Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (5/46) > >>

FrantaM:
Takže zpráva pro nováčky,  kteří by se rádi zúčastnili srazu: po příjezdu všech zúčastněných následovalo představení,  seznámení s podmínkami a ubytování.  Organizátoři akce rozdali všem přivítací balíček (několik plen v konkrétní velikosti). Pak ti, kteří měli nějaké věci na prodej,  je vystavili, následovala volná zábava,  kdo chtěl,  mohl se ukázat ve svém abdl oblečení.  Nechybělo ani drobné pohoštění a k dispozici byly alko i nealko nápoje. Večerka byla ve 4:00 ráno,  ovšem někteří odpadli již dříve. Ráno po snídani následovalo přebalování,  sbalení se a v cca 14:00 odjezd domů.  Atmosféra jako taková byla naprosto v pohodě, bez jakýchkoliv komplikací. Takže asi tak...

FrantaM:
Jednoduše a stručně řečeno: pokud chcete přijet,  přijeďte a uvidíte sami.  Na tento sraz jsem jel poprvé a rozhodně ne naposledy, a také jsem nevěděl,  co mně čeká. Sraz se prostě musí zažít, je to jako pověstné hození do vody, a teď plavte. 

Dinos:

--- Citace: raulik  Května 25, 2022, 08:41:34 ---Mohli by aktualni novacci napsat potencialnim novackum o tom, ze je nikdo neukousne (maximalne trochu ohloda, ci hodi do bazenu). Dost lidi je zvyklych tohle tutlat, stydi se kolikrat i sami pred sebou a pote si neuvedomi, ze zde mohou byt sami sebou, neb zde jsou lidi na tom uplne stejne.

--- Konce citace ---
Sraz byl velmi fajn, užíval jsem si naší "záliby" tak jako jinde ne, a také se slušně slavilo, pojídalo a popíjelo, že vůbec jako komunita jsme a můžeme se při vzácné příležitosti navzájem potkat a být ten daný okamžik naprosto sami sebou...
Jel jsem na první sraz, dost jsem se předtím bál co a jak, lidé tam atd., ale nakonec nebylo strachovat se potřeba -- nikdo vás opravdu neukousne, dokonce ani neohlodá a z vlastní zkušenosti ani do toho bazénu/vířivky nehodí, protože ostatní jsou dobré duše ;-)

FrantaM:

--- Citace: Dinos  Května 27, 2022, 00:07:16 ---
--- Citace: raulik  Května 25, 2022, 08:41:34 ---Mohli by aktualni novacci napsat potencialnim novackum o tom, ze je nikdo neukousne (maximalne trochu ohloda, ci hodi do bazenu). Dost lidi je zvyklych tohle tutlat, stydi se kolikrat i sami pred sebou a pote si neuvedomi, ze zde mohou byt sami sebou, neb zde jsou lidi na tom uplne stejne.

--- Konce citace ---
Sraz byl velmi fajn, užíval jsem si naší "záliby" tak jako jinde ne, a také se slušně slavilo, pojídalo a popíjelo, že vůbec jako komunita jsme a můžeme se při vzácné příležitosti navzájem potkat a být ten daný okamžik naprosto sami sebou...
Jel jsem na první sraz, dost jsem se předtím bál co a jak, lidé tam atd., ale nakonec nebylo strachovat se potřeba -- nikdo vás opravdu neukousne, dokonce ani neohlodá a z vlastní zkušenosti ani do toho bazénu/vířivky nehodí, protože ostatní jsou dobré duše ;-)

--- Konce citace ---
Přesně tak, mluvíš mi z duše

FrantaM:
Mám dvě věci: co kdybych na sraz přivezl přebalovací podložku od Crinklz? Myslím,  že by se hodila.  A dále: někteří členové si rádi dělají Sunar.  Když ho přivezu i s vlastní lahvičkou,  bude možné ho na přání připravit?
Jinak po zkušenosti z posledního srazu již vím,  že nabídnu místo v autě tak pro max. 2 lidi, sice jsem to nakonec zvládl,  ale myslím si, a tím mluvím i za svoji posádku,  že dvakrát moc komfortní to nebylo... Ti, kteří byli na posledním srazu ví,  o čem mluvím...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi