Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (26/46) > >>

FrantaM:

--- Citace: Maker  Dubna 21, 2023, 01:19:36 ---"Organizátor" na to zjevně hází fakáče :/ Takže mám to chápat tak, že všichni platící jentak vyhodili 2700,- do kanálu? Slušelo by se fakt říct alespoň něco...

--- Konce citace ---
Bohuel máš asi pravdu. Zkusil jsem napsat organizátorovi SZ, ale bezvýsledně... Sraz se nakonec asi nekoná....

Pan J2:
Sorry že se do toho míchám, ale já třeba běžně jezdím na ABDL srazy do Německa, do Nizozemska, na Littles Lock In v Edinburghu jsem byl několikrát, na CAPConu v Chicagu taky párkrát. Vím, že se to konat bude a kdy, takže když si zařídím letenky a ubytování tak jsem v klidu. Výjimka byla jen když do toho hodil vidle covid. Jinak naprostá pohoda. Na tyhle větší mezinárodní akce jezdí hromada lidí, člověk si tam pokecá, předávají se zkušenosti, je tam bohatý program, mají tam stánky producenti ABDL věcí, častokrát za lepší ceny než běžně. Na žádném CZ srazu jsem nikdy nebyl a ani nechci, protože vím jak by to asi dopadlo. No a je vidět že asi jo.

cesestka:
Ani už se mě nechce hledat kdo je vlstně pořadatel, ale sraz před 5 roky v Želešicích byl super pak byl ještě jeden taky n astejném místě a taky dle účastníků asi super. Jwen tak pro zajímavost by tu někdo mohl napsat kdo organizoval ty dva minulé srazy v Želešicích a kdo NE organizoval tento, abychom příště vědlěi na který sraz dle pořadatele se máme hlásit a na který se máme vy**at.

Pan J2:
V těch Želešicích...to se odehrávalo na stejném místě kde bývají srazy uživatelů webu amateri.com?

raulik:

--- Citace: cesestka  Dubna 24, 2023, 07:02:56 ---Jwen tak pro zajímavost by tu někdo mohl napsat kdo organizoval ty dva minulé srazy v Želešicích a kdo NE organizoval tento, abychom příště vědlěi na který sraz dle pořadatele se máme hlásit a na který se máme vy**at.

--- Konce citace ---
Srazy v Brně i tento sraz organizuje ten stejný. S prvním v Brně jsem mu pomáhal trochu s organizací a balíčky pro účastníky (jak neprošla krupicová kaše a vyhrálo kuře), další už byly víceméně bez mé účasti.
Aktuální stav se mi vůbec nelíbí, ale reálně nevím co jiného dělat, než se rozhodnout pro neúčast - z 90%

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi