Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz 2023 20-21.5
FrantaM:
K tomu, co napsal raulik, musím konstatovat, že se vším se dá souhlasit. bohužel, ani jeden z nás, kteří jsme Dominikovi zaplatili za sraz, netušil jak to dopadne, a navíc jme mu poslali peníze s důvěrou, že se buď sraz bude konat (podobně, jak tomu bylo loni v Želešicích), případně že nám vrátí zpět peníze. Myslím si, že nikdo z nás netušil, že ve skutečnosti jdou peníze na účet nějaké Elišky, která teď vyhlásila osobní bankrot. každý soudně myslící člověk ví, že toto není záležitost dnů, ale spíše dlouhodobá, takže ji exekuce musela hrozit už v okamžiku, kdy první lidé posílali peníze na sraz.Na jednu stranu je mi sice líto, že takhle dopadla, na druhou stranu každý z nás platících chce svoje peníze zpět. A po kom jiném, než organizátorovi? Tím je Dominik, takže ať si na to třeba vezme půjčku, aby nám mohl vrátit peníze, a pak tuto částku vymáhá po té Elišce. Když si ji z nějakých důvodů vzít nemůže, tak ať třeba prodá auto, nebo jinou věc.
boy_in_nappies:
Však ta Eliška měla nebo možná ještě má papírového psa s rodokmenem Akita Inu tuším. To by na jeden mejdan stačilo ne?
tretioko:
--- Citace: boy_in_nappies Května 28, 2023, 08:45:14 ---Však ta Eliška měla nebo možná ještě má papírového psa s rodokmenem Akita Inu tuším
--- Konce citace ---
To jakože ho budete grilovat ?
themara:
Takže to chápu tak že peníze jsem poslal tobě Dominiku !!! ale vymáhat je mám z nějaké Elišky ??
To se mi moc nelíbí ale myslím že mám smůlu a penízkům udělat pápá 😕
boy_in_nappies:
--- Citace: tretioko Května 28, 2023, 09:57:52 ---
--- Citace: boy_in_nappies Května 28, 2023, 08:45:14 ---Však ta Eliška měla nebo možná ještě má papírového psa s rodokmenem Akita Inu tuším
--- Konce citace ---
To jakože ho budete grilovat ?
--- Konce citace ---
Obávám se, že na to už je starý...
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi