilétal jsem z "rizikového" regionu. Nakonec jsme se tomu všichni zasmály a pustili mě dále do EU