Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Re: zpráva administrátor

(1/3) > >>

Spenser:
Omlouvám se ale bohužel nevím jak jednotlivé díly dostat přímo do té správné sekce. Moc děkuji Spenser.

Spenser:
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Čtvrtek ráno. Měl jsem jednadvacáté narozeniny. A nikdo si nevzpomněl. Což mne dost mrzelo. Vyčůral a pokakal jsem se. Tak jsem začal brečet. Po chvíli přišla maminka.
,, Dobré ráno maminko. Pročpak pláčem? Ty jsi kakal?:"
Kýval jsem hlavou že ano.
,,No ty jsi můj šikulka. Maminka tě umyje vykoupe a budeš zase čistý ano prdelko?"
Ještě v kolébce mne vysvobodila ze zavinovačky. Odnesla na přebalovací pult. Svlékla mne. Jen pleny zůstaly. Ruce mi připoutala. Rozbalila pleny. Nastříkala čistící pěnu a ubrousky mne očistila. Stále na mne mluvila. Jaký jsem šikulka a hodné miminko.
,, Maminka Šárka jela nakoupit víš šmudlíčku. Tak a půjdeme do vaničky. Musíme umýt zadeček."
Umyla vyčistila zuby a zpátky na přebalovací pult. Zabalila do osušky a přikryla.
Za chvilku tě obléknu a pak nakojím. Ano miláčku? Musíš mít hladíček broučku."
Při oblékání nastal šok. Místo balíku látkových plen jsem dostal jen jednorázové plenkové kalhotky. Pak bílé punčocháče, pletené červené bačkůrky a ten zvláštní svetr se zapínáním v rozkroku. Ale co bylo největší překvapení neměl opakuji neměl omezovací rukavičky. Vzala mne do náruče a odnesla ke křeslu. Fakt jsem měl žízeň. Tak jsem se přisál k prsu.
Kojila mne dlouho. Nejdřív z jednoho pak z druhého. Stále mne kojila když se vrátila Šárka.
,, Dobré ráno prdelky. Jak jsme se vyspinkali?" pozdravila vesele vysmátá Šárka.
,, Já ti dám prdelku ty puberťačko." zlobila se na oko maminka. ,, Máš všechno? Na nic si nezapomněla?"
,,Jasně. Jsem přece chytrá dívka. Tak pusinku oba dva."  dostal jsem něžný polibek a potom i maminka.
,,Moc jí nevěř broučku. Vždycky když jede na nákup tak toho půlku zapomene." řekla maminka se smíchem.
,, Občas se vloudila chybička no. Ale když se jedná o naše miminko tak nikdy nic nezapomenu. Mám dokonce i hřejivý gel na masáže. Počkej zlatíčko až ti dám masáž to si budeš užívat. Masáže jsou má specialita!" nadmula se Šárka pýchou.
,, Tak s tím musím pro jednou souhlasit. Masáže opravdu umí broučku. Krém na opruzeniny a dětský zásyp máš?"
,, Samozřejmě. Napsala jsem si vše na papír a jela podle seznamu. Abych nemusela poslouchat že jsem něco zapomněla. Jsem přece inteligentní mladá dáma že?"
To už jsme s maminkou nevydrželi a začali se smát. Šárka je totiž skvělý komediant.
,, Víte co vy dva trhněte si nohou ji." čertila se Šárka. ,,Jednou člověk něco zapomene a má to na furt na talíři. A vůbec nemluvím s vámi."
,, Dobře dobře už si z tebe nebudem dělat legraci. A hlavně dnes je slavný den. Kdopak má dneska narozeniny ať zvedne ruku?" řekla maminka.
Moje ruka vystřelila vzhůru.
,,Ano náš Patrik má narozeniny. A proto mu maminky připravily krásný den a oslavu. Dnes žádný dudlík můžeš mluvit a máme pro tebe dárky a samozřejmě dort."
,,Huráá. Moc vám děkuji oběma."
,,Nemáš vůbec zač miláčku. Obě tě milujeme a ty pro nás děláš víc než si myslíš ." řekla Šárka a dlouze mne políbila.
,, Tak jdeme slavit ne?" ozvala se maminka.
,,Jasně. Mám pár nových vtipů. Myslím že jsou fakt dobrý." řekla Šárka.
,,No nazdar!" zakoulela očima maminka.
Takže tentokrát jsme se smáli my se Šárkou.
Maminka mne přenesla do kuchyně. Tam mne posadila do velkého křesla. Byla na něm podložka abych měl co největší pohodlí. Na stole byl nádherný dort. A dva krásně zabalené dárky. Dokonce i dětský šampus.
,,Nejdříve si dáme všichni společně snídani a pak dort. Potom si budeme povídat. Hlavně si musíme říct všechno o tom jak bude fungovat naše společná domácnosti. Zlatíčko zítra bych ráda zajela do tvé práce. Abychom to už měli za sebou."
,,Jo jen musím ale zavolat vedoucímu aby vše připravil a říct v kolik přibližně přijedu."
,, Dobře na chvíli ti vrátím mobil. A řekni tak kolem desáté dopoledne. Když v osm vyrazíme tak dvě hodiny na cestu jsou akorát."
,,Taky musím vyklidit pokoj a vrátit klíče. Mám tam dost věcí."
,, Broučku se vším ti pomůžeme. Teď už patříš do rodiny. A jak říkali tři mušketýři ,, Jeden za všechny všichni za jednoho." A my jsme tři."
,, Já jsem Aramis! " ozvala se Šárka. ,,Ten byl krásný a pečoval o sebe."
,,No jó potrefená husa se vždycky ozve."  komentovala se smíchem výrok maminka.
,, Jaká husa? No Patriku že jsem celý Aramis."
,, Určitě jako by jste mu vypadla z oka!" odpověděl jsem a začal se smát.
Oslava pokračovala ale o tom zase příště.

JiříS:
Škoda že zase na špatném místě. A to jsem to zjistil kde tam v tom tématu to psát i já. Trvalo mi to dlouho ale už vím.
Bude ti muset udělat admin nejspíš video návod nebo první vyzkoušet snímky obrazovky. A když ani jedno tak hovor s možností vzdálené plochy.

Spenser:
Jen prosím popište jak. Já opravdu nevím. Moc děkuji Spenser.

Spenser:
Promiň ale můžeš mi popsat jak příběh dostat na správné místo. Díky
Spenser.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi