Tak, ze chci forum predat uz naznacuju delsi dobu, letos je ta potreba jiz silnejsi. Asi uz jsem starej na to, tady resit co se tady resi vecne - resit, jestli tu ma byt povidka ta ci ta, jestli mam pravo na to tanovit nejake pravidlo, ze kvuli tomu odchazej lidi (aktualne mi jeden zajemne na admina na to hodil vidle ze vteriny na vterinu - proc netusim, ale mezitim si dovolil odpovedet jdnomu anonymovi), a tak vubec. Forum jsem prebiral s tim, ze kdyz se nenajde nikdo jiny, ujmu se toho, neb by bylo skoda kdyby zmizelo. Leta jsem se tomu nevenoval a nechal ho byt. A permanentne chodili stiznosti na uzivatele - tak z 90% na Vendulku. Tak jsem se toho chopil a opet byl problem. Myslim tedy, ze nejsem nadale ten, kdo by to vest mel a zaroven chtel. Nejsem Sambik, ktery byl v nekterych vecech otevrenejsi - galerie treba, na druhou stranu, uz Vam nekdy prislo info o nelegalnim sireni fotek/videi apod ? Me uz parkrat jo - byt jen jednou opravnene kvuli me samotnemu. To mi bohuzel za galerku nestoji, na to jsou tu jine servery. Bohuzel, utocnikum neni mozne vysvetlit zaklady slusneho chovani a bohuzel si kolikrate sami sobe odporuji - holt to je to mladi, hodit do placu kec a at se ostatni po. Viz nedavna akce s pedofily - mimochodem, mladicky klucik, ktery mi poslal zpravu s nickem - s nicim jinym, bez dukazu, bez niceho - jiz nekomunikuje. Ale jo, jinde nejsou. To prece vedej ne.. Tech par dni, nez z nich vyleze, ze tam jsou taky.
Zkratka a dobre, byt s tezkym srdcem, je cas jit dale a tohle nechat temhle mladejm, obrazne. Tohle forum zaslouzi uctu, uctu k dobe, kterou zde je. Je to neco, co zde bylo a neuveritelne lidem pomohlo v zivote a to nejen diky nejakymu adminovi, ale i diky lidem, diky srazum, Obcas se nasel nejaky vykuk, ktery chtel vyuzit toho, ze je prece jeden z nas - zdravim. Obcas se nasel nekdo, kdo si chtel prihrat polivcicku - zdravim. No a obcas se nasel nekdo, kdo to opravdu dela protoze to delat chce - zdravim s poklonou.
Asi by se dalo napsat hodne dalsiho a mozna to casem i sepisu, ale kdyz jsem toto forum prebiral, byl jsem o asi 10 let mladsi, dnes uz zacinam tridit veci, ktere v zivote chci.