Abdl > Srazíky, akce a setkání

už sem dlouho nepořádal sraz

<< < (11/13) > >>

raulik:

--- Citace: spida  Března 30, 2022, 00:36:31 ---No počítám že na případné místo v autě se ptát nemusím. Vzpomínám že jste minule jeli jako by jste vykradli státní rezervu plínek.

--- Konce citace ---

To já ne, to byl jistojiste nekdo jinej, ja jezdim dost pomalu. Teda kdyz chci. No, je fakt, ze chci malokdy..

kamikaze3214:

--- Citace: raulik  Března 30, 2022, 09:03:18 ---
--- Citace: spida  Března 30, 2022, 00:36:31 ---No počítám že na případné místo v autě se ptát nemusím. Vzpomínám že jste minule jeli jako by jste vykradli státní rezervu plínek.

--- Konce citace ---

To já ne, to byl jistojiste nekdo jinej, ja jezdim dost pomalu. Teda kdyz chci. No, je fakt, ze chci malokdy..

--- Konce citace ---
no byla pravda když sem za tebou dojel do prahy skrz domluvení prvního srazu taky si jel jak fitipaldi

spida:

--- Citace: raulik  Března 30, 2022, 09:03:18 ---

--- Konce citace ---

--- Konce citace ---

Já myslel plné auto né rychle :)

kamikaze3214:
čau lidi bude trochu změna nebude to 14 ale 21 boužel ted mě to oznámil majitel vily

themara:
To je asi to nejmenší si myslím pokud sraz proběhne 😊

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi