Abdl > Srazíky, akce a setkání

Sraz 21.5.2022

<< < (5/16) > >>

FrantaM:
Pokud se sraz koná,  rád přijedu. Jsem sice z Dobřichovic,  ovšem na sraz pojedu z Prahy-Ruzyně. Místo v autě mám, stačí napsat SZ, a domluvíme se...

raulik:
Zdravím pánové.

Chci požádat ty, kteří už mají jasno zda-li dorazí či ne, ať to označí v ankětě. Porádat sraz není legrace a jsou s tím spojené náklady, je tedy třeba vědět, kolik lidí dorazí a na NEVÍM zde není prostor.

Mohl bych požádat ty, kteří skutečně chtějí na sraz, aby obratem uhradili vstupné? Je neuvěřitelné, že většina dodnes nemá uhrazeno. Pokud se peníze nevyberou, skutečně sraz nebude. Není to ovšem chyba pořadatele, ale pouze a pouze Vaše.

Díky výše uvedenému, může rozhodnout pořadatel o konání či nekonání akce nejdříve v úterý či středu, až dojdou zbývající platby (resp vůbec většina plateb).

Čest

themara:
jaj tak to je velmi ale velmi nemilá zpráva, já se na sraz velmi těším a byl by jsem velmi smutný kdyby to padlo, tak prosím prosím všichni kdo nemáte zaplaceno prosím zaplaťte děkuji :)

FrantaM:
Dnes uhrazeno, omlouvám se, že tak pozdě...

kamikaze3214:
Lidi řeknu to tak já už skoro vše zaplatil a už v tom sou peníze moje a pro těch par lidi co to zaplatilo nemá smysl dělat a upozorňuji většina co zaplatila j v anketě ze dojde možná tak jestli chcete ten sraz aby byl tak je nutno aby se zaplatili vstupné nájem+balíčky+Večeře+snídaně+obsluha
=14000 není to prdel

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi