Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (8/46) > >>

FrantaM:
Možná, že by se hodilo přidat tady ten QR kód pro platbu, jak byl u minulého tématu, který se týkal srazu v Želešicích.
A menší dotaz: pokud provedu platbu v cca polovině srpna 2022, mám naději, že se dostanu do "top 15", kteří budou mít zajištěno přebalování? Bylo by to fajn....

themara:
Taky bych si předplatil ale nevím kolik a kam mám poslat ☹️

FrantaM:

--- Citace: themara  Července 21, 2022, 16:57:47 ---Taky bych si předplatil ale nevím kolik a kam mám poslat ☹️

--- Konce citace ---
Kam, to je jasné, to už psal kamikaze3214 na stránce 2 v tomto tématu. A kolik? Osobně rovnou pošlu 2.500,-, kdy to náhodou nebude stačit, zbytek už není takový problém doplatit. A když to bude o něco víc, když se nás setká třeba 20, no tak těch 800,- navíc rád obětuji.

kamikaze3214:
Čau lidi zatím je nás málo takže nevím stále cenu tak nemůžu dat QR kód

kamikaze3214:

--- Citace: FrantaM  Července 21, 2022, 17:39:07 ---
--- Citace: themara  Července 21, 2022, 16:57:47 ---Taky bych si předplatil ale nevím kolik a kam mám poslat ☹️

--- Konce citace ---
Kam, to je jasné, to už psal kamikaze3214 na stránce 2 v tomto tématu. A kolik? Osobně rovnou pošlu 2.500,-, kdy to náhodou nebude stačit, zbytek už není takový problém doplatit. A když to bude o něco víc, když se nás setká třeba 20, no tak těch 800,- navíc rád obětuji.

--- Konce citace ---
Ano mas pravdu taky to tak de udělat a když bude víc lidi tak zbytek těch peněz co člověk pošle navíc tak se mu převede do konzumacky

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi