Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 2023 20-21.5

<< < (21/46) > >>

ababyi:
Panika nepomoze nicomu.
Skuste prosim reakcie drzat v normalnom tone.
Bany nebudu, ale naco sa hadat, ked netreba.
Vyzvem organizatora, aby dal komplexne info.

kamikaze3214:
Ahojte lidi omlouvám se že ještě nejsou konečné informace k srazu ale řeším to vznikly mi trochu problémy o víkendu všem co zaplatili tak pošlu zprávu s konečnými informacemi děkuji za pochopení

cesestka:
a znovu si přisadím takový informace jsou k ho*nu!!. Myslím si, že více lidí by uvažovalo o účasti na srazu kdyby vědělo, kde to bude. Velká část nás tu píše, aby organizátor dal aspoň oblast, ale on je jako malý děcko, kterýmu by v tu chvíli ukradli všechny hračky, nebo je to nějakej ......., který nechápe dotazy? Takže si myslím, že tímto svým chováním odradil více možných účastníků. Já vím, že i pro příště, pokud to bude pořádat tento člověk, tak na 100 % se účastnit nebudu, i když srazu před 5 roky jsem se účastnil a líbilo se mě tam!! Takže organizátorovi tímto přeji, aby se účastnilo co nejmíň lidí, aby na tom prodělal a už to neorganizoval a organizace se ujmul někdo kdo dokáže i komunikovat.

FrantaM:
Musím se organizátora zastat. Každý si myslí: "hurá, bude sraz!", ale už nevidí problémy spojené s organizováním, hlídání plateb od přihlášených účastníků, sjednání pronájmu objektu konání srazu atd. Navíc i sám organizátor psal, že má nějaké problémy ohledně účtu, což beru.
Poradím všem, co to tady hejtují, ať si sami zkusí pořádat sraz, a to se všemi věcmi spojené s jeho organizováním

raulik:
Říkals něco FrantoM? - Musel jsem.. Není myšleno zle. Nehejtím, ale je fakt, že srazu se chce věnovat a tento není úplně ideálně prezentován. Jsem rád, že jsme takto maličká země, neb i na druhou stranu je to relativně kousek a "vždy" někdo pojede tím směrem, ale.. S Dominikem jsem si před pár hodinama psal a prý to dá dokupy.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi