Abdl > seriál: V jednadvaceti miminkem

Re:Příběh

<< < (6/12) > >>

Spenser:
Vždy si ještě na něco vzpomenu. Po celou dobu jsem měl zavedený katetr a měl plenu. A zase žádnou infekci zánět jsem nedostal. Kde prosím tě bereš takové nesmysly? Beru konstruktivní kritiku. Ale né vymyšlené nesmysly. Teď bych rád znal tvoji odpověď. Ale myslím že těžko že?

Spenser:
Zdravím všechny. Můj ,,kritik" už reagovat nebude jelikož si uvědomil že to co napsal byla jen neprovedená snaha zdiskreditovat můj příběh. Tak bych rád pokračoval. Aspoň do úterního Patrikova odjezdu Přijmu jakoukoliv kritiku ale musí stát na pevných základech. A né na nesmyslech. Moc všem děkuji Spenser.

Rudlla79:
Bud v klidu, náhodou do téhle povídky jsem se úplně vžil . Je jedna z mála která mě dostala. Pokracuj.

vbaby:
Konečně po dlouhé době příběh, který má hlavu a patu. Máto děj i spád. Učitě by se našlo pár věcí, co by se dalo vytknout. Třeba způsob slohu. Ale, když tady kouknu, na jiné příspěvky, které jakoby psala umělá inteligence s úrovní žáka 1.stupně základní školy, tak tento příběh musím hodnotit za 1 s hvězdičkou.
Nenech se odradit a držím palce

Spenser:
Moc děkuji za pochvalu. Ano jsou tam určité nedostatky. Ale tohle je můj první příběh. Ale snažím se. Ještě jednou díky Spenser.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi