Abdl > Novinky

Zmazané príspevky

<< < (2/2)

ababyi:
Ja som admin pohodlný, nerobím čo nemusím, ale pre poriadok: hlavný dôvod je, že ak chceme cudzím vysvetľovať, že my nie sme "na deti", ale že naopak chceme byť *ako* deti, tak sa tento argument nedá založiť na príbehoch o školákoch. Druhý dôvod je samozrejme právny.

Som si vedomý toho, že pre niektorých sa týmto stane obsah menej chrumkavý. C'est la vie.

fusak:
Je suis d'accord :)

gecko123:

--- Citace: tretioko  Září 15, 2023, 21:38:25 ---Mi za to nenadávej. Ale pkud umíš číst, tak si přečti eště jednou, co napsal admin a přestaň sem míchat věci, co s tim nijak nesouvisí.

--- Konce citace ---

nenadavam. nemam nic proti tebe. nemyslim si ze miesam veci ktore s tym nesuvisia, ale kazdy moze pochopit a spracovat informaciu inak.
Pribehy tu aj tak necitam. Iba hovorim co si myslim, co nieje asi moc mudre :D

tretioko:

--- Citace: gecko123  Září 15, 2023, 19:41:38 ---Co tam potom ze staci ked mas na ukrajine 16 a ides na front

--- Konce citace ---

Já mám pomalu 3x16, Slovan jsem a Slovan budu (i když nežiju v Cz ani v Sk a to jsem bastard - mama je z Blavy,  fotr z Brna) - a kdybych byl schopnej běhat víc než 50 - 100 metrů (artróza obou kolen,) tak už jsem šel střílet Ivany dávno a dobrovolně. Aspoň k něčemu by mi byla ZVS. A měli by to znova udělat povinný.

--- Citace: gecko123  Září 16, 2023, 02:00:17 ---Pribehy tu aj tak necitam. Iba hovorim co si myslim, co nieje asi moc mudre :D

--- Konce citace ---

Buď v klidu. Já zase dostanu svoje "zasloužený" hejty za to samý. Teď mám karmu -38. Zejtra nebo pozejtří jí budu mít možná -50...

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi