Autor Téma: Re:Příběh  (Přečteno 8761 krát)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re:Příběh
« Odpověď #15 kdy: Srpna 16, 2025, 07:51:56 »
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Ležel jsem na podložce. Šárka si klekla mezi mé nohy. Začala mi cvičit s nožičkami.
,, Takhle to nepůjde. Mazlíčku nechceš čůrat nebo kakat"? zeptala se.
Zavrtěl jsem hlavou že ne.
,, Určitě? Nerada bych abys mne počůral. Dobře. Sundám ti na cvičení plenky broučku."
Rozepla mi košilku mezi nohama.
,, Prdelku nahoru miminko!!" poručila.
Košilku vyhrnula nahoru a svlékla mi dupačky. Rozlepila plenkové kalhotky a rozbalila z plen. Ty zůstaly ležet pod zadečkem.
,, Tak je to lepší. Teď můžeme cvičit. Miláčku ručičky si polož k hlavičce a tam zůstanou. Jasné? Nechceš dostat na prdelku že ne?"
Znovu jsem zavrtěl hlavou. Dělali jsme různé cviky. Všelijak mi kroužila s nohama. Přišla maminka.
,,Jak to že nemá pleny?" zeptala se.
,, Svlékla jsem je. Překážely při cvičení."
,,Aha. Ale aby tě nepočůral." řekla maminka s úsměvem.
,,Neboj se ptala jsem se zlatíčka jestli nechce čůrat nebo kakat." odpověděla Šárka.
,,No dobře. Ale buď opatrná." ukázala na mé přirození. Měl jsem erekci.
,, Všimla jsem si. Já za chvíli zase maličkého zabalím. Ty jsi dlouho kojila a ještě dostal lahvičku. Takže plenky budou potřeba." ujistila Šárka maminku. Ještě asi pět minut jsem cvičil.
,, Tak pro dnešek stačí. Tak zase zabalíme naše miminko do plenek. Protože je počůránek.Viď miláčku?" Danielko mám malýmu dát napít čaje nebo ho nakojíš?"
,, Vezmu si ho.Chci ho pořádně nakojit. Dnes už mu Sunar dávat nebudeme tak aby měl plné bříško. Tak pojď prdelko." řekla maminka a vzala si mne do náruče.
Měl jsem docela hlad. Nakojila mne z obou prsů. Po kojení když mne nechávala odříhnout jsem si trochu ublinknul. Maminka měla naštěstí připravenou plenku. Utřela mi pusu a dala dudlíka.
,,Ty jsi můj šikulka." držela mne v náručí a hladila po tváři. ,, Miluju tě broučku. Moc tě miluju." po tváři jí stékaly slzy.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #16 kdy: Srpna 16, 2025, 12:43:19 »
V jednadvaceti miminkem.
Patrik: Ležel jsem v kolébce. A zase přemýšlel co dál. Zítra ráno má přijít doktorka. Prý starší paní a moc hodná. Ale měl jsem strach jak se na mne bude dívat. Jednadvacetiletý kluk v plenách a zavinovačce. Potom mne hodně zarazili ty slzy u maminky. Ona mne vážně miluje. Tohle se nedá nahrát. Ty slzy vytryskly spontánně. Šárka mi také stále ujišťuje jak moc mne miluje. Ano mám je také obě moc rád. Ale chci skončit jna dlouhá léta ako mimino? Začínal jsem usínat ale ještě jsem se počůral. Vzbudil jsem se. Nad kolébkou se skláněla Šárka.
,, Promiň broučku nechtěla jsem tě vzbudit." pohladila mne. ,,Jsi mokrý zlatíčko?"
Kývl jsem hlavou že ano.
,, Dobře prdelko přebalíme tě ano? Jen si přinesu věci."
Ještě jsem se rychle vyčůral. Abych vydržel suchý do rána.
Vrátila se přivezla si jak říkaly přebalovací stolek. Byl to toaletní stolek na malých kolečkách. Pleny kosmetika přebalovací podložka. Vysvobodila mne ze zavinovačky.
,,Tak ručičky na polštářek. Nebudu tě poutat ale budeš hodný?"
Ležel jsem v klidu se nechal přebalit. Ještě než mne znehybněla v zavinovačce tak mi dala napít
,, Tak ukaž vyndám dudlička a budeš bumbat . Přinesla jsem citronový čaj..'
Vypil jsem celou láhev. Byl moc dobrý.
,Ty jsi ale měl žízeň. Chutnal ti čaj?"
Horlivě jsem kýval hlavou že moc.
,, Dobře prdelko jsi můj šikulka. Tak ale už půjdeš spinkat miláčku."
Dala mi polibek dudlíka do pusy zajistila upínací pasek. S pevně zavinula do zavinovačky. Natáhla boudičku.
,,Dobrou noc miminko " A odešla. Bylo příjemné mít suché pleny. Po chvíli jsem usnul. Ráno mne probudila maminka.
,, Vzbuď se zlatíčko. Přijde paní doktorka. Musíme tě vykoupat a připravit. Chceš přece být hezké čisté miminko? Hlavně broučku doufám že budeš hodný a poslušný před paní doktorkou?"
Kýval jsem hlavou.
,, Dobře jsi můj šikulka."
Ještě v kolébce mne vysvobodila ze zavinovačky. Odnesla na přebalovací pult. Tam už čekala Šárka.
,, Dobré ráno miláčku. Vyspinkal ses do růžova? Dobře tak tě svléknu a půjdeš do vaničky."
Když jsem byl nahý tak mne maminka přenesla do vaničky. Obě mne umývaly.
Šárka mi vyčistila zuby. Pak zpět na pult do té velké teplé osušky. Maminka mne ještě přikryla dekou.
,, Tak buď hodný miláčku!"
Ležel jsem asi deset minut s začaly mne oblékat. Na hlavu jsem dostal pletenou čepičku kterou mi Šárka uvázala pod bradou. Maminka mi zatím na ruce navlékla omezovací rukavičky. Bílé, vespod silně vycpané. Na zápěstí je zajistila širokými popruhy. Potom mi oblékla růžovou krátkou košilku se zapínáním na zádech. Ruce jsem musel položit na polštář. Z každé strany byli řemínky s kabinkami. Ty zacvakla do kroužků na rukavičkách. Šárka přinesla jednorázové plenkové kalhotky. Plena byla opravdu tlustá. Ošetřila krémem a zasypala. Pak už jen zalepila plenky. Na nohy mi maminka navlékla pletené růžové ponožky. Už mi jen připoutala nohy a přikryla peřinou. V ústech jsem měl dudlíka bez zajišťovacího pásku. Přikryla mne peřinou.
,,Tak buď hodný zlatíčko. Bohužel musíš být nalačno. Po prohlídce tě nakojím ano prdelko?" vysvětlila maminka.
Šárka jim přinesla snídani. Posadily se ke stolku. Káva čaj máslo šunka sýr. Já musel ležet aniž bych dostal aspoň kousek. Ozval se zvonek. Doktorka!!!
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #17 kdy: Srpna 18, 2025, 10:00:11 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Doktorka Anna zvládla prohlídku zcela profesionálně. Maličký byl trochu nervózní. Stále si nezvykl na svoji nahotu. Při prohlídce penisu zkoušel křížit nožičky. Ale největší problém byl při kontrole prostaty. Anna si navlékla chirurgické rukavice a prstem musela hluboko do konečníku. Maličký začal sténat zhluboka dýchat a trhat kurty. Tak jsem ho dvakrát celkem silně plácla přes zadeček.
,,Koukej se uklidnit nebo dostaneš zase výprask.!!" řekla jsem přísně.
Se slzami v očích se zklidnil. Šárka ho hladila po tváři a tiše na něho mluvila.
,,Pšššt miminko už to bude. Jsi přece můj šikulka."
Následně dostal do zadečku teploměr. U miminek se měří teplota rektálně. Musel být několik minut v dost ponižující poloze. Trochu kňoural ale poslušně držel. Věděl že bych ho potrestala. Po ukončení prohlídky Anna shrnula zdravotní stav miminka.
,,Ta předkožka je opravdu hodně úzká. Obřízka je potřeba. Až se vrátí zavolejte. Zákrok není složitý. Má trochu nižší tlak ale jinak odezva srdce dýchání vše je v pořádku. Pokud jde o kyčle. Tak pravá je opravdu špatně vyvinutá. A ani levá není zcela tak jak by měla být. Tady pomůže cvičení. Aspoň patnáct minut denně. Každý den. A jestli seženete Frejkovu peřinku určitě ji používejte. Tak dvakrát denně. Aby měl nožičky fixované ve správném úhlu. Ale pozor!! Ze začátku jen na chvíli aby nedostal křeče do nožiček. Postupně a pomalu zvyšujte čas. Taky buďte opatrné. Je velmi submisivní. Potřebuje spíše něžnou trpělivou výchovu. Hodně se mu věnujte mazlete se s ním. Kupte mu hračky. Máte ohrádku? Ještě ne? Určitě ji pořiďte. V ní bude v bezpečí a zároveň pocit že má pohyb. Zavinovačka na spaní tu bych určitě nechala. Pokud jezdil k té ženě na svazování tak ležení v zavinovačce mu nahradí jeho touhu být spoutaný. Když tak vám napíšu doporučení na zádržné popruhy do kočárku. Jsou bezpečné. Pohlazení něha zvládnou víc než zbytečné trestání . Šárko umíte zavádět močový katetr?"
,,Ano v nemocnici na JIP jsem ho několikrát zaváděla. Proč?"
,,No občas by se měl zavést pro kontrolu. Kdyby zadržoval moč. Přece jenom je to dospělý chlapec a teď je nucen močit do plenek. Nemusí to dělat záměrně. Ale podvědomě může moc zadržovat. Aby nedostal zánět močových cest. Než si opravdu zvykne na pleny. Ale to všechno bych řešila až se vrátí. Což jak jsem pochopila není jisté?"
,, Né to není. Máme jen jeho slib že o tom bude přemýšlet. Má termín do neděle čtrnáctého. Takže žijeme v nejistotě která nás ničí." odpověděla jsem.
Musíte doufat a přesvědčit ho že návrat je nejlepší řešení."
,, Snažíme se. Obě maličkého milujeme. Představa že se už nevrátí nás straší." řekla Šárka.
Tak dobře vše důležité jsem si řekly. Já už musím jít. Díky za kafe a bábovku a držte se. Nashledanou."
.,, Šárí vyprovodila bys prosím Aničku. Já zatím malýho obleknu a musím ho nakojit."
,, Dobře."
Když odešly šla jsem k pultíku.
Chlapeček stále stále přikurtovaný. Byl přikrytý peřinou ale na sobě jen jednorázové plenky a na hlavičce čepičku. Samozřejmě  dudlička v pusince a omezovací rukavičky.
,, Tak miláčku jsi můj šikulka. Zvládl jsi statečně. Teď budeme bumbat ano prdelko?"
Zakýval hlavičkou. Musel mít žízeň.
Zabalila jsem ho do deky a odnesla ke křeslu. Ihned se přisál k prsu.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #18 kdy: Srpna 18, 2025, 19:36:19 »
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Byl jsem stále připoutaný k pultu. Všechny tři si dávaly kávu a bábovku. Z jejich rozhovoru jsem moc neslyšel. Počůral jsem se. Naštěstí maminka dala do jednorázové plenky ještě látkovou plenu. Když se paní doktorka rozloučila Šárka ji šla vyprovodit. Přišla ke mne maminka.
,,Tak prdelko zvládl jsi to statečně. Jsi můj šikulka. Mám pro tebe připravenou odměnu broučku. Copak se děje?"
Hlavou jsem ukazoval dolů.
,,Aha jsi mokrý miláčku?"
Kýval jsem hlavou.
Dobře šmudlíčku maminka tě přebalí. Za chviličku už budeš v suchých plenkách zlatíčko."
V ten okamžik jsem si uvědomil že mne nikdy ani jednou neoslovila mým jménem.
Šárka také ne. Pro ně jsem nebyl Patrik. Ale zlatíčko miminko mazlíček miláček nebo prdelka. Maminka mi svlékla mokré pleny mokrou žiňkou mne pečlivě umyla. Musel jsem mít nohy nahoře roztažené kolena na hrudníku. Vždy si je ještě přidržovala za kotníky. Vrátila se Šárka.
,, Miláčku." pohladila mne. ,, Jsi moc hodné miminko." a políbila mne na špičku nosu a na čelo.
,, Šárí prosím tě ohřeješ láhev?" zeptala se maminka.
,, Jasně. Sunar Complex nebo Nutrilon?"
,, Nutrilon a udělej ho hustší ano lásko?"
,, Jdu na to." obrátila se na mne. ,,To si pochutnáš miminko. Budu to ohřívat s láskou víš prdelko." Znovu mi vlepila pusu na nos. A zmizela.
,, Bože až ta holka dostane rozum dám se na modlení!" stěžovala si na oko maminka.
Už jsem byl zabalený v plenkách a začala mne oblékat. Tentokrát jsem byl kompletně v zářivě bílé soupavičce. Ale byla jemná na těle. Jen na čepičce byla krajka která mi rámovala obličej. Vzala mne do náruče a šli jsme ke křeslu. Kojení. Už jsem se docela těšil. Měl jsem hlad i žízeň. Takže když mi dala prs dychtivě jsem se přisál. Asi po deseti minutách se vrátila Šárka s lahví.
,, Ještě malýho budu nějakou dobu kojit." řekla maminka.
,, Klidně láhev je moc horká. Asi měl hlad co?"
,,Ano saje s velkou chutí. Je tak bezbranný. Šárí potřebuje naší láskyplnou péči."
Já vím Danielko. Jenže vše bude záležet jen na něm. Ale na to teď nechci myslet. Půjdem po obědě zase na vycházku?" zeptala se Šárka.
,, Určitě ale tentokrát se pořádně oblékneme. Půlka dubna a zima jak na Sibiři. Co láhev? Zkus teplotu "
Šárka si trochu kápla na hřbet ruky.
Jo dobrý teplota tak akorát."
Maminka si stoupla.
,,Posaď se."
Šárka si sedla do křesla. Maminka mne položila do náruče.
Šárka si mne upravila.
,, Tak zlatíčko budeme papat. Šup pusinku otevřít. Tak šikulka."
Dala mi savičku do pusy. Nutrilon hustý a moc dobrý. Trvalo mi asi patnáct minut než jsem vypil celou láhev. Šárka si mne posadila jemně plácala po zádech. Než jsem si odříhnul. Zase jsem trošku blinkal.
Už jak opravdové miminko.
,, Šikulka. Tak pusinku mamince.." dlouhý něžný polibek na ústa. ,, Miluju tě mazlíčku. Jsi moc hodný zlatíčko. Tak ale dudlička honem do pusinky šup."
Přišla maminka. ,,Tak napapanej?"
Kývl jsem hlavou.
,, Mám si ho vzít? Není pro tebe moc těžký?" zeptala se maminka.
,,Né prosím nech mi ho. Chci si miminko pochovat." odmítla Šárka.
,, Dobře. Ale myslela jsem že bychom miminko zavinuly do růžové zavinovačky. Když je zabalený lépe se drží."
,, Proč si to neřekla hned. Je tak krásný v té růžové." rozplývala se Šárka.
Maminka si mne vzala přenesla zpátky na přebalovací pult. Tam už byla připravená zavinovačka.
,,Já sama!" řekla Šárka.
Šárka mně vždy pevně zavinula. Všechny čtyři stuhy utáhla. Tím stáhla i zavinovačku. Nemohl jsem se pohnout.
,,,Jsi tak krásné a roztomilé miminko. Růžová ti moc sluší prdelko." zase mne pohladila.
,, Zlatíčko nechceš jít chvilku si odpočinout?" zeptala se maminka.
Zakýval jsem hlavou že ano.
,, Myslela jsem si to. Tak pojď půjdeš spinkat miláčku." položila mne do kolébky zatáhla boudičku i záclonku. Za chvilku jsem fakt usnul.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #19 kdy: Srpna 18, 2025, 20:52:05 »
V jednadvaceti miminkem
Daniela: Vařila jsem v kuchyni oběd. Šárka má spoustu předností ale vaření mezi ně nepatří. Jak se lidově říká spálila by i vodu na čaj. V troubě jsem pekla kuře. Kousek jsem odřízla a uvařila v mírně osolené vodě. Vařila jsem brambory na kaši. Chtěla jsem dát trochu kaše a kousek vařeného kuřete malýmu. Jako odměnu kterou jsem slíbila. Ale nemůžu mu dát mastné když byl do teď na mateřském mléce a Sunaru.
,, Tak co myslíš vrátí se?" zeptala se Šárka a popíjela horkou čokoládu.
,, Já nevím. Dneska ta prohlídka byl dost neklidný.Asi nebylo úplně chytré před ním mluvit o cévkování. A myslím že má strach z té obřízky. Je mi líto ale myslím že v úterý ráno ho vidíme naposledy."
,, Ale vždyť víš že ho obě milujeme. A že neuděláme nic co by mu ublížilo." naléhala Šárka.
,, Ano to ví. Ale ať se nám to líbí nebo ne furt je to jednadvacetiletý dospělý chlapec. I když je submisivní maličký droboučký a vhodný na převýchovu je svéprávný. On se musí sám rozhodnout. My můžeme jen se pokusit jeho rozhodnutí ovlivnit."
,,Tak to jsme v háji! Přitom i doktorka Anička říkala že by měl u nás zůstat. Máme necelé tři dny nějak přesvědčit že u nás v naší péči mu bude nejlíp."
,, Promiň ale já už jsem skeptická. A rozumím mu. Určitě když je na svobodě má nějaké zájmy, kamarády. Nevíme co ho zajímá a baví. Tady a pro nás je miminko v plenkách a zavinovačce. Ale mimo tuto usedlost je dospělý chlapec. Nevím jak změnit jeho rozhodnutí." řekla jsem zklamaně.
V tom se ozval pláč z chůvičky.
,, Skočíš tam? Když bude jen počůraný tak ho přebal v kolébce. Pokud kakal uslyším tě v chůvičce."
,, Dobře." souhlasila Šárka.
Brambory už byly měkké. Kuře jak v troubě tak v hrnci jsem vypnula. Teď jen brambory oloupat a udělat kaši."
V chůvičce jsem slyšela jak Šárka mluví na malýho. Byl naštěstí jen počůraný. U loupání brambor jsem přemýšlela o našem miminku. Chlapec je velmi těžce submisivní při správné výchově poddajný. Byl by poslušné dítě. Musím už konečně napsat proč tak toužím po miminku. Vždy jsem chtěla mít dítě. Ale jsem 100% lesbička. Představa milování s mužem mě děsí. Tak jsem se nechala uměle oplodnil na jedné zahraničí klinice. Povedlo se. Byla jsem nevýslovně šťastná. Těhotenství probíhalo v pohodě. Ale v osmém měsíci se dítě holčička narodila předčasně. Šest dní lékaři bojovali o její život. Ale marně. Byla jsem zoufalá. V té době už jsem znala Šárku. Moc se mi líbila. Ale myslela jsem že je na muže. Byla zdravotní sestřička v nemocnici. Každý den za mnou chodila. Svým smíchem a optimismem mi dala chuť zase žít. Když jsem zjistila že je taky na holky pocítila jsem štěstí. Když mne pustili z nemocnice tak za mnou jezdila. První milování bylo nádherné. A ona přišla s tím najít submisivního chlapce a udělat z něj miminko. Ze začátku se mi nápad moc nelíbil. Přišel mi řekněme divný. Ale znala Moniku. Také z nemocnice. Tak jí zavolala a řekly jsem co s koho hledáme. Mili ihned napadl Patrk. Tajně pořídila fotografie. Zjistila jeho míry váhu. Už když jsem viděla fotky kde je chudáček svázaný provazy v pusince nějaký šátek jako roubík pocítila jsem náklonnost. Řekla jsem si,, Broučku ty budeš mé miminko." Mili mi poslala ještě několik fotografií celého tělíčka. Bože jak byl droboučký. Hned jsem kontaktovala paní Brandl.a začala horečná příprava dětského pokoje s vybavení. Nu a zbytek už znáte. Proto tolik toužím aby se Patrik stal naším dítětem.
Pokračování příště.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #20 kdy: Srpna 18, 2025, 21:52:24 »
V jednadvaceti miminkem
Patrik: Nespal jsem moc dlouho. Probudil mne tlak v močovém měchýři. Tak jsem se počůral. Už mi to šlo úplně volně. Hodně brzy jsem si zvykl na pleny. Jen kakat mi bylo nepříjemný. Ale fakt je že mne maminka vždy ihned umyla a přebalila.
Začal jsem plakat. Za chvilku přišla Šárka.
,,Mazlíčku už jsi vzhůru? Proč pak pláčem co prdelko? Jsi pokakaný? Ne? Dobře tak jsme počůraný. No to je v pořádku broučku. Maminka ti plenky vymění ano?"
Pohladila mne a šla pro přebalovací stolek. Vysvobodila mne ze zavinovačky.
,,Tak už to známe miláčku. Ručičky na polštářek a jdeme na to."
Poslušně jsem ležel a ihned poslechl její příkazy.
,,Ty jsi můj šikulka viď?
Všiml jsem si že vypnula chůvičku.
,, Miláčku víš dobře že tě s maminkou moc milujeme že ano?"
Kývl jsem hlavou.
,, Jsi pro nás moc důležitý. Víš maminka Danielka už jedno dítě holčičku ztratila. Zemřela při porodu. Nemluví o tom. Stále jí to moc bolí. Ale ty jsi dal zase naději. Proto obě moc toužíme abys u nás zůstal. Rády bychom tě plně adoptovaly. Přísahám že bys byl u nás šťastný. A to co jsi dnes slyšel ohledně obřízky nebo cévkování s tím si nelámej hlavičku. Obřízku můžeme udělat později až si plně zvykneš. A cévkování to jen kdyby si nám odmítal lulat do plenek. Ale myslím že bys neudělal viď?"
Zavrtěl jsem hlavou že ne.
,, Vím že maminka je někdy moc přísná. Ale chce abys byl poslušný. Moc tě prosím zlatíčko vrať se k nám. Ano miláčku?"
Políbila mne na odhalené bříška. Když zvedla hlavu měla slzy v očích. Zase zapnula chůvičku a dokončila přebalování. ,, Hezky buď hodný a hajej prdelko." Nechám tě...... Ne radši ještě ne. Ukaž ručičky ! Jistota je jistota."
Ruce mi připoutala v rohu kolébky a jen přikryla částí zavinovačky.
,, Buď tady hodný ano miláčku? Za chviličku se vrátíme a budeš papat. Pak pojedeme všichni společně na vycházku. Budeš moct hačat v kočárku. Oblékneme ti zase ten fusak s rukávy a kšírky. Zkusím maminku že bychom si mohli povídat. Abys neměl celý den v pusince dudlička. Za chviličku přijdeme."
S tím odešla. Ležel jsem a přemýšlel co jsem právě slyšel. Tak proto má v prsech mateřské mléko. Teď vše dávalo smysl. Přišla o své dítě. Já jsem jakási náhrada útěcha. Bylo mi maminky moc líto. Ale proč nezkusila normální adopci. Vždyť v dětských domovech je opuštěných spoustu dětí. Proč já se mám obětovat. A stát se miminkem. Ztratit roky života. Ano jsem submisivní ale taky chci normálně žít jako dospělý muž. Do hajzlu co mám asi teď dělat? Řekly mi že mám do čtrnáctého čas se rozmyslet. Začnu s tím v úterý až budu v autobuse. Teď stejně nic nevyřeším.
Pokračování příště.
O.S. Rád bych požádal všechny o názor kritiku na můj příběh. Mám pokračovat? Moc děkuji všem Spenser.

Offline MidwaySVK

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #21 kdy: Srpna 18, 2025, 22:27:36 »
Po dlhej dobe píšem komentár… ale napíšem pár postrehov 😊
Asi za prvé už po pár dňoch by začal mať kŕče alebo bolesti z dôvodu toho obmedzenia, keďže svaly sú zvyknuté chodiť a napr pár dni ležíte a tak prídu aj bolesti z toho jak sa začínajú skracovať 😅 a prestávajú používať a s tým aj spôsobené skoršia unava (to keby bol dlhšie v zavinovačke a tak)

Z čisto materského mlieka a sunaru by nemal dosť výživy a hlavne nie rôznorodosť a farebnosť a vypživnost. Pre dospelého človeka je potrebná aj výživa a keďže toto urcmite by nebolo dostačujúce prídu zdravotné problémy
A keďže je len na riedkom jedle tomu odpovedá aj kakanie do plienky…. bolo by riedke vodové a aj 3-4 krát za deň. Čiže cievkovanie by bolo nereálne spojení s plienkou lebo tam okamžite hrozila veľká infekcia

Za ďalšie dosť možné depresie/ psychické problémy keďže brutálna zmena života a za nič nemohol rozhodovať ani rozprávať sa s niekym (a nepočítam 2 maminky ale kamaráti, rodina a rôzny ľudia….) a fakt 2 hodiny 2x týždenne nestači 😅

A celkovo to len sko ja píšem keby je taká možnosť po 2 dňoch sa zbláznim asi…: jak z toho že chýbajú ľudia ktorých mám rád tak normálne jedlo (hej burger a pizza by vyhrala určite nad bezstarostným životom) a tak celkovo

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Re: odpověď na komentář
« Odpověď #22 kdy: Srpna 18, 2025, 23:45:01 »
Díky za kritiku. Nevím jestli jsi lékař nebo nebo ne. Ten příběh píšu podle skutečné události. Samozřejmě jsem ho upravil. Jména datum ale i jak jsem se dostal do té situace. Při prvním pobytu jsem tak byl pět opakuji pět dní. Za druhé dostával jsem výživu kterou dávají v nemocnici ležícím pacientům. A za třetí ten příběh jsem zásadně pozměnil. Jelikož realita byla o dost horší. A pochybuju že by ji tady otiskli. A za čtvrté žádné křeče jsem neměl. Nevím kde jsi tuhle informaci vzal ale je dost chybná. Přesto děkuji za kritiku. Spenser.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #23 kdy: Srpna 18, 2025, 23:53:13 »
Ještě jedna ale dost zásadní. Od tří let jsem vyrůstal v dětském domově . Moji rodiče zahynuli při autonehodě. Kamion je smetl ze silnice. Neměl jsem a nemám žádné příbuzné. Tehdy jsem pracoval jako dělník v jedné továrně a bydlel na ubytovně. Ano měl jsem pár řekněme kamarádů z práce. Nevím jaké máš představy o dětských domovech ale můžu ti říct žádná sláva. Takže mé zážitky jsou autentické. To je asi vše k tvé kritice.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #24 kdy: Srpna 19, 2025, 00:16:02 »
Ještě poslední reakce na tvojí kritiku. Před šesti lety jsem prodělal středně těžkou cévní mozkovou příhodu. Nevím jestli to víš ale jeden následek. Nemůžeš polykat. Prostě díky mrtvici ztratíš dávicí reflex. To ti zavedou sondu nosem do žaludku a krmí tě právě tekutou výživou. Ani tehdy i když jsem ležel sedm týdnů na JIP jsem žádné křeče neměl. Z toho jsem byl dvacet dní přikurtovaný na lůžku. Tak nevím kde jsi vzal ten nesmysl že člověk dostane jakési křeče. Rád bych to věděl. Kritika by by se měla zakládat na ověřených faktech.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #25 kdy: Srpna 19, 2025, 00:22:35 »
Vždy si ještě na něco vzpomenu. Po celou dobu jsem měl zavedený katetr a měl plenu. A zase žádnou infekci zánět jsem nedostal. Kde prosím tě bereš takové nesmysly? Beru konstruktivní kritiku. Ale né vymyšlené nesmysly. Teď bych rád znal tvoji odpověď. Ale myslím že těžko že?

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #26 kdy: Srpna 19, 2025, 10:47:23 »
Zdravím všechny. Můj ,,kritik" už reagovat nebude jelikož si uvědomil že to co napsal byla jen neprovedená snaha zdiskreditovat můj příběh. Tak bych rád pokračoval. Aspoň do úterního Patrikova odjezdu Přijmu jakoukoliv kritiku ale musí stát na pevných základech. A né na nesmyslech. Moc všem děkuji Spenser.

Offline Rudlla79

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #27 kdy: Srpna 20, 2025, 09:50:21 »
Bud v klidu, náhodou do téhle povídky jsem se úplně vžil . Je jedna z mála která mě dostala. Pokracuj.

Offline vbaby

• 10 a více
« Odpověď #28 kdy: Srpna 20, 2025, 12:13:18 »
Konečně po dlouhé době příběh, který má hlavu a patu. Máto děj i spád. Učitě by se našlo pár věcí, co by se dalo vytknout. Třeba způsob slohu. Ale, když tady kouknu, na jiné příspěvky, které jakoby psala umělá inteligence s úrovní žáka 1.stupně základní školy, tak tento příběh musím hodnotit za 1 s hvězdičkou.
Nenech se odradit a držím palce

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #29 kdy: Srpna 20, 2025, 12:45:58 »
Moc děkuji za pochvalu. Ano jsou tam určité nedostatky. Ale tohle je můj první příběh. Ale snažím se. Ještě jednou díky Spenser.