Autor Téma: Aktualizácia pravidiel  (Přečteno 16300 krát)

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
Aktualizácia pravidiel
« kdy: Října 28, 2020, 22:17:58 »
Cathedra mea, regulae meae

Priatelia,
dlhšiu dobu neboli aktualizované pravidlá používania fóra.
Tento nedostatok je už minulosťou: Pravidlá nájdete TU

Želám príjemný zbytok osláv Dňa vzniku samostatného československého štátu,
-ababyi, admin

Offline mskvor

• 101 a více
Re:Aktualizácia pravidiel
« Odpověď #1 kdy: Října 28, 2020, 22:24:58 »
Slyšeli jsme slovo Adminí  ;)

Offline bojko

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
« Odpověď #2 kdy: Října 28, 2020, 22:45:55 »
 :) Super ;) Pekný zvyšok večera

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #3 kdy: Března 22, 2024, 12:52:21 »
Pripomenutie: pravidlá stále platia.
Správajte sa tu slušne a neútočte navzájom na seba.

Offline ababyi

• Administrator
  • 101 a více
    • mmmm.sk
« Odpověď #4 kdy: Října 16, 2025, 23:07:09 »
Vzhľadom na narastajúci počet príspevkov/príbehov, ktoré obsahujú násilnú modifikáciu tela, upozorňujem, že takéto témy nie sú na tomto fóre žiadúce.

Offline JiříS

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #5 kdy: Října 17, 2025, 09:25:15 »
Jinak na tyhle případy doporučuji majiteli stránky udělat sekci 18+ nebo jen pro ověřené členy... Tím pádem se do budoucna vyvarujeme dalším nevhodným tématům příběhům.
🤔❓

Offline cesestka

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #6 kdy: Října 20, 2025, 18:26:07 »
ale toto je web od 18 let, majitel stanovuje pravidla, takže pokud je někdo nechce dodržovat tak ať si založí svoje stránky. Plně podporuju rozhodnutí majitele!!!

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #7 kdy: Října 20, 2025, 21:08:59 »
Fajn jsou to stránky majitele a on určuje pravidla. Jen mi přijde divný že ty tak zvaná pravidla jsou jen pro někoho. Můj příběh neobsahuje žádné extrémní praktiky nechutnosti nebo život ohrožující témata. Naopak jde o lásku tří lidí kteří hledají řešení. To že tam byla zmínka o zbavení svéprávnosti není důvod ke smazání části příběhu. A pokud jde o obřízku tak ta se dělá u novorozenců v přítomnosti kněze. A židovská komunita ji používá už po staletí. Tak si nejsem jistý jaká vlastně platí pravidla. Ale hlavní slovo má majitel a administrátor. Tak to vzdávám. Škoda příběh který jsem psal se teprve rozjížděl. Omlouvám se a děkuji Spenser.

Offline xsat

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #8 kdy: Října 21, 2025, 01:18:26 »
Fajn jsou to stránky majitele a on určuje pravidla. Jen mi přijde divný že ty tak zvaná pravidla jsou jen pro někoho. Můj příběh neobsahuje žádné extrémní praktiky nechutnosti nebo život ohrožující témata.

Pokud tím narážíš na to že tu byly nebo snad pořád jsou příběhy kde se takové věci vyskytují, to by byla docela špatná obhajoba toho tvého, nemyslíš?
To je spíš akorát důvod aby takové byly taky smazaný nebo aspoň aby z nich tenhle obsah byl odstraněn.
Nikoli argument, aby tvůj příběh nebo jeho část, v níž je obsah proti pravidlům, mohl zůstal.

To že tam byla zmínka o zbavení svéprávnosti není důvod ke smazání části příběhu.

Nevím v jaké že alternativní realitě se tvůj příběh má odehrávat, ale pokud ta má reflektovat právní stav v naší zemi, tak svéprávnosti nelze nikoho zbavit, lze jen ji omezit  a to jen na omezenou dobu, a jedině rozhodnutím soudu při splnění hodně specifických podmínek (což by v tomhle případě hodně těžko prošlo).
To opravdu nefunguje tak někdo řekne "jo prosím, seberte mi svéprávnost, já s tím naprosto souhlasím protože (?), tady na to podepisuju papír" a úřad na to "prima, tady máte razítko, od teď jste plně v cizí moci."
Kromě toho, omezení něčí svéprávnosti neznamená zrušení jeho tělesné autonomie!!!!

A pokud jde o obřízku tak ta se dělá u novorozenců v přítomnosti kněze. A židovská komunita ji používá už po staletí.

Tak tohle je ale hodně blbej argument... S žádným horším jsi snad už ani nemohl přijít.

V tvém příběhu to bylo původně opodstatněné zdravotními důvody (fimóza).
Toho ses měl držet, protože kromě případu kdy o ní dospělý, svéprávný člověk požádá sám, tak je asi tak jediný akceptovatelný důvod pro to aby byla někomu provedena obřízka bez jeho vlastního informovaného souhlasu. Pak by ti tomožná prošlo (nebo taky ne, jak bylo řečeno, pravidla jsou daná a poslední slovo má admin).

Ale argumentovat tím, že se běžně na nebohých novorozencích bez jejich souhlasu (který k tomu logicky ani dát nemůžou, protože ve věku sotva několik týdnů až měsíců toho prostě fyzicky nejsou schopni) dál páchá tohle barbarské zvěrstvo, bez existence konkrétního zdravotního důvodu *), a aniž by to mělo nějaký vědecky prokázaný zdravotní přínos, kterého nelze dosáhnout jiným, neinvazivním způsobem, zůstává běžnou praxí, to je hodně přes čáru.

* Jediný skutečný důvod, proč se dál běžně, a bohužel legálně, novorozencům v některých zaostalých zemích takto zohavuje genitál, je "protože tradice". Je to jen a pouze kvůli ortodoxnosti náboženských fanatiků co na tom pořád lpí. Protože jsou to cvoci.  >:( Bez pardonu

'Ještě k tvému příběhu. Můj názor: přijde mi hodně degradující, až bych řekl dehumanizující, že jeho hlavní postavu - Patrika - dvě další hlavní postavy - Šárka a Daniela - skoro nikdy neoslovují jeho vlastním jménem, nebo aspoň zdrobnělinou. Jenom samé epitety jako "miláčku", "broučku", "miminko"  (wtf? copak takhle někdo běžně neironicky oslovuje dítě?)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #9 kdy: Října 21, 2025, 08:10:26 »
Promiň ale to co píšeš je nesmysl. V příběhu byla jen zmínka o zbavení svéprávnosti. Ale nikdy by k ní nedošlo. Je to jen fikce. I když založená částečně na skutečných událostech. A prosím tě nepoučuj mne o právech a zákonech. Já jsem vystudoval práva. Sice v pozdějším věku a musel jsem si školu zaplatit ze svého. Chodil jsem do práce a ještě se musel učit. Takže bych na tyto stránky nepletl právní otázky.

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #10 kdy: Října 21, 2025, 08:22:23 »
A podle Vás je židovská komunita banda cvoků? Vidím že máte dost podivné znalosti historie. No nic nemá cenu s vámi diskutovat. Takže se trvale loučím a ruším účet. Už ani nemusíte odpovídat. Názor jsem si už udělal. Mějte se krásně a sbohem.

Offline gxl

• 50 a více
« Odpověď #11 kdy: Října 21, 2025, 11:00:13 »
Pánové! Myslím, že oba DVA byste měli zklidnit hormony. Tohle fórum NENÍ o vzájemném si nadávání a urážení. Ale hlavně o respektu k druhému. Takže prosím zklidněte se!
A věci mezi sebou si vyříkejte nejlíp někde u piva. A rovnou u toho můžete vzít i místní a světovou politiku. Tyhle dvě témata by vám na nějakou dobu měly vystačit. :)

Offline Spenser

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #12 kdy: Října 21, 2025, 13:00:05 »
Jaké urážky? On nazval židovskou komunitu bandou cvoků. Já jsem jen slušně reagoval. A doporučil aby si doplnil vzdělávání. A jak už jsem napsal tady končím. Ten pán má názory s kterými já hluboce nesouhlasím. Tak raději tuhle konverzaci ukončím a s tím i účet na těchto stránkách. Jinak všem přeju vše nejlepší a aby se vám splnili Vaše sny přání a touhy. Sbohem.

Offline cesestka

• Existující tvor
  • 101 a více
« Odpověď #13 kdy: Října 22, 2025, 20:01:13 »
řekl bych no koment, připadá mě to jako diskuze jednoho ze zvolených politiků, nejmenuji!!