Abdl > Srazíky, akce a setkání

Nějaký sraz?

<< < (2/3) > >>

newbie:
Ma pravdu ten kluk, chces sraz? Tak ho usporarej, sezen misto, zaplat vse okolo a doufej, se realne dorazi tolik lidi aby ti to pokrylo naklady.

boy_in_nappies:
[

Přesně, ale ono to bude jen o tom být chytrý na internetu

quote author=newbie link=topic=6107.msg37975#msg37975 date=1766956249]
Ma pravdu ten kluk, chces sraz? Tak ho usporarej, sezen misto, zaplat vse okolo a doufej, se realne dorazi tolik lidi aby ti to pokrylo naklady.
[/quote]

cesestka:
Kdo tu napsal že chce sraz? Nevkládejte mě prosím do úst co jsem neřekl a nenapsal, já se normálně zeptal, tak běžte někam...s těma svýmy slintama!!
Znovu opakuji a doufám že naposledy, přečtěte si můj první příspěvek!!

newbie:
Ano, ten jsem cetl. Pises, jestli nekdo neudela sraz, coz predpoklada, ze  by ses rad zucastnil taky. Pokud nechapes sam sebou napsany text, tak se nerozciluj a bez si stavet babovicky.

cesestka:
Bábovičky můžeš stavět ty!! Já se jen ptal jestli někdo uspořádá sraz. Měl by ses přihlásit o nobelovu cenu, že vidíš lidem do hlavy a nevíš co si kdo myslí. Já nikde o tom že bych se účastnil nenapsal, asi si tvoje přání převtěluješ do mého textu, tak pokud chceš se účastnit srazu, tak ho uspořádej ty. Nevím co k tomu víc dodat. Jsi jak politik, čteš mězi řádky co nikdo nevyslovil.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi