Autor Téma: Re:Příběh  (Přečteno 8744 krát)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re: Žádost o komentář
« Odpověď #45 kdy: Srpna 23, 2025, 10:05:01 »
Zdravím všechny. Rád bych znal váš názor na vývoj mého příběhu. Co by jste navrhovali na přání Patrika ohledně bondage? Jak by se k tomu měly postavit Daniela a Šárka. Každý dobrý nápad se počítá. Moc děkuji Spenser.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:Příběh
« Odpověď #46 kdy: Srpna 23, 2025, 13:32:31 »
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Maminka mne kojila. Udělal jsem chybu když jsem se zeptal maminky na svazování. Byla zamlklá jen mne přidržovala hlavičku u prsu. Po kojení mne odnesla na přebalovací pult. Tam už předtím Šárka připravila zavinovačku. Maminka mne do ní položila. Opravdu pevně zavinula a uložila do kolébky..
Zase jsem v ústech dudlíka s upínacím páskem.
,, Buď tady hodný miminko." pohladila mne a odešla.
Ležel jsem. Spát se mi nechtělo Všude ticho. Musím mamince a Šárce vysvětlit moji hloupou otázku na svazování. Nakonec se mi podařilo usnout. Nevím jak dlouho jsem spal ale musel jsem čůrat. Když jsem se počůral tak jsem začal plakat. Přišla Šárka.
,,,Jsi počůraný miminko?"
Kývl jsem hlavou že ano.
,,Dobře. Přebalím tě." Přivezla stolek. Rozbalila ze zavinovačky. Ruce připoutala Bez jediného slova mne přebalila. Pak zpátky do zavinovačky. A odešla. Asi za půl hodiny přišla maminka s lahví. Vyndala mi dudlíka. Musel jsem jí celou vypít. Nechala mne odříhnout dudlík zpátky do pusy. Pohlazení zatáhla boudičku i záclonku. A odešla. Musel jsem dostat sedativa. Po pár minutách jsem tvrdě usnul a probudil se až ráno. Cítil jsem že mám mokré pleny. Já se počůral ve spánku!!! Vyčůral jsem ještě jednou. Ale tentokrát jsem zůstal tiše. Trvalo dost dlouho než přišly obě.
Maminka mne vysvobodila ze zavinovačky. Vyndala z kolébky ale postavila mne na nohy. Bez jediného slova mne celého svlékla do naha.
,,Pojď za mnou." přikázala přísně.
Šel jsem za ní nahatý. Pak otevřela dveře do nějakého pokoje.
,, Támhle je sprcha na posteli náš oblečení. Osprchuj se obleč se a přijď do kuchyně na snídani." a odešla.
Vůbec se na mne nepodívala. Udělal jsem co mi řekla. Stihl jsem vše asi za půl hodiny. Když jsem přišel do kuchyně obě tam seděly.
,,Najez se odvezu tě na autobus."
Byl jsem v šoku. Normálně vše skončilo. Když jsem dojedl tak maminka vstala. ,,Jdeme ! tašku máš v už v autě."
Šárka se na mne ani nepodívala. Z kuchyně odešla dřív než jsem snědl snidani. Nastoupil jsem na přední sedadlo.
Nakonec jsem sebral odvahu a zeptal se.
,,Co jsem udělal? Vy už mne nechcete? Slíbil jsem že budu poslušný. Tak proč?"
,,Pochopily jsme že potřebuješ jinou výchovu. Dominantní ženu která tě bude trestat svazovat a týrat. Promiň ale mi chceme úplně něco jiného. U nás bys nebyl šťastný. Jo peněženku doklady a mobil máš v batohu. Tak jsme tady. Sbohem a měj se hezky."
Vystoupil jsem šokovaný zvratem události. Otevřel jsem batoh vyndal mobil a peněženku. V peněžence bylo 11,800kč!
Když jsem k ním přijel měl jsem sebou 1800kč. Dala mi deset tisíc korun!!!
Zapnul jsem mobil že jí aspoň poděkuji. Ale čísla byla pryč. Vymazaný. Neměl jsem na ně žádný kontakt. První bus jel na druhou stranu než jsem potřeboval. Ale to mi bylo fuk. Vystoupil jsem u první hospody. Koupil si cigarety. Sedl na zahrádku. A začal popíjet. Pivo a rum. Už kolem druhé hodiny odpoledne jsem byl na plech. Nikdy jsem se takhle nezboural. Co bylo dobrý že jsem tak trochu zamlčel že mám dovolenou ještě celý týden. Měl jsem ještě starou z minulého roku. Tak mi šéf řekl ať si ji vyberu celou. Sotva jsem chodil. ,,No jo vole ale co teď?" Ty rumy mi ale dali na frak. Škyt! Musím někde sehnat kafe. Hurá automat. Tak jsem koupil to velký. Sedl si opodál jelikož a protože jedno kafe stačit nebude. ,,Tý vole to byl víkend!." No a to byl konec miminkem v Čechách.. Pak jsem to zabalil a usnul v nějaký autobusový čekárně.
Pokračování příště

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #47 kdy: Srpna 23, 2025, 14:40:17 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Uklízela jsem dětský pokoj. Už ho nebudu nikdy potřebovat. Když přišla Šárka mým mobilem.
,, Volá ti Mili." a podá mi ho.
,, Dobrý den Mili. Co potřebujete?"
,,Danielo vy jste už propustila Patrika?"
,,Jo dnes dopoledne. Proč?"
,,A můžu se zeptat co se stalo?"
,,No uvědomily jsme si že vše byla blbost. Držet mladého dospělého kluka jako mimino. A taky Patrik se na převýchovu nehodí. Tak jsem ho posadila na autobus. Zítra stejně musí do práce. Proč se vlastně ptáte?"
,, Monika se vracela autem z města a ve vesnici na něho náhodou narazila. Ožralej jako prase s cigárem v puse. Teď prý usnul na zastávce."
,,To jen špatnej vtip!!" vykřikla jsem.
,, Bohužel není. Monika ho tam hlídá z auta."
,,Jak se jmenuje ta vesnice?'
Mili mi sdělila název obce.
,,Moc vám děkuji Mili. A prosím Vás ať tam Monika zůstane a hlídá ho. Jedeme si pro něj. Takový nářez ještě nedostal. Zatím nashle."
,, Šárí vezmi jednorázovou plenu. Pouta na ruce a nohy. A vem i roubík něco na zavázání očí a tu deku na zábaly!"
,,Co se děje?"
Patrik je ožralej o dvě vesnice dál. Spí na zastávce. Monika ho hlídá."
,, Panebože já seřežu že si nesedne!. Už letím!"
Skočily jsme s věcmi do auta. Za dvanáct minut jsme byly na místě. Monika vystoupila z auta.
,, Támhle je. V té čekárně." ukázala kde leží.
Se Šárkou jsme rychle utikaly do zastávky. Byl napůl v bezvědomí. Něco opilecky žvatlal. Rychle jsem rozložila deku
,, Teď ho svleknem do naha a dáme plenu."
Pracovaly jsme rychle. Monika nám pomohla. Za chvilku byl v poutech v pusince roubík a zavázané oči. Zabalila jsem ho do deky a několikrát omotala dlouhým širokým popruhem. Vzala jsem ho do náruče.
,, Šárko budeš řídit. Moc ti děkuju Moniko."
,, Není zač a pořádně bych ho potrestala."
,,To mám v úmyslu. Zatím ahoj."
,,, Dodržuj rychlost teď už není třeba spěchat."
,,Co s ním uděláme až se probudí?" zeptala se z.
,,To ještě přesně nevím. Mám takový pocit že za to částečně můžeme my dvě."
,, Hodně za to můžeme! Ale potrestat ho musíme."
,,Jo. Uvidíme. Bude sakra překvapen."
Dorazily jsme domů. Patrika jsem hned odnesla na přebalovací pult.
,, Šárí zavedeš mu katetr a kanylu do žíly. Máš ještě ty infuze?"
,, Mám jdu pro ně a pro tu cévku."
Já ho zatím pořádně připoutám."
Šla jsem do skříně. Vyndala kurty a popruhy. Tak nejdřív jsem mu oblékla nemocničního anděla. Začala ho přivazovat. Zápěstí kotníky tři měkké široké popruhů přes tělo. Přišla Šárka s věcmi. Nejdříve cévka. Šárka zvládla cévkování bravurně. Dostal injekci do zadečku s vitamíny. Dál jednorázové plenkové kalhotky dovnitř ještě látkovou plenu. Potom zavedla kanylu do žíly. Já jsem pověsila kapačku na stojan. Přikryla peřinou. A čekaly až se náš opilec probudí. Roubík a zavázané oči jsem nechala. Ale stále jsem přemýšlela co s ním.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #48 kdy: Srpna 23, 2025, 22:29:30 »
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Probudil jsem se. Ještě jsem nemohl otevřít oči. . Ani se pohnout. Zkusil jsem mluvit ale zjistil jsem že mám v ústech roubík. ,,Do pr.... kde to jsem? A proč jsem svázaný?"
Pak jsem prsty nahmatal dřevěné postranice. Jsem u maminky!! Tak mám velký průser. Začal jsem kňourat přes roubík.
,, Ticho!! Koukej se uklidnit!"
Šárka mi sundala pásku z očí. Každá stále na jedné straně přebalovacího pultu. A netvářily se zrovna příjemně.
,, Lež klidně máš zavedený močový katetr a dala jsem ti dala infuzi abys nezvracel a nebyl dehydrovaný." vysvětlila mi Šárka .
,, Tak a co mám teď s tebou dělat? Ty peníze jsem ti nedala abys ses někde ožral a koupil si cigarety."
Znovu jsem zakňoural.
,, Teď kňouráš. Nejradši bych tě seřezala. Jenže musím přiznat že jsem to z velké části zavinila já. Jednala jsem unáhleně. Když ses zmínil že chceš být svazovaný tak jsem si myslela že držet tě tady jako miminko je nesmysl. Ale jak vidím potřebuješ dohled. Taky volal nějaký tvůj kamarád z práce jestli s nimi nechceš jet na koncert Def Leppard. A od něho jsem zjistila že jsi lhal. Máš ještě týden dovolené!! Takže mám doma nejen opilce ale i lháře!! " řekla maminka.
,,Dost jsi mne zklamal. Myslela jsem si že jsi fajn kluk. Bohužel jsem se znovu přesvědčila že se mužům nedá věřit."
Teď už jsem vic kňoural. Chtěl jsem aby mi vyndaly roubík.
,,Chceš nám něco říct?" zeptala se maminka.
Kýval jsem hlavou že ano.
,,Fajn. Šárí dáme pryč ten roubík. Já přinesu něco k pití. Bude mít žízeň."
Konečně mi Šárka vytáhla roubík z pusy.
,,Děkuju maminko."
,, Ticho! Nikdo ti nedovolil mluvit!"
Maminka se vrátila s lahví čaje. Rukou mi podepřela hlavu a dala savičku do pusy.
Po vypití půl láhve jsem měl dost.
,, Takže co jsi nám chtěl říct?"ptala se maminka
,,Zkontroluji cévku." řekla Šárka.
,, Nejdříve se chci omluvit že jsem se opil. Ale po tom všem mi to přišlo jako dobrý nápad. Nejdřív na mne naleháte abych zůstal. A druhý den mne vyhodíte jako kus hadru. A nelhal jsem! Nikdy jsem neřekl že mám dovolenou jen do úterního rána. Domluva s tetou Mili byla jen přes Velikonoce. Nikdo ani teta Mili ani vy jste se neptal jak dlouho mám volno. A netušil jsem co od vás můžu čekat. Měl jsem strach. Neznal jsem vás nevěděl jsem co máte v úmyslu. Jediné co jsem věděl bylo zvláštní převýchova. Nic víc. Ano ožral jsem se. Mrzí mne to. Ale byl jsem psychicky úplně vyčerpaný. Jeden den mi říkáte jak mne milujete. A druhý den vyhodíte na ulici jako smetí. A pokud jde o svazování tak nechtěl jsem aby jste mne svazovaly provazy. Toho jsem si užil dost. Byl to čistě jen dotaz.To je asi vše co k tomu můžu říct." ukončil jsem svůj proslov.
Chvíli bylo naprosté ticho.
,, Aha." řekla po chvíli maminka. ,,Omlouvám se. Dobře jsem úplně pitomá. Je to moje vina. Ale co dál? Počítám že po tom všem už tady nechceš zůstat?"
,, Nevím. Musím se rozmyslet. Co když vás přestanu bavit? Tak mne zase vyhodíte?"
,,Ne! Prosím odpusť mi. Tohle bych neudělala. Vím že teď mi nevěříš. Ale přísahám miluju tě a moc! Podívej Šárka ti vytáhne cévku i kanylu. Můžeš se normálně obléct. Mám tady pokoj pro hosty. Má vlastní koupelnu. Je tvůj než se rozhodneš. Času máš dost. Je to jen na tobě. Buď odejdeš a tím vše skončí. Nebo se rozhodneš zůstat a budeš naše miminko jak jsem se včera domluvili. Ale bude platit naše dohoda. Souhlasíš?
,, Dobře to beru."
,, Já se ti také moc omlouvám že jsem tě nazvala lhářem a za celý ten zmatek. Prosím odpusť mi. Teď ti vytáhnu cévku. Výdrž bude to trochu nepříjemný."
Maminka mne odvázala. Přinesla mi džíny triko a spodní prádlo. Ukázala mi pokoj s odešla. Posadil jsem se na postel. Moc hezký pokoj. Tak co teď? Odejít nebo zůstat? Toť otázka.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #49 kdy: Srpna 24, 2025, 08:09:15 »
V jednadvaceti miminkem.
Daniela: Po noci plné pláče,  milování se Šárkou jsem se moc nevyspala. Brzy ráno jsem připravovala snídani. Oči jsem měla zarudlé. Šárka ještě spala. Otevřely se dveře. Vešel Patrik.
,, Dobré ráno maminko." pozdravil.
,,Dobré ráno broučku." odpověděla jsem.
Stále mi říkal maminko s čím mi udělal radost.
,,Volal jsem do práce." řekl
Stuhla jsem. Srdce mi bušilo.
,,Pustili by mne hned. Žádná výpovědní lhůta. Mám tenhle týden ještě starou dovolenou. Plus mám nárok ještě na týden nové. Ale musel bych tam zajet podepsat propouštěcí papíry a vyklidit pokoj."
,,A ty jsi už dal výpověď?" zeptala jsem se.
,,Ne. Zatím ne."
,, To znamená že tady zůstaneš?"
,, Nevím. Po včerejšku stále nejsem rozhodnutý. Potřebuju nějaké záruky že mne za pár měsíců zase nevyhodíte."
,, Miláčku. Objala jsem ho. ,, Přísahám že to už nikdy neudělám. Miluju tě moc. Včera jsem to zvorala. Jsem pitomá. Prosím odpusť mi."
,, Já vás také moc miluju. A chci tady zůstat. Ale mám strach."
,, Nemusíš. Podívej co kdybychom se dohodli na zkušební době. Máš čtrnáct dní dovolené že ano?"
,, Ano mám"
,, Tak tenhle týden by byla ta zkušební doba. V neděli by ses rozhodl jestli už zůstaneš natrvalo nebo odejdeš."
,,A výchova by probíhala jak jsme se včera domluvili?"
,, Ano. V pondělí by jsme zajeli do tvé práce abys vše vyřídil. Potom už bys byl trvale naše dítě. Jen je jsou tu dvě věci. První musela bych ti oholit hlavičku. Víš zatím budeš mít stále na sobě kompletní soupravičku i s čepičkou. Občas se zpotiš. Tak bude lepší když nebudeš mít vlásky po dobu co budeš miminko. A druhá tu obřízku musíme udělat a co nejdřív. Když tě včera Šárka cévkovala byl s předložkou dost problém.
,, Dobře. Radostí úplně neskáču ale fajn. Ale vlasy zůstanou dokud to nevyřeším v práci.!" řekl.
,, To je samozřejmě. A obřízka? Zavolala bych paní doktorce. Přijela by hned jak by měla čas. A nemusíš mít strach budeme u tebe. Jde o jednoduchý zákrok." ujistila jsem ho.
,,Kde je Šárka?" zeptal se
,, Ještě spí. Včera mne utěšovala. Byla jsem úplně mimo. Podívej najez se během dopoledne si to promysli. Na oběd bych tě moc ráda už měla v plenkách a zavinovačce. Tak jsme domluvení?"
,, Souhlasím s díky za snídani." Jo ještě jedna věc. Ten první týden bych musel mít více pohybu. Abych v pondělí zvládl vše vyřídit "
,,S tím počítám. Ale chodit budeš jen pod naším dohledem."
.. Já ještě si vyřídím na pokoji nějaký telefon."
,, Dobře zlatíčko. A já jdu vzbudit toho ospalce Šárku. Tihle puberťáci by spali až do oběda." stěžovala jsem si. Oba jsme se rozesmali. Panebože prosím ať zůstane.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #50 kdy: Srpna 24, 2025, 14:19:31 »
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Šel jsem na pokoj. Zavolal jsem pár lidem. Pak jsem asi půl hodiny koukal do stropu. Nakonec jsem se rozhodl. V kuchyni už seděla Šárka.
,, Dobré ráno maminko." pozdravil jsem.
,, Ahoj broučku. Pojď ke mne." Posadila si mne na klín. ,,I já se musím omluvit. Naše včerejší chování je nepřípustné. Tak tě moc prosím odpusť mi zlatíčko."
,, Odpouštím maminko mám vás obě rád. Ale budu mít ještě raději když dostanu hrnek kafe."  Obě se začaly smát.
,, To je ale vydírání.  prohlásila Šárka.
,, Je a nestydaté!! se smíchem řekla maminka. ,, Presso rozpustné nebo turka?"
,, Turka prosím. Bez mléka a dva cukry. Děkuji."
,, Už jsi se nějak rozhodl?" zeptala na Šárka.
,,Ano ale výsledek povím až vypiju kafe."
,,Je chytrý přímo vyčůraný." smála se Šárka.
,,Neboj se. V klidu tě to kafe nechám vypít. Teprve potom tě strčím do zavinovačky."  prokoukla mne maminka.
,, Už jsem se domluvil s maminkou když jste ještě spala. Prý puberťačky spí do oběda." řekla jsem Šárce.
,,Ty lumpe."  začala mne lechtat.
,,To říkala maminka." bránil jsem se.
,,Aha. To je jí podobné. Nejsem žádná puberťačka! Náhodou jsem mladá vzdělaná a distingovaná dáma." nadmula se Šárka. Což způsobilo huronský smích mne a maminky .
, Trhněte si nohou! Oba dva!" tvářila se naštvaně Šárka. Tak jsem jí objal a dal pusu.
,, Tak co kafe vypité?" zeptala se maminka.
,, Ano. Jsem jen váš maminko."
,, Dobře zlatíčko. Šárí dudlička do pusinky."
Šárka vyndala dudlíka z kapsy a strčila mi do pusy.
Maminka mne přenesla do dětského pokoje a položila na přebalovací pult. Hned mne svlékla do naha.
,, Tak broučku jelikož jsi včera zlobil. Opil jsi se. Tak tě musíme potrestat. Šárka se nabídla že ti dá na sama na zadek. Pak budeš třicet minut klečet v koutě. Ano? Myslím že je to adekvátní trest."
Jen jsem kývl hlavou. Šárka se posadila do křesla. Na klín si položila polštář. Maminka mi zase spoutala ruce za zády a přenesla ke křeslu. Já si lehl přes Šárky kolena. Zadek vystrčený. A Šárka mne začala vyplácet. Neměla takovou sílu jako maminka ale i tak jsem brečel. Nesměl mi vypadnout dudlík z pusy. Jinak by byl přídavek.
,, Myslím že už stačí." řekla maminka.
Vzala mne zase do náruče. Šárka ten polštář dala do rohu pokoje.
,, Tak teď budeš hezky poslušný a klečet." přikázala maminka.
Šárka mi utřela nos a oči. ,, Promiň ale musela jsem ti naplácat. Opíjet se nesmíš. Ano miminko?"
Jen jsem kývl hlavou.
Zase mi namazala krémem zadek. A nechala klečet. Poslušně jsem klečel a koukal do zdi. Nahý a ruce svázané za zády.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re: Žádost
« Odpověď #51 kdy: Srpna 24, 2025, 14:43:06 »
Dobrý den rád bych požádal moderátora jestli by moje kapitoly seřadil do jedné stránky. Tak aby příběh dával smysl . A kolik kapitol může mít jednotlivý příběh? Můj příběh je běh na dlouhou trať. Moc děkuji za odpověď. Spenser.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:MidwaySVK
« Odpověď #52 kdy: Srpna 25, 2025, 22:08:04 »
Ahoj MidwaySVK stále jsi neodepsal na obhajobu mého příběhu. Nevím kde jsi vzal ty hlouposti a nesmysly co jsi napsal jako kritiku mého příběhu. Ale měl bys je umět obhájit. Pokud někoho kritizuji tak ji musím mít podloženou. A né napsat lži a výmysly. Tak co jsi chlap a napíšeš? Spenser.

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #53 kdy: Srpna 26, 2025, 02:03:24 »
Moc pěkný příběh po dlouhé době tu. Jsme moc rád a už se moc těším na pokračování. Četl jsem všechny díly až do 2 do rána 🙈
Rozhodně bych byl pro klidně lépe víc rozepsat to cévkování a přidat někdy i čípky klystýr nebo do lahvičky tekuté, nebo víc návštěv kontrol paní doktorky.
Děkuji pěkný den 🍀

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re: JiříS
« Odpověď #54 kdy: Srpna 26, 2025, 02:28:09 »
Moc děkuji JiříS za pochvalu.Určitě v příběhu cévkování a čípky ještě budou. Patrik si ještě užije.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #55 kdy: Srpna 26, 2025, 09:04:31 »
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Stále jsem klečel nahý ruce svázané za zády. Zadek mne pálil. Naštěstí Šárka mi zadek hned po výprasku namazala krémem. Měl jsem žízeň. Tak jsem se docela těšil na kojení. Hlavně až budu mít pleny. Stále jsem se dost styděl. Konečně maminka řekla že už stačí.
,, Tak doufám že máš ponaučení. Příště by byl trest horší. Je to jasné?" zeptala se sundavala přitom pouta. Rychle jsem kývl hlavou.
,, Dobře teď maminka Šárka vykoupe. Půjdeš ihned do zavinovačky." a nesla na přebalovací pult. Jelikož jsem měl v puse dudlíka a nesměl mluvit tak jsem se snažil ji rozepnout zástěru. A tím naznačit že potřebuji nakojit. Pochopila to rychle.
,, Miláčku ty chceš bumbat? Já úplně zapomněla. Tak pojď maminka tě trošku nakojí. Po koupeli až už budeš v zavinovačce tak pak ti dám pít z obou prsů." sedla si do křesla a rozepnula kojící podprsenku. Hned jsem se přisál.
,,Tys ale musíš mít hladíček broučku.."
Šárka mamince přinesla mobil.
Tak mne maminka nejdřív položila do vaničky a pak si vzala telefon.
,, Volá Mili." dodala Šárka.
Maminka s mobilem šla za dveře. Šárka mne mezitím koupala. Vždy byla velmi něžná. Pomaličku mne mydlila. Říkala jak jsem krásné roztomilé miminko že jsem maličký bezbranný a musím mít neustálou péči.
,, Tak prdelko maminka se zakecala a ty bys byl ve vaničce do Vánoc. Chyť si mne kolem krku a snad tě přenesu na pultík." 
Poslechl jsem a celkem v pohodě mne Šárka v náručí přenesla a položila na přebalovací pult. Chtěla mne zabalit do osušky ale naznačil jsem jí že potřebuji čůrat.
,,Ty chceš lulat miminko? Dobře vydrž." Ze stolku vyndala močovou láhev které se říká ,, bažant". Podržela mi penis abych čůral do bažanta. Chvíli trvalo než jsem se vyčůral. Přece jenom mi krásná mladá dívka držela penis. Strašně jsem se styděl.
Ona to poznala.
,, Ale naháčku přece by ses nestyděl? Víš co říkala maminka? Tady jsi miminko brabečka máš jen na čůrání do plenek. Ty se nemáš prdelko za co stydět."
Když jsem konečně vyčůral zabalila mne do osušky a přikryla dekou. V ten moment vešla maminka.
,,Tys zvládla ho přenést na přebalovací pult?"
 ptala se Šárky.
,,Jo bez problémů. A dala jsem ho vyčůrat do bažanta."
,,To čůral sám?"
,, Né. Držela jsem mu brabečka než se vyčůral. Naznačil že potřebuje. Dát mu pleny aby byl hned mokrý je nesmysl."
Maminka mne pohladila. ,, Jsi můj šikulka miminko viď? Tak ale radši už dáme plenky a šupem do zavinovačky miláčku."
Za pár minut jsem byl v plenách oblečený. Pak už jen zavinovačka. Zase mne bezpečně stáhly tak že jsem se nemohl pohnout. Maminka mne potom asi čtvrt hodiny kojila. Dostal jsem od obou polibek. A maminka mne uložila do kolébky..
Pohladila mne,, Sladké sny šmudlíčku." Zatáhla boudičku i záclonku a odešla. Zůstal jsem sám. Přemýšlel jestli jsem neudělal chybu. Mohl jsem dneska odjet a naplno si užívat dovolené. Místo toho jsem dostal výprask a jsem v plenkách a znehybněný v zavinovačce. Do neděle je daleko. Potom jsem usnul.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #56 kdy: Srpna 29, 2025, 10:18:44 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Po uložení miminka do kolébky jsem šla do kuchyně připravit oběd. Šárka už tam seděla.
,,Co chtěla Mili? zeptala se Šárka
,,Chtěla přijet i s Monikou. Podívat se na miminko. Ale řekla jsem že teď ne. Dokud nebude maličký rozhodnutý u nás zůstat."
,, Správně. Teď je hlavní udržet miminko v klidu. Jejich přítomnost by byla katastrofa. Danielko už jsi mluvila s doktorkou Aničkou o té obřízce?"
,,Zatím ne. Jak si sama řekla. Teď ho musíme udržet v klidu. Až podá výpověď v práci a přivezeme zpět tak ji uděláme. Nechci nic riskovat. Tak oběd je hotový."
V tichosti jsme se najedly. Šárka dala nádobí do myčky.
,, Hele Danielko svítí sluníčko. Škoda že jsme nedaly miminko do kočárku." litovala Šárka. ,, Mohla jsem s ním jet na procházku."
,, Já ho opatrně přenesu a můžeme jít obě. V zavinovačce už je. Neměl by se probudit."
,,Tak na co čekáme!?Já připravím kočárek a láhev a můžeme vyrazit." řekla nadšená Šárka.
,, Dobře já pro něho dojdu. Prosím tě nezapomeň na peřinu. Zase takové teplo venku není."
,, Dobře." a byla pryč.
Potichoučku jsem otevřela dveře. Rozhrnula záclonku. Tvrdě spinkal. Dudlička stále v pusince. Byl tak roztomilý. Opatrně jsem ho vzala do náruče. Trošku zakňoural.
,,Pšššt prdelko spinkej všechno je v pořádku.,"  mluvila jsem na něho tiše.
V hale už byl připravený kočárek. Opatrně pomaličku jsem do něho miminko položila. Přikryla ještě peřinou a zajistila dvěma popruhy. Zatáhla jsem boudičku a vyjela na dvůr. Po chvilce přišla Šárka s lahví teplé výživy.
,, Jen si vezmu kabát." řekla jsem.
,, Počkám. Je překrásný Danielko. Podívej jak cumlá dudlička."
,, Ano je. Potichu ať se neprobudí. Hned jsem zpátky."
Vzala jsem si kabát a mohly jsme vyrazit.
,, Když jsi ráno ještě spala tak jsem objednala u paní Brandl Frejkovu peřinku  padesát plen a patery látkové kalhotky. Protože plenky opravdu potřebujeme. Napsala že je odešle ještě dnes."
,, To je super. Věděla jak vypadá nebo vo vlastně je Frejkova peřinka?" zeptala se Šárka.
,, Poslala jsem jí několik fotek z internetu malých miminek. Ušije podobné jen na velikost malýho. Aby se daly zabezpečit proti sundání.  Ty by měly dorazit příští týden."
,, Hned jak se vše vyjasní a on už bude trvale naše děťátko objednala bych tu ohrádku. Koupím mu nějaké hračky."
,, Ale nekupuj jich moc a jen hračky do tří měsíců věku.. Na nějaké autíčka je ještě brzy. Dokud bude mít omezovací rukavičky tak je zbytečný utrácet."
,, Jo já vím. To mi připomnělo. Budeme potřebovat kšíry a zádržné popruhy. Doktorka ti slíbila doporučení." vzpomněla si Šárka.
,,Taky jsem na to už myslela. Až přijdeme domů hned Aničce zavolám."
,, Už se ale těším až všechno bude náš. Budu se s ním mazlit. Přemýšlela jsem že bude potřebovat masáže. Koupím nějaký léčivý hřejivý gel aby měl zdravou pokožku." zasnila se Šárka.
,,Jestli pojedeš do lékárny vezmi tam i krém na opruzeniny a dětský zásyp. Pomalu obojí dochází."
,, Hele Danielko už pomaličku probouzí.!"
Pokračování příště

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re: Žádost moderátorovi.
« Odpověď #57 kdy: Srpna 29, 2025, 10:42:43 »
Žádost. Rád bych požádal moderátora těchto stránek jestli by nemohl celý můj psaný příběh seřadit a dát na hlavní stránku. Pod názvem: ,,V jednadvaceti miminkem."
Moc děkuji Spenser.

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #58 kdy: Srpna 30, 2025, 23:33:27 »
Už som to raz presúval tam kam to patrí, pod Príbehy. Netuším, prečo si znovu založil vlákno tu pod Vitajte. Môžem to znovu spojiť, tak uvidíme, či vznikne tretie podvlákno ;) Komentáre vymazávať nebudem, keď s nimi vedia žiť ostatné príbehy, zvládne to aj tento