Abdl > Hlavní nádraží

Nošení plenek na veřejnosti.

(1/3) > >>

ShyDiaperBoy:
Ahoj tenhle týden se chystám na takoví menší tří denní výlet do Prahy a mám takové dilema. Nejradši bych nosil celou dobu plenky akorát mám takový problém s tím že když nosím venku plínku tak jsem hrozně tak nějak v neklidu z toho že by si někdo mohl všimnou že mám no sobě plínku a nemůžu se uklidnit a furt jsem tak nějak vestřehu i když vím že většina lidí se mi nebude dívat na zadek natoš aby si všimli ze nosím plínku. Ještě prosbu na ty co nosí 24/7 můžete mi prosím napsat nějak tipy a triky s přebalovaní na záchodě v restauraci apod. nemám tady s tímhle vůbec zkušenosti a jaké plenky nosíte na veřejnosti. děkuju za rady a kdyby ještě se někdo chtěl potkat tak mi klidně napište jen tak pro info je mi 24 let a v Praze budu od 26.9. do 28.9.         

raulik:
Se stav na kafe a pokec u mě v 4abies :) Jinak, neřeš to, chodím běžně v XL plínce (moje velikost je M) s boostrem, a nikdo nic neřešil

cisco:
 :) nemám zkušenosti někoho,  kdo nosí 24/7 ale nosím dost často. Společenské události,  výlety,  práce atd. Nepozná se to. Ale na pár věcí si dávám pozor. Nejvíc na to, aby nevylézala z oblečení. Když je člověk v předklonu atd. Nejlepší je na to vhodné body tílko. Když ho mám, tak nemusím nic hlídat ani kontrolovat. A pak pozor aby plenka neprotekla. Jednou jsem to řešil mikinou kolem pasu. Volnější oblečení a vím že nikdo nic nepozná. Ani slušný balík. Pozor je to nakažlivé zjistit že lze nosit prakticky kdykoliv  :)

baby.emilio:
Bud v klide, po praze bezne nosim plenky. Dokonco aj do prace a nepostrehol som zeby na mna niekto civel

gumplík:
Jinak já když přijedu do Prahy na dovolenou za příbuznými, tak po městě taky chodím v plínce a PVC kalhotkách. Přebaluji se v přebalovací místnosti pro děti třeba v Paladiu na Náměstí Republiky a nebo v Harfě na Českomoravské taky v přebalovně. Můžeš se tam zamknout a tvrdit, že jsi se byl převléct. Jel jsem autem domů z Prahy do Olomouce v nových PVC kalhotkách a s plínkou a nějak mi plínky protekly, tak jsem se byl v Brně ve Fórumu přebalit a musel jsem to skrýt zavázanou bundou kolem pasu. Nikdo si toho nevšiml a ještě že jsem měl sebou náhradní šortky. Bundu jsem dal do tašky s kalhotama a na sedadlo jsem dal přebalovací podložku a vyčistil sedadlo přebalovacíma ubrouskama a pokračoval jsem v cestě domů.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi