Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz 2023 20-21.5
FrantaM:
--- Citace: raulik Dubna 06, 2023, 15:53:48 ---Říkals něco FrantoM? - Musel jsem.. Není myšleno zle. Nehejtím, ale je fakt, že srazu se chce věnovat a tento není úplně ideálně prezentován. Jsem rád, že jsme takto maličká země, neb i na druhou stranu je to relativně kousek a "vždy" někdo pojede tím směrem, ale.. S Dominikem jsem si před pár hodinama psal a prý to dá dokupy.
--- Konce citace ---
Nerad hejtuji, nicméně svůj názor jsem psal ve svém předchozím příspěvku. ALE: na jednu stranu bych rád věděl, kde se sraz koná, avšak chápu, že Dominik nemá v hlavě jen ten sraz, NAVÍC PSAL, ŽE MÁ NĚJAKÉ PROBLÉMY OHLEDNĚ ÚČTU. Pochopím, že pak nechce zveřejňovat, kde se sraz bude konat, aby tam nepřijeli i účastníci, kteří se předtím rozhodli, že se srazu nezúčastní, a věřím tomu, že tento týden se účastníci, kteří zaplatili, dočkají správných informací v SZ.
prostě a jednoduše: kdo si myslí, že je jednoduché uspořádat sraz se vším všudy, ať dá vědět, a zkusí si to se vším všudy, co pořádání srazu obnáší. Každý soudný člověk musí uznat, že to není žádná prdel. a to ať už jde o hlídání plateb, vyhledávání vhodného objektu atd.
Ali:
Někteří lidi se v téhle diskuzi hlavně potřebují hodit do klidu. Tolik drama jsem naposledy viděla na základní škole.
ababyi:
Presne.
Keď mi niekto v stredu povie, že cez víkend dá info o akcii, ktorá bude za 6 týždňov, tak počkám. Ponáhľame sa niekam?
Navyše, fakt nečakám, že keď tu napíšem "miernite sa", zábava bude eskalovať.
Každý deň prináša nejaké prekvapenie :)
ababyi:
PS: Kričanie pomocou CAPS LOCKu je priamo v pravidlách ... zakázané. Dajte si kávičku, alebo kakavko do fľaštičky, vyspite sa, a uvidíme, či pretlak emócií dožije do rána.
FrantaM:
--- Citace: ababyi Dubna 07, 2023, 09:28:16 ---PS: Kričanie pomocou CAPS LOCKu je priamo v pravidlách ... zakázané. Dajte si kávičku, alebo kakavko do fľaštičky, vyspite sa, a uvidíme, či pretlak emócií dožije do rána.
--- Konce citace ---
Promiň, trocha jsem se unáhlil, chtěl jsem jen zdůraznit ten fakt, na který sám Dominik upozorňoval.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi