Abdl > Prodám / koupím / hledám

Nová švadlena, co dokáže ušít ABDL oblečení

(1/3) > >>

Milhouse:
Ahojte,
podařilo se mi oslovit jednu paní a jít s kůží na trh. Řekl jsem ji o ABDL komunitě a o tom, že švadlen tohoto typu je hrozně málo a poptávky veliké, čekací doby jak by smet.

Paní souhlasila, že nemá problém cokoliv ušít a dá se s ní o všem otevřeně hovořit. Je to skvělá zpráva pro nás všechny :-)

Aktuálně tedy sháníme první zájemce o tuto službu, kteří by chtěli rozšířit svůj šatník :-) A zároveň ty výrobky budeme dále prezentovat jako možnosti, co paní dokážeme.

Co se dá ušít?
- Overaly, pyžama, bodýčka
- Čepice, rukavice, kukly
- věci ve stylu BDSM
- zkrátka vše dle přání

Paní je také velice nápaditá a při tvorbě přemýšlí, jak věci také vylepšit.

Pokud byste tedy měli zájem cokoliv ušít, dejte vědět. Prozatím dokážeme garantovat krátkou čekací dobu a uděláme maximum pro spokojenost.

Více odpovím zde nebo pokud chcete, tak SZ.

Hezký večer.

cesestka:
Ahoj chybí tady odkud je.

Fallen_Angel:
Také by pro mě bylo důležité, odkud je

svycarsko:
Ahoj, mě by zajímalo, zda paní šije i z PVC a pokud ano, jaké používá

Milhouse:
Zdravím vás :-)
Díky za dotazy.... Paní je z Hradce Králové. Již někteří využili, že mě kontaktovali a následně jsme požadavky řešili po mailu. Byly jim odeslány místa měření a míry, které potřebuje paní pro ušití daných produktů, které si dotyční přejí. Vše se pak pošle poštou.

Věci z PVC prý problém nejsou, jen je třeba se domluvit na tom, jaký druh je kvalitní apod.

V případě dalších dotazů můžete psát sem či do SZ.

Ještě připomenu, že aktuálně budou ceny spíše zaváděcí, abychom si vytvořili nějaké produkty. Produkty budeme prezentovat, abyste měli představu o výsledcích práce :)

Díky všem a hezký den.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi