Autor Téma: Musíš znovu vyrůst 2  (Přečteno 979 krát)

Offline chlapeček

• 101 a více
Musíš znovu vyrůst 2
« kdy: Října 18, 2025, 16:51:01 »
2 . První den jako batole .

Omlouvám se za pravopis a úpravu textu . Píší z mobilu .

Druhý den jsem se vzbudil ze zvláštním pocitem . Ležel jsem sice ve své posteli , ale ta byla najednou velká . Má sobě jsem měl plenku a to pěkně mokrou a co víc i pokakanou . Pustil jsem vše ve spánku jako skutečné batole . Zaslechl jsem , že s Pavlík taky už vzbudil a otočil se k němu .

,, ahoj Vlastíku ,vítám tě v dětském světě . Jsem rád , že jsi se ke mně přidal . Budeme vše dělat spolu jako dvojčata a moc se na to těším . V jeslích kam budeš semnou určitě taky chodit jsou ještě další kluci kteří se rozhodli se vrátit zpět do batolecích let ,, .

,,ahoj Pavlíku , tak to bude určitě super . Jak je možné , že ti najednou úplně rozumím ? ,, odpověděl jsem mu já .

,,to je jednoduché . My malé děti mluvíme dětskou řeči , kteří dospělí nerozumí . A ty ji teď mluvíš taky a budeš rozumět i dospělým ,, .pověděl mě a dal si do pusy zpět dudlík .

Za chvilku vešla maminka .

,, ahoj moji broučci . Jak tak koukám.uz jste vzhůru . Takže teď vás oba přebalím , dostanete snídani a pojedeme nakoupit . Musím vyzvednout nový kočárek a potom koupit další oblečení . A protože začíná být zima , je potřeba koupit pro vás oba oteplovačky ,, pověděla nám mamka .

Nejdřív šla vyndat z postele brášku. Dala mu pusu na dobré ráno a potom šla pro mne . Pomohla mě vstát a oba nás odvedla do koupelny . Musel jsem jít s nohama od sebe jako skutečné batole . Když jsme míjeli zrcadlo , tak jsem se na sebe podíval pořádně . Měl jsem na sobě dupačky , pod nimi pěkně vyboulenou plenku . Byl jsem opravdu veliký jako Pavlík a téměř jsem se mu podobal . Jen u nás byla rozdílná barva vlasů a pár rysů v obličeji .

Kdyz sme vešli do koupelny , tak nám mamka sundala oběma dupačky a postavila do vany . Teprve potom odlepila pěkně mokré a plné plenky . Tady nás umyla od všeho kakání a potom zabalila oba do osušky .

Vrátili sme se do pokoje kde mě jako prvního položila na přebalovací pult a brášku posadila na okraj . Důkladně mě všude osušila . Z poličky vzala novou plenku ,chytla mě za kotníky a nadzvedla zadeček . Plenku dala podemne a položila mě na ní . Vzala mast proti opruzeninám a důkladně mě namazala pindíka i kuličky . Trochu dala i na třísla . Hrozně moc se mi to líbilo. Otřela si ruce a zabalila mě pěkně do plenky . Ucítil jsem její měkkost a moc se mi to líbilo. Z police vzala body a oblékla mě . Když jsem byl hotový, tak jsem se vystřídal z bráškou . Ještě nám dala každému batolecí punčocháče a odvedla do kuchyně . Brášku posadila do jeho vysoké židličky a mne na normální židli na kterou dala polštáře .

,,teď budeš ještě papat takto Vlastíku , ale v poledne už budeš mít stejnou židličku jako bráška ,,  řekla že úsměvem .

Každý sme dostali bryndáček a před nás dala misku s kaší a lelahev z mlékem . Pěkně pomalu sme oba vše snědli . Některé jídlo skončilo na bryndáčku .

Po jídle nám utřela pusu a vzala do koupelny vyčistit zuby . Potom nás oblékla na ven . Vzala nás do auta a jelo se do města . V obchodním domě jsme nejdřív šli do prodejny kočárků kde už měla zamluvený kočárek pro dvojčata . Vypadal zajímavě . Byly na něm už připravené i dva teplé fusaky . Ona ho jen vyzkoušela . Fusak byl moc pohodlný a krásné teplý .

Potom nás odvedla do dětského koutku , sundala bundy a nechala ať si tam hrajeme . Při hraní mě došlo , že mám už vlhkou plenku . Ani jsem nějak necítil ,že jsem se počůral . Bráška jako by slyšel moje myšlenky .

,,tak jsi teď Vlastíku taky batole a ty dělají potřebu do plenek automaticky . Jediné co budeš asi cítit , bude potřeba kakat , ale i tu záhy pustíš pěkně do plenky ,, .
Nevím jak dlouho mamka nakupovala , ale když se pro nás vrátila tak přijela s naším novým kočárkem . Oblékla nám bundy a jelo se k autu . Když otevřela dveře , tak jsem.misto mého pod sedáku viděl úplně novou dětskou autosedačku . Měla na sobě obrázky Tlakové patroly . Bráška tam měl Spidermana . Posadila nás do nich a připoutala . Dala kočárek do kufru a jelo se domů .

Tady nás odvedla do našeho pokoje , který se mezitím změnil . Byla tady nová dětská postýlka a na zemi koberec sotivem města . Mamka nás svlékla do bodíčka a punčocháčů .

,,tak si kluci pěkně hrajte a já jdu vy balit nákup . Potom dostanete oběd a po spánku se půjde ven . Začalo akorát pěkně sněžit , takže se budou nové kombinézy hodit . A taky vám hned přinesu oběma láhve z pitím ,, .

Vytáhli sme s bráškou autíčka a začali si hrát . Byl to úplně jiný pocit , než když sme si hráli předtím a já byl velký kluk . Nejednou se Pavlík trochu zarazil , zčervenal a už bylo slyšet jak plní plenku . Když skončil , tak se jen usmál a jak měl vy zvyku sedl si na zadeček a vše tam pěkně rozmatlal . Když nám dala mamka láhve s čajem a já ho vypil , tak jsem pustil obsah svých střev pěkně do plenky . Nemusel jsem si už dělat žádné starosti . Věděl jsem , že nás mamka potom pěkně přebalí do nových plenek . A jako Pavlík i já vše pěkně v plence rozpatlal .

Ona mezitím nosila do našeho pokoje věci . Bylo to oblečení a zásoba plenek .

,,tak jo kluci . Chvilku vydržte a po obědě vám vyměním plenky . Potom se chvilku vyspíte a půjde se ven ,, ..

Jako poslední věc přinesla do mojí postýlky fusak na spaní .

Odvedla nás oba do kuchyně , kde stála nová dětská židlička . Posadila mě do ní , připoutala a sklopila pultík . Když mě posadila , tak jsem cítil , jak se mě veškeré kakání ještě víc rozlezlo po plence . Dala nám oběd a sama začala taky jíst . Po jídle nás převalila do suché a čisté plenky a uložila do postýlek . Fusak byl velmi příjemný a pohodlný . Do pusy nám dala dudlík , popřála pěkně sny a odešla .

,,tak pěkně sny bráško ,, řekl jsem já nahlas .

On popřál mě a ta chvilku jsem usnul .

Probil jsem se v okamžiku , kdy pro nás přišla mamka . Vyndala nás z postýlek a vzala k přebalovací mu pultu . Když zjistila , že jsme oba jen mokří , tak se rozhodla , že bude stačit přebalení na místě . Když jsemel na sobě číslu plenku , tak jsem dostal body s dlouhým rukávem a opět punčocháče . Ty měli na sobě i šle , které upravila když mě postavila na zem . Za chvilku převalila i Pavlíka . Po svačince nám oblékla flísové mikiny a dala nám naše nové kombinézy . Na nohy teplé boty , rukavice a dětské čepice které zavázala pod bradou .

V oblečení bylo moc hezky teplo . Šli jsem ven kde nás posadila oba do kočárku . Venku opravdu pěkné sněžilo a my se vydali do parku . Užíval jsem si jízdu v kočárku a koukal se po lidech . Cítil jsem , že zase čůrám . Chvilkama sem se divil , že čůrám tak často . Potom mě to došlo . Malé děti přece neovládají močový měchýř a čůrají vlastně skoro pořád .

Plenka vše zachytila a ven se nic nedostalo . To už jsme dorazili do parku . Tady nás mamka pustila z kočárku . Pavlík zamířil k jedné prolézačce kde byly i jiní kluci . Dva jsem znal . Byly to sourozenci mých kamarádů , ale druhé dva jsem nemohl poznat .

Všichni se s náma pozdravili . Potom se ozvalo jeden z nich .

,, jak tak koukám Vlastíku , tak jsi se taky rozhodl se vrátit do věku batolete . Asi by jsi nás nepoznal . Já jsem Michal a tohle je Jirka ,, prohlásil a mě hned vše došlo .

Tak proto jsem je několik dní neviděl . Taky přišli oba proměnou na malé batole .

,,no kluci fakt bych vás nepoznal . Ale je super , že jste se taky přidali k nám všem . Tak pojďte , jdeme si hrát ,, řekl jsem já .

Hráli sme si až skoro do setmění , kdy nás maminky zavolali . My byly usazeni do kočárku a jelo se domů .

Pokračování příště .

Offline lukas.lithium

• Registrovaný uživatel
  • 5 a více
Re:Musíš znovu vyrůst 2
« Odpověď #1 kdy: Listopadu 02, 2025, 08:06:01 »
Pěkné pokračování, ale je to moc bezproblémové. Chtěly by to třeba protečení/prokakání a přebalování na ulici, nebo třeba průjem atp.

Offline gumplík

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
Re:Musíš znovu vyrůst 2
« Odpověď #2 kdy: Listopadu 02, 2025, 12:32:29 »
Je to výborné, pokračuj dál.