Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Re: zpráva administrátor

<< < (3/3)

Spenser:
V jednadvaceti miminkem.
Patrik. Oslava mých narozenin pokračovala celé odpoledne. Dostal jsem nový dudlík s velkou savičkou a chrastítka do kočárku. Hlavně zlatý řetízek s křížkem. Byl moc krásný. V deset hodin mne Šárka přebalila. Dort byl skvělý. Měl jsem dva kousky a mohl se sám najíst. Popíjeli jsme dětský šampus a. A dokonce jsem mohl i kafe. Mám kafe hrozně rád. A bylo mi jasné že jako miminko si ho dlouho nedám.
,, Tak miláčku je třičtvrtě na dvanáct. Je čas jít spinkat. Takže teď tě převléknu vyměníme plenky a zavinovačka. Venku je celkem hezky tak půjdeš spinkat do kočárku." řekla maminka.
,,Ano maminko."
,,Prdelko dáme už dudlíčka do pusinky." řekla Šárka. Nejdřív dudlíka navlhčila ve svých ústech a pak mi ho dala do úst.
Maminka mne přenesla na přebalovací pult. Hned mne svlékla do naha. Byl jsem počůraný. Umyla dostal jsem zase látkové pleny růžovou soupravičku a růžová zavinovačka. Nakojila mne. Na chodbě už čekala oblečená Šárka s kočárkem.Maminka mne položila do kočárku. Šárka přikryla peřinou a zajistila dvěma popruhy.
,,Tak můžete vyrazit." řekla maminka. ,, Jsi teple oblečená Šárí?"
,, Jsem . Fakt není venku žádné teplo. Ty Danielko já bych přidala ještě deku. Víš jak měl horečku. Musí být opravdu teple zabalený."
,,Máš pravdu. Skončím pro ní." řekla maminka.
,, Miláčku dostaneš ještě deku. Venku je celkem zima. A musíme být opatrné abys nebyl nemocný." pohladila mne Šárka.
Vrátila se maminka. Přinesla prošívanou deku. Nebyl jsem v kočárku skoro vidět. Šárka pomalu se mnou vyjela na dvůr. Houpala mne až jsem tvrdě usnul. Nevím jak dlouho jsem spal ale probudil jsem se. Potřeboval jsem kakat. Začal jsem plakat.
,, Copak je broučku? Ty jsi kakal?" nahnula se Šárka do kočárku. ,,Ne? Aha potřebuješ kakat?" kýval jsem hlavou že ano.
,, Ale broučku vždyť máš plenky. Vykakej se. Doma ti prdelku umyjeme."
Nic jiného mi nezbývalo. Zatlačil jsem. Byla toho fakt hromada.
,, Tak hotovo? No vidíš jaký jsi šikulka. A jedeme domů pokakánku."
Byli jsme dost daleko od usedlosti. Takže cesta zpět trvala delší dobu. Šárka nijak nepospichala. Pocit v plenách byl nepříjemný. Konečně doma.
,,Je pokakaný a asi hodně." informovala Šárka maminku.
,, Dobře. Příprav vaničku. Já ho umyju z toho nejhoršího." pak se obrátila na mne. ,,Neplakej miminko. Maminka ti zadeček umyje. Vykoupeme tě. Za chviličku budeš zase voňavý chlapeček."
Ještě v kočárku mne vysvobodila ze zavinovačky. Odnesla na přebalovací pult.
Připoutala ruce. Začala mne svlékat. Odkryla pleny.
,,No nazdar. To ale máme nadílku. Jsi můj šikulka zlatíčko."
Nastříkala čistící pěnu očistila z toho nejhoršího. Stále jsem brečel. Bylo to hodně ponižující. Po očištění mi uvolnila ruce z pout a svlékla do naha. Přenesla a položila do vaničky. Tam už čekala Šárka. Která mne vykoupala a umyla. Maminka zatím připravila čisté pleny a kompletně celou soupravičku. Já jsem zatím uvažoval jestli jsem neudělal chybu když jsem se rozhodl zůstat.
,, Šárí volala jsem Aničce. Dnes večer přijede. Chce se podívat na malýho. Řekla jsem jí o té horečce. Tak chce udělat vyšetření." řekla maminka."
,, Aspoň budem v klidu že jsme něco nezanedbaly." odpověděla Šárka.
,, Právě. Taky chci mít jistotu. A zítra chceme jet vyřídit výpověď a vyklidit pokoj. Plus má pro nás nějaký návrh."
,, Jaký návrh?" zeptala se Šárka.
,,To nevím. Prý jde o celkové řešení naší dituace."
Sakra zase doktorka. Další ponížení. Jenže co jsem mohl čekat. Jsem přece miminko a dobrovolně jsem souhlasil. Už jsem ležel zabalený v osušce po koupeli. Když jsem se vykakal tak jsem zapomněl se i vyčůrat.  Jenže mluvit jsem nesměl a v puse dudlíka. Tak jsem začal čůrat. I když jsem neměl pleny. Asi jsem si zadělal na pořádný průšvih. Ale o tom až příště.

JiříS:
👍👌

JiříS:
Kdy bude pokračování? 🥺

JiříS:
Kdy bude pokračování?

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi