Abdl > Novinky

Aktualizácia pravidiel

<< < (3/3)

Spenser:
A podle Vás je židovská komunita banda cvoků? Vidím že máte dost podivné znalosti historie. No nic nemá cenu s vámi diskutovat. Takže se trvale loučím a ruším účet. Už ani nemusíte odpovídat. Názor jsem si už udělal. Mějte se krásně a sbohem.

gxl:
Pánové! Myslím, že oba DVA byste měli zklidnit hormony. Tohle fórum NENÍ o vzájemném si nadávání a urážení. Ale hlavně o respektu k druhému. Takže prosím zklidněte se!
A věci mezi sebou si vyříkejte nejlíp někde u piva. A rovnou u toho můžete vzít i místní a světovou politiku. Tyhle dvě témata by vám na nějakou dobu měly vystačit. :)

Spenser:
Jaké urážky? On nazval židovskou komunitu bandou cvoků. Já jsem jen slušně reagoval. A doporučil aby si doplnil vzdělávání. A jak už jsem napsal tady končím. Ten pán má názory s kterými já hluboce nesouhlasím. Tak raději tuhle konverzaci ukončím a s tím i účet na těchto stránkách. Jinak všem přeju vše nejlepší a aby se vám splnili Vaše sny přání a touhy. Sbohem.

cesestka:
řekl bych no koment, připadá mě to jako diskuze jednoho ze zvolených politiků, nejmenuji!!

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi