Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz 2023 20-21.5
ababyi:
Uff, ešteže tak, že to má napísať nováčik :) lebo mne sa teraz ale že straaaašne nič nechce :)
Themara neber si to tak, snažil si sa, aj to sa cení.
tretioko:
--- Citace: themara Května 25, 2022, 21:02:35 ---člověk se snaží na tom Discordu ale dotazy typu jak byly staří účastníci, že tam nebudou když někdo může být jeho rodič, pak že by bylo fajn udělat sraz 20 - 25 let všichni plno otázek nebo že někdo někam nepojede aby se tam neměl bavit tak to je potom těžký nebo na to nemám talent
--- Konce citace ---
Kdo se bojí, sere v síni.
Ale teď vážně... Byl jsem na několika srazech a byli jsme tam v rozsahu 18 - 50 let a nikomu to nevadilo. Vypilo se toho hodně, ale byla to fakt zábava. Nikdo nikoho do ničeho nenutil. Takže kdo se chce bavit, ten přijede. A kdo nechce, ať si trhne nohou.
A na všech srazech byla podmínka, vlastně dvě: Žádný hnědý plínky apod. a žádný fotky.
kamikaze3214:
Čau lidi tak do dvou měsíců budete vědět vše ohledně srazu co bude a nebude jen už vím jednu věc a to pro prvních 15 přihlášených a zaplacených nepočítá se já a raulik bude po dobu srazu prebalovani až na par výjimek času a to je snídaně obed večeře a po večeře
kamikaze3214:
A druhou věc už vím ve vyhrách bude
1cena bude v hodnotě 1500
2cena 1000
3cene 500
kamikaze3214:
A co se tyče toho tématu staří a mladí
Minule srazí to bylo tak že věkové kategorie byly skoro všechny až teda na nezletilé a každý se bavil a nikdo nebyl v koutu každého sme zapojily do debaty a světu div se ty starší generace daly těm mladým hodně do života a to je podle mě dobře protože dnešní doba je hodně uspechana a mladí se jen tak se staršími zkušenými moc nebaví což je Škoda léta praxe se podle mě nezapřou já osobně mám hodně vědomosti poznatků a všeho okolo pravé od starší generace
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi