Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (43/46) > >>

cesestka:
Hoší a děvčata, potřebují nějaký peníze na novej nábytek, tak že bych si vymyslel nějaký sraz  se zálohou dopředu a až mě pošlete peníze tak napíšu, že si to máte žádat v insolvenci po někom druhém, Jste pro?? :D :D :D

FrantaM:

--- Citace: cesestka  Června 13, 2023, 13:07:59 ---Hoší a děvčata, potřebují nějaký peníze na novej nábytek, tak že bych si vymyslel nějaký sraz  se zálohou dopředu a až mě pošlete peníze tak napíšu, že si to máte žádat v insolvenci po někom druhém, Jste pro?? :D :D :D

--- Konce citace ---
Jako vtip dobrý, ale jsem zvědavý, kolik lidí by v tomto případě poslalo peníze

tretioko:
Já pro vás zorganizuju ABDL dovču u moře. Potřebuju škváru na nový auto...

Srandy stranou - různejch Šmejdů přibejvá jak holubích hoven na římse. Doposud se to projevovalo prodejem neexistujícího zboží (minimálně jeden případ byl i tady) nebo služeb, které následně nejsou poskytnuty, v našem prostředí jde o různý jakoby ženy poskytující AB servis, ale většinou jen z lidí vytáhnou prachy a zmizí.

Že ale někdo zmizí s prachama na sraz, to jsem doposud nikde nezaznamenal.

Takže pokud bych (teď vážně, ale hypoteticky) organizoval sraz, tak žádný prachy předem, ale (podle situace) bude omezen počet lidí.

Ostatně nějak tak to tady u mě někomu funguje - má hotýlek v prdeli světa asi 20 km od jednoho velkýho města. Stačí se domluvit mezi sebou a s ním na termínu a jet... Kdyby náhodou chtěl někdo vědět, kdo to je, tak je to majitel a administrátor portálu ABkingdom.

themara:
Ahoj, mám malí dotaz
Máme nějaké info nebo vý někdo něco
Nebo jsme o ty peníze opravdu přišly ???

Jinak kdyby někdo nějaký sraz udělal
Tak ja bych byl moc rád
Nebo třeba udělat jedno denní sraz
Třeba v Praze a někam zajít pokecat a tak

raulik:
Ctvrtek atelier?

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi