Autor Téma: Re:Příběh  (Přečteno 494 krát)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:Příběh
« kdy: Října 16, 2025, 21:17:47 »
V jednadvaceti miminkem:
Patrik: Ležel jsem na přebalovacím pultu. Ruce připoutané. Osuška byla úplně mokrá. Byl jsem strachem bez sebe. Počůral jsem se a neměl pleny. Přistoupila ke mne Šárka. Sundala prošívanou deku a zarazila se.
,, Miminko ty jsi čůral?" zeptala se.
Začal jsem plakat a kýval hlavou že ano.
,, Neplakej broučku. To je v pořádku. Jsi takový náš počůránek viď?" pohladila mne Šárka. Vrátila se maminka.
,,Co se stalo?" zeptala se.
,, Maličký se počůral." odpověděla Šárka.
,,Aha. Nic se neděje prdelko. Jsi malé miminko. Budeme muset dávat pleny hned po koupání." dala mi polibek na čelo .Šárka mi uvolnila spoutané ruce. Maminka mne nadzvedla a Šárka vytáhla počůranou osušku. Začaly mne oblékat. Nejdřív růžovou čepičku. Pak zase krátkou košilku se zapínáním na zádech a bílé omezovací rukavičky se širokými popruhy na zápěstí. Maminka mi znovu ruce připoutala. Šárka mi mezi tím ubrousky umyla intimní partie. Namazala krémem a zasypala zásypem. Dostal jsem jednu látkovou plenu a fakt tlusté jednorázové plenkové kalhotky. Ozval se zvonek.
,, Šárí prosím tě otevřeš?"
,, Jasně už letím."
Nakonec mi maminka navlékla bílé froté ponožky a připoutala nohy. Přikryla mne peřinou. Pohladila po tváři.
,, Buď hodný zlatíčko." řekla a taky odešla.
Zůstal jsem pár minut sám. Věděl jsem že přišla paní doktorka. Po několika minutách se otevřely dveře. Do pokoje přišly všechny tři.
,, Ahoj Patriku." pozdravila mne paní doktorka a také pohladila. ,, Slyšela jsem že jsi měl dost vysokou horečku? Tak tě musím pořádně vyšetřit. Danielo." obrátila se na maminku. ,, Uvolníme ručičky a malýho posadíme."
Posadil jsem se. Maminka mi svlékla košilku.
,, Ještě mu na chviličku vyndejte dudlíka. Stále má zákaz mluvit?"
,, Ano. Mluvit smí jen když mu to jedna z nás povolí. Jinak nesmí. Proto má většinu dne v pusince dudlička." odpověděla maminka.
,,To je v pořádku. Dudlík je pro něho důležitý. Pokud vím u té dámy měl v ústech často roubík že ano?"
,,Ano. Máme také jeden. Ale ten je jen za trest. Zatím jsem ho použila jednou při výprasku. Už si na dudu zvykl. Takže už není potřeba dudlík s upínacím páskem." vysvětlila paní doktorce maminka.
,, Chlapec je opravdu velmi silně submisivní. Zatím bych ho nechala ve stádiu novorozeněte." doporučila paní doktorka.
,, To máme v úmyslu." zapojila se Šárka. ,,Dnes má narozeniny. Takže pro nás se dnes narodil. Už jsme se domluvili. Souhlasil že u nás už zůstane natrvalo jako naše dítě."
,, Tak to jsem moc ráda." řekla paní doktorka a obrátila se na mne. ,, Udělal jsi moc dobře zlatíčko. Máš dvě hodné maminky a budeš tady v bezpečí. Hezky buď poslušné miminko ano miminko?"
Zakýval jsem hlavou že budu.
,, Zítra chceme jet do jeho zaměstnání aby podal výpověď a vyklidil pokoj na penzionu. Jenže měl tu horečku. Tak mám trochu obavy aby se nevrátila. Přece jenom nebude několik hodin zabalený." svěřila se maminka.
,,Danielo být vámi nechala bych ten výlet až po víkendu. Doporučila bych minimálně dvakrát denně měřit teplotu. Aspoň jednou denně zábal. Pro jistotu. Čípky do zadečku máte? Ne. Nevadí přivezla jsem vám celé balení. Po obědě dejte čípek a hned zábal.Jestli chcete můžeme udělat obřízku. Není nač čekat."
,,To bylo fajn." souhlasila maminka.
,, Né prosím já nechci!!" začal jsem plakat a bez dovolení mluvit.
,,Kdo ti povolil mluvit? Co? Zlobíš miminko!! Musím tě zase potrestat!!" řekla přísně maminka a šla do skříně. Vyndala roubík. ,,Pusinku otevřít a honem!"
Začal jsem se bránit křičet a prát se s nimi.
Jenže byly tři. Ta chvíli jsem ležel svázaný na břiše a v ústech roubík
,, Trochu mu stáhněte plenky. Dám mu injekci." Slyšel jsem doktorku. Stále jsem sebou házel kňučel. Vše marné. Maminka a Šárka mne pevně držely. Pocítil jsem píchnutí do zadečku a po chvíli tvrdě usnul.

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #1 kdy: Října 16, 2025, 23:02:01 »
Odhliadnuc od toho, že stále nedávaš nové príspevky podľa pravidiel tam kam patria, ďalšie pokračovanie som zmazal. Príspevok obsahoval násilnú modifikáciu tela, a úvahy o pozbavení svojprávnosti. Toto sú témy, ktoré v príspevkoch nechceme. Aj v minulosti tu bol príbeh uberajúci sa podobným smerom, a už tu nie je.

-admin

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re: odpověď na komentář
« Odpověď #2 kdy: Října 16, 2025, 23:33:52 »
Zdravím už vážně nevím kam příspěvky dávat. Nové témata to také nejsou. Takže fakt nevím. Pokud jde o ten příběh tak si nemyslím že by byl až tak drsný. O svéprávnosti jen přemýšlela. Nic víc. Příběh by se ubíral úplně jiným směrem. A to že byl Patrik spoután a byla mu udělána obřízka není snad nic hrozného. Ale dobře je to váš web vaše stránky. Tak poslední otázka. Už nemám pokračovat? A pokud ano jak dostat příběh tam kam patří? Prosím o podrobné vysvětlení. Nejspíš jsem za blbce ale vážně nevím jak. Děkuji Spenser.

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #3 kdy: Října 17, 2025, 08:20:32 »
Když jsem ti přece psal kam že do sekce příběhy 🙈 a i jak na to jsem ti psal 🙈
Jinak jestli mi pošleš tu část příběhu do Gmail aby mi ten příběh dával smysl.
snyvsuchu@gmail.com

Jen by mě zajímalo když by to byl židovský kluk a maminky a židovská doktorka tak jestli by to prošlo? 🤔

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Října 17, 2025, 09:20:38 »
https://photos.app.goo.gl/dHn9eTx6ots66ikx6

Možná bude zapotřebí abych potvrdil vstup tak je možné že chvíli než si všimnu tak bude trvat než budeš mít přístup

Podrobný a popsány postup na android telefonu kam a jak dávat další pokračování.

Offline nikos28

• Jsem modrej
  • 50 a více
  • *
« Odpověď #5 kdy: Října 17, 2025, 10:45:24 »
pribeh mi neprijde spatny,s nucenou obrizkou tak uplne nesouhlasim,ale co se tyce zbaveni se svepravnosti,tak v tom nevidim problem,plno lidi abdl si neco podobneho v podstate preje,i kdyz pouze ve fantaziich...jde vlastne o uplne se podrizeni,zavislost atd...v tom problem nevidim..a hlavne-je to stale pribeh -fikce,fantazie...

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #6 kdy: Října 17, 2025, 15:31:34 »
Z toho příběhu vyplívá že je to z hlediska zdravotního ta obřízka aby neměl problém zdravotní do budoucna nějaký.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #7 kdy: Října 19, 2025, 19:09:08 »
Dobře příběh pozměním. Bude bez obřízky a zbavení svéprávnosti. I když ta vůbec nebyla na programu dne. Jen se o ní mluvilo. Nic víc. Příběh směřuje úplně jiným směrem. A pokud jde jak dostat příběh tam kam patří tak to zkusím naposledy. Když zase bude chyba končím.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #8 kdy: Října 19, 2025, 19:17:59 »
Zkusím to podle fotografií které jsem dostal. Tak mi pánové držte palce. A moc děkuji.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #9 kdy: Října 19, 2025, 19:35:33 »
Ještě jednou. Kliknu na okénko,, nová témata ". Vyplním příběh a název a pak do rámečku napíšu pokračování příběhu? Je to tak dobře?

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #10 kdy: Října 19, 2025, 22:34:32 »
Tak se našel problém a není na straně autora příběhu. Ae na straně osazenstva stránky.
Protože kdo má na starosti  kliknutí vpuštěni členů nových i na zbytek témat a mít tam možnost dělat ankety a psát nové témata. Tak odflaknul svoji práci a neudělil mu souhlas.
Tím pádem autor příběhu nemůže do dané sekce dávat ankety ani psát nové téma nové díli.
Proto je píše sem protože jen sem může psát nové téma díli.
Takže by si od místního osazenstva stránky zadlužil velikou omluvu a napravení křivdy a také jako omluvu by si zasloužil aby někdo ty díli rozdělil a seřadil tak jak mají být !!!!!  !!!!
Klidně si buďte naštvaný vím upřímnost otevřenost dobře nevoní. Tak šup šup šup šup!!!! Do práce osazenstvo ať je to hotové a může pokračovat!!!!
A výmluvy tipu že to má zablokované kvůli tomu co napsal v tom příběhu. Že třetím to bylo pořádku si nechte pro někoho jiného !! Díky.
PS: Jak někdo psal na Discordu tak by byla už na čase zrušit obě fóra a akorát udělat stránku na příběhy a přenechat prostor moderním službám .

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #11 kdy: Října 20, 2025, 07:20:35 »
Toľko dobrých nápadov ... :)