Abdl > Plenky
pouze látkování pro dospělé?
FrantaM:
Tak když už používám látkové plínky, doplňuji je i separační plenou, která přece jen velkou část stolice zachytí, a zbytky lze z pleny osprchovat. Na 60 peru taky, a při praní používám máchání navíc, nehledě na to, že používám mimo pracího prášku také obyčejný ocet, stačí "velký panák", který pleny i ostatní prádlo dezinfikuje. Ovšem na delší cesty radji využívám jednorázové pleny, i tak si myslím, že když jsem doma a věnuji se plenkování, tak při použití látkových plen mám dobrý pocit nejen z příjemně velkého balíku plen v rozkroku, ale taky to, že se přece jen snažím zbytečně nezatěžovat naší planetu těžko rozložitelným odpadem. A ve finále také nějakou korunu ušetřím...
gxl:
--- Citace: FrantaM Prosince 20, 2022, 15:47:58 ---...přece jen snažím zbytečně nezatěžovat naší planetu těžko rozložitelným odpadem. A ve finále také nějakou korunu ušetřím...
--- Konce citace ---
To určitě souhlasím.
FrantaM:
tak přece jen jde jen látkovat i u dospělých - na sušáku vyprané pleny. Jde hlavně o látkové T-Tomi 80 x 80 cm, ale taky o vkládací pleny Bobánek,plenkové kalhotky Bobánek AIO, noční plena Rearz či perfold od Bamboolik (mimochodem slušné savý, pojal 500 ml)...
FrantaM:
Hodilo by se to spíše na Silvestra, ale jako fór, aspoň za mně, dobrý... Plínky promluvily...
boy_in_nappies:
Super fotka
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi