Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz 21.5.2022
luba:
Milí přátelé.
Sleduji tyto stránky, občas sem i přispívám.
Dovolte mi, abych vám všem popřál, aby se sraz vydařil, počasí, aby vám přálo, aby na něm vládla pohoda.
To vše vám ze srdce přeje Luba.
FrantaM:
--- Citace: luba Května 21, 2022, 08:28:35 ---Milí přátelé.
Sleduji tyto stránky, občas sem i přispívám.
Dovolte mi, abych vám všem popřál, aby se sraz vydařil, počasí, aby vám přálo, aby na něm vládla pohoda.
To vše vám ze srdce přeje Luba.
--- Konce citace ---
Za sebe díky moc, jde o můj první sraz. A zároveň díky za komentáře k mým povídkám
ababyi:
Hurá, zbalil som sa do jedného kufra.
Auta :)
ababyi:
A máme po zraze. Bol trocha komornejší, než predošlé, ale zhodli sme sa, že napriek tomu bol príjemný.
Klasicky sa okrem starých známych objavilo aj niekoľko nováčikov, a myslím, že neľutovali.
Krtek sa v slabej chvíľke pretiekol, že to teda asi nebolo naposledy :) všetko sa včas dozviete tu aj na iných cz/sk platformách.
Vďaka organizátorom, zdar účastníkom!
kamikaze3214:
Ahoj děkuji všem co dojely za účast na srazu sice nás bylo míň než sem očekával ale na zábavu to nemělo vliv nakonec večerka byla ve 4 ráno kdy si někteří adepti lehly ne úplně na postel ale proti gustu žádný dišputát a sem rád že se každý bavil a ano byl sem přemluven na další sraz když to podmínky dovolí
No a dva adepti Hold musely dávat fant
A děkuji všem co dorazili a podpoření tohoto srazu že sem na tom neprodělal kalhoty nakonec po celém počítání sem v plusu 350kc a to se mě líbí ale jen díky hostům kteří přispěly za ty co nedorazily a to byl zásadní důvod proč udělat další sraz bylo vidět ze je chcete mít u mě a bude mím potěšením ho znovu udělat ale doufám ze už teda pro více lidi
Ještě jednou děkuji za mě za Romču Majdu a Elišku které se vám starali o to aby ste měly co pít a jist
A jinak vyhlášení o největšího píče který nám vypil půlku baru a to je themara
A nejhlasitějšiho člověka je raulik
Nejkrásnější mimi abybyi
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi