Autor Téma: Vzrušení v plenkách  (Přečteno 1847 krát)

Offline svycarsko

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Vzrušení v plenkách
« kdy: Října 28, 2025, 17:27:19 »
Můžete mi někdo z plenkařu vysvětlit, proč máte v pocurane plence orgasmus s ejakulací? Mě se to dnes ráno stalo, že jsem měl samovolný orgasmus s ejakulací v počůrané plence. Stalo se mi to porvně. Omlouvám se za otázku, ale nejsem v tomto profesionál

Offline sm_sexik

• Email nefunguje
  • 10 a více
  • *
Re:Vzrušení v plenkách
« Odpověď #1 kdy: Října 29, 2025, 15:55:40 »
Ahoj, nemoze to byt tym tlakom a neustalou stimulaciou, ktoru vytvara pocurana plienka? Pre mna je ten pocit najprijemnejsi, ked citim teply mokry tlak vsade v rozkroku ... i ked teda samovolny orgazmus som este nemal, ale povacsinou staci lahnut na brucho a chvilku sa otierat o postel :)

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #2 kdy: Října 30, 2025, 18:20:49 »
Já mám třeba orgazmus, když se přebaluji na dětské přebalovně, že tam na mě třeba přijdou. Ono taky třeba záleží na tom, jak dlouho už nosíš plenky? Jsou nadýchané a hebké.

Offline Rudlla79

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #3 kdy: Října 30, 2025, 22:27:53 »
Já měl to samé a po nějaké době to přestalo. Asi orgazmú bylo moc. A po každém orgasmu sem měl špatný svědomí, že nejsem mimo a ani nemocný a chtěl sem s plenkami skončit. Do večera se to srovnalo a opět sem usínal v plenkách.

Offline svycarsko

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Listopadu 01, 2025, 20:58:12 »
Tak já plenky nosím pouze příležitostně. Já nejsem moc na plenky, ale spíše na PVC. Ale vzrušení to bylo opravdu velké v počurané plence.

Offline stalevplence

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #5 kdy: Listopadu 02, 2025, 21:50:58 »
já pokaždé když se přebaluji nebo i když mě přebalovali v nemocnici nebo na kontrole na urologii vždy erekce i na urologických vyšetřeních.