Abdl > Plenky
dotaz na pleny
skarfacee:
tak to jsou dobre informace brzy take vyzkousim
Lexter19:
--- Citace: moskvic Března 09, 2020, 17:43:50 ---Ahojte, takže odzkoušeno a jsem velmi mile překvapen. Rozdíl v tloušťce pleny oproti Seni Quattro asi 1,5 cm, to vše při zachování savosti. Co mě ale hodně těší je trošku jiný ,, střih" pleny, který mi který jsem na pomezí M/L plně vyhovuje. Sedí mi zatím asi nejlépe. A maj dobrou vychytávku na bocích a to vklad pružného pásu. Něco na principu Molicare (teď nevím které to byly, ty s pružným pasem jak dětské). Jinak umí udělat slusnej balík, až nečekaně velký s ohledem na původní tloušťku.
--- Konce citace ---
Nebyli by nějaké fotky plenky, všude na netu jsem našel jen ilustrační obrázky.
moskvic:
Tu
včetně porovnání se Super Seni Quattro
djwiktor:
Pozeram na prevedenie - na tu cenu, dobry lowcost. strih nula bodov, prevedenie spoja nic moc. Som zvedavy ako to je s drolenim obsahu pri dlhsom noseni, pripadne jeho zosunutim do stredu. Pri natiahnuti drzia dobre, neoddeluju sa na spoji s jadrom?
xxx:
Podle fotek to vypadá na úroveň Kolibri, Attends nebo Lil. Takže nic moc. Gumička, aby plenka nepadala, nikde a díky prodyšným bokům to vypadá, že po prvním použití to bude protékat všude okolo. No, mám je objednané, tak uvidím.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi