Autor Téma: Jak to začalo ? Jak to je.  (Přečteno 1636 krát)

Offline Malejjelen

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
Jak to začalo ? Jak to je.
« kdy: Července 23, 2025, 22:09:25 »
Ahoj jak to u mě vše začalo ? A jak to je dnes ? Můj skutečný příběh. Asi jako většina z nás tady na skupině, jsem pociťoval touhu nosit pleny už v dětství. Vyrostl jsem mezi holkama ještě k tomu jako nejmladší. Takže mi moc pozornosti nevěnovali, ale když už ano často si ze mě dělali "dítě" :D Dítě z dítěte. No prostě asi v 5-6 letech si semnou hráli jako že jsem dítě. Úplnou náhodou se přišlo na to že jedna z jejich panenek má tak velké pleny, že se do nich vejdu. Tak jsem v tom věku dostal plenu a vozili mě v golfáčích. S přibývajícím věkem jsem na to nějako zapomněl.
Nevím jestli mě ovlivnilo to, ale v pubertě jsem pocítil touhu mít opět něco mezi nohama což mohla být tak maximálně osuška. V mých asi 15 letech jsem na internetu poprvé našel fotky plen pro dospělé a článek o tom, jak někde v práci musí nosit pleny. A postupně jsem začal nacházet něco jako abdl. Stále jsem se tomu všemu bránil a říkal si že to není normální.
Roky plynuli a já stále bojoval s touhou mít skutečné pleny, ale jak na to ? Zásilkovny ještě nebyly, riskovat objednat balík domu ? Co když nebude zabalený diskrétně nebo se mě budou ptát co mi přišlo ??  Nakonec jsem se kousl a v 19 letech si šel koupit první pleny do lékárny. Byl jsem ale zklamaný už ani nevím co to bylo za značku, ale měli textilní povrch a prostě mě to nenadchlo. Poté jsem ale narazil na ID slip s celoigelitovým povrchem. V tu dobu jsem si je zamiloval.
Po několika balíkách ID slip a dalších rokách se začali objevovat postupně prodejci jako Inkopleny, Tajemná komnata, mmmm.sk a další na sexshopech. Takže už nakupuji jedině tam, pleny s igelitovým povrchem a velkou savostí. Ani si tak nepotrpím na motivech, nejlepší je stejně čistě bílá, aby bylo hned vidět jak je použitá.
Během celé doby jsem měl nějaké známosti, ale nikdy nic extra dlouhého a nikdy jsem tam necítil takovou tu jistotu svěřit se. Poté ale přišel zlom, našel jsem si přítelkyni se kterou už jsem byl poměrně dlouho. CO teď  jak jí to říct ?  nebo to tajit ??  Během hrátek jsme se dostali k různým způsobům poutání/svazování k čemuž se hodilo zakrývání očí. No a když už člověk neviděl/neslyšel tak co kdyby nemohl mluvit ? Roubík ?? Ne nic pro nás ale dudlík ? To se zdálo jako super nápad. Pořídili jsme si tedy dudlík. Já poté tak nenápadně naťukl, že když už máme ten dudlík mohli by jsme si koupit něco k tomu, ani nevím jak ale najednou jsme objednali bodyčka a balík plen. Nevím jestli to přítelkyně neřekla, nebo jí to došlo až po čase. Ale sama se mě pak optala jestli už jsem s tím měl zkušenost. Tak jsem to přiznal.
Dnes jsme spolu několik let, pleny jsou mou součástí doma i na výletech nejsem 24/7. S ohlédnutím za dětstvím, mi vlastně zůstala stále touha po plenách, ale kočárky, bryndáky atd jdou naprosto mimo mě a nic mi to neříká. Ano bodyčka to je něco jiného ty zbožnuji ať už ty co drží pleny na místě, nebo ty erotické na přítelkyni.
Jsem tedy převážně DL a jsem rád za tuto komunitu lidí. Škoda jen že to tu moc nežije.