abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Nejlepší jednorázové plenky
romik:
Teď jsem zůstal u Euronu. Je sice pravdou, že nejsou nic moc po stránce technologické, ale v savosti to docela jde. Když je nouze veliká, vydrží i celý den. Mají jen jeden problem. Když máš jen jednu, tak se občas vzadu roztrhne. Stačí si špatně sednout na bobek a kalhoty ji tím švem co je vzadu krásně rozpůlí. Buď ji musím před oblečení přelepit izolepou (ta to vydrží), nebo si vzít dvě. Pak se už netrhají. Ale zase jsou docela tlusté, takže se to nedá použít vždycky. Ono se správně zabalit je docela věda. Něco jako ženský. Taky strašně dlouho vybírají co si vzít a jak to kombinovat. (některé).
VENDI:
Vendulko.V žádném případě se na Tebe nezlobím za to co jsi napsal.Napsal jsi to slušně a srozumitelně.A napsal jsi pouze holý fakt, za což děkuji.Pochopitelně i já napíši až bude něco lepšího. :thumb:
Romiku,pokud by jsi si chtěl na toto téma se mnou vyměnit pár názorů na věc,případně zkušenosti,tak je rád uvítám.Nevím jak Ty ale já musím nosit pleny 24hod. denně a to už cca od roku 1992.Takže nějaké zkušenosti,jak píše Vendulka tu určitě jsou.A ne malé!!!!! :yes:
Dva příspěvky pod sebou. - edit by Petka63
klučík13:
Abri form
sadrovec:
ja používam Tena max a tie sú super
bracesfan:
Tak tekhle pozitivní zkušenosti nemám ...
Ale je fakt, že každému asi vyhovuje jiný typ a jiná značka.
Já osobně nejdřív vyřadil Molicare (což je z hlediska plenkaře totální propadák), pak Abri a pak Tenu.
Naopak na nejvyšší příčky kladu Euron (hlavně Elastic Super Plus), Attends 10 a Depends noční.
Lepítka jsou u všech plus minus stejná, ale podle prosakování to vidím takhle ....
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi