Abdl > Příběhy
Holčička- DD/LG
xxx:
--- Citace: Kralka Března 15, 2020, 22:01:10 ---Pro xxx
dávno že sebe nic nedělám...už jsem zde vkládal příspěvěk kde jsme vše vysvětlil, někde tu bude, stačí pohledat. Přesto si ale myslím že by byla škoda kdyby tohle forum šlo uplně do háje s vláknem povídek a příběhů. Tohle je snad jediné české forum pro lidi jako my, a nemyslím si že dašlsí lidé se neobjevují.
Dávno jsem přiznal že jsem kluk, jméno zde změnit nejde. alespon kde jsem hledal.
Nezáleží přece tak ani na tom kdo je kdo, nebo kdo je co. Je spousta lidí co o sobě smýšlí jako o dívkách i když jsou chlapci a naopak. Sice mezi ně nepatřím ale to že mám holčičí přezdvívku přece není nic špatného.
Myslím to dobře a chci nějakým způsobem ventilovat své příběhy na které mím zrovna těd ispirace a času dost.
Nejsem žádný uchyl ani nic podobného a jsem normální kluk. Chápu pokud se ti mé povídky nelíbí, ale nemusel by si mě odsuzovat.
předem díky a ještě jednou se omlouvám
--- Konce citace ---
V tom případě se hluboce omlouvám. Uniklo mi to. Narážel jsem na lubův příspěvek.
Kralka:
xxx
není potřeba se omlouvat. vím že jsem udělala něco co by se dělat nemělo.
udělal jsem to ze strachu před odhalením od rodičů a z duvodu že mě víc láka psát o holkách než o klucích. Ted zpětně to taky nevidím jako dobré řešení. Taky bych si chtěl změnit nick, ale nevím moc jak na to.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi