Autor Téma: Chichi  (Přečteno 399 krát)

Offline Potvůrka

• Potvora
  • Registrovaný uživatel
  • 10 a více
  • Omlouvám se, že teď nepíši příběhy.
Chichi
« kdy: Června 22, 2025, 14:34:52 »
Mno zkusím to. Jako asi nehledám zatím. (Třeba to přijde samo) ale musím uznat, že mi chybí mazlení :) no co už

Jsem/možna byla/nebo jsem byl. Chvíli jsem to řešil/řešila, ono plenku málokdo vnímá špatně. Na svých cestách a toulkách ČR, SK a PL. Denně potkám tuny lidí kteří jsou na tom hůře. A ano, někteří poznají sem tam že si tu plenku vezmu. Spousta kamioňáku to pozná :) občas se za to schovávám :) poznala/poznal jsem hodně holek/kluků, vážné vztahy jsem měl s oběma pohlavíma. Ani jeden z nich nebyl odsud. Opravdu musím uznat, že jsem chodil dokonce i s člověkem kterému znásilnili syna v plenkovém věku. A i tak mě přijal a miloval. Zabrouzdal jsem sem protože občas má někdo nutkání se seznámit a já při svých šílených toulkách a při mé práci. Já chci jediné, zkusit sraz a pak se toulat po abdl komunitě a podívat se na zajímavá místa :) Btw. Jezdím mezinárodní přepravu s dodávkou. Možná to je jen výstřel ale třeba mi to vyjde tak že přes vás přejedu a udělat si chvilku pauzu by byla bomba, která mě táhne.

Co se týká vypisování o přebalení a tak. Záleží na osudu :) zkusme uvidíme :) třeba se stavím a zbavím člověka nervozity z nošení plenek.

Potvůrka :3
:3 Potvůrka :3