abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky

Nejlepší jednorázové plenky

<< < (8/14) > >>

Drains:
Jj tenám se trhají, molicare nevím. Ty Eurony mi lepítka držely hodně dobře, ani jednou se neutrhly, buňičina držela pohromadě a savost mají velkou. A díky igelitu nepropouštěly vlkost. Takže s Eurony jsem byl zatím nejvíce spokojený. Pak i ty Seni super trio jsou dobré :)

Drains:
Právě na ty Attends jsem se chtěl zeptat. nezkoušel jsem normální (slip), ale aktive myslím. Byli super, hodně nenápadné a i dost pojaly a to jsem měl M9. ale zajimalo by mě jaké jsou ty slip. Tak jestli někdo má zkušenost tak napište x)

mirek:

--- Citace: "sinsemillis" ---Euron nebrat, s těma mám špatné zkušenosti. Já myslím že seni super trio a abri M/L4 jsou nej zatím. V non wowen provedení (netkaná textilie).

Myslím, že nemá cenu dál hledat ;).
--- Konce citace ---
plný souhlas

Pan J2:
Dneska jsem si objednal Attends Slip Regular M 10, tak jsem zvědav. Jinak u mě vedou Abri.

Jake:
Hoj všem , mám zkušenosti jenom s kupováním dětských plínek nebo drynites apod. a tak bych byl rád , když by jste mi někdo pomohli. mám teď pár týdnů veget a tak sem přemýšlel , že bych vedle toho , co mám normálně , vyzkoušel i nějaký plenky pro dospělý :) . Potíž je , že vážně nevím co a jak . Potřeboval bych něco , co se dá koupit v kamenným obchodě , nejlépe praha a okolí , ale hlavně v nějakém malém balení , tak 8kusů , prostě něco jako drynites. normálně mám největší drynites , takže asi velikost S nebo M . díky za rady  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi