Myslím, že mohu říct i jako bývalý admin, že v tomto tématu povolíme vulgarismy.
Milý zlatý Dominiku,
to, že se sraz nekonal, budiž, stane se. Někdy věci nevyjdou, jak by měly. Tvé jednání v této situaci je od začátku tristní, až katastrofické. Budiž, stále jsem byl zticha. Tvůj včerejší příspěvek, kdy se zříkáš odpovědnosti ve prospěch nějaké úplně cizí osoby je však na pováženou. Informoval si snad plátce, že nejdou peníze Tobě, ale že daný sraz pořádá vlastně někdo jiný. Ne. Nyní jsi jim suše oznámil, že se mají přihlásit do nějaké akce (fakt čekáš, že to někdo udělá?), kdy z bídou dostanou pár korun zpět, od někoho úplně cizího? Peníze jsi vybíral Ty, sraz si organizoval Ty. Abych neustále neprudil, nechal jsem tuto situaci být, přesto, že jsem léta varoval kohokoliv, před jakýmkoliv zasíláním peněz dopředu, již od doby slavného Chata. Toho jsi nyní - především svým posledním postem zde - trumfnul.
Co si kurva o sobě myslíš? Velice rád bych, aby Ti za tohle rozmašíroval někdo řádně ksicht (zde nemám obavu, boží mlýny melou, pomalu ale jistě) a hned vzápětí jsi šel natvrdo sedět (to se zřejmě nestane, a moc dobře to víš, tudíž toho jen zneužíváš).
S úctou ke slušnému chování
Raulík
P.S.: Netuším, kde jsi vzal tu drzost, se mě loni zeptat, proč nejsi modrý - zde máš odpověď - neveřil jsem Ti a viditelně jsme dobře udělal.
P.S. Pro ostatní - Říkal jsem to léta a byl jsem za prudiče - žádné peníze dopředu, jen proto, že je někdo jedním z nás.