Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (20/46) > >>

kamikaze3214:
Ano bude to teď Čechy protože vila není úplně geniální místo pro celovíkendoví sraz
Mám víc míst ale záleží na přesném počtu lidí
Jen prosím aby lidi všichni co poslaly platbu tak mi napsaly do soukromé zprávy
Zatím odezvu sem dostal od 3 lidí děkuji

cesestka:
a aspoň oblast? Abych se třeba ozmyslel že bych přijel na jedne den, ale přes celou republiku nepojedu.

FrantaM:
Zdravím, tak ode dneška je to za 45 dnů, kdy se má sraz konat. Jsou už známé nějaké podrobnosti, mimoto, že se sraz bude konat v Čechách? V práci nemám problém vyřídit si volno. Myslím si, že tato informace bude zajímat víc členů.

newbie:
Uprimne nechapu v cem je problem. Chci aby mi prijelo co nejvic lidi, ale nereknu alespon jestli to bude na Sumave  v Krkonosich nebo treba  v okoli Plzne. Pravdepodobnost, ze podle toho nekdo pozna kde to bude je asi tak 0. Ale da to predstavu hodne lidem, jestli to pro ne je nebo neni zajmave se tam aleapon na den ukazat.

cesestka:
Přesně tak, když vidím přípravu organizace tak mě to čím dát tím více odrazuje tam nepřijet. Na začátku jsem si říkal, že chci jet aspoň na jeden den a čím víc vidím tu hroznou organizaci zejména tajnosti, tak se procenta snižují a dneš už převažuje přesvědčení že se na to můžu vy*rat. Prostě organizace hrůza a děs. Že bychom se někde sešli a letěli někam do Kijeva, nebo přímo do Bachmutu na frontu, když je to tak utajený?? To program Zelenského i Putina je víc veřejný. Takže organizátorovi dávám palec dolů!! (a teď už můžu jen čekat BAN).

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi