Abdl > Prodám / koupím / hledám
svrchní kalhotky pigeon tahira
Alarica:
neměl by někdo zájem tyto svrchní kalhotky?
www.pigeontahira.co.jp/habinurse/02/01/15.html
oranžová, vel. 3L, nové. mám 4 kusy. cena 2000 jpy za kus (cca 410 czk) + poštovné. (bydlím v jp)
mskvor:
Ahoj, promiň, že nemám zájem o ty kalhotky, ale zaujal mě Tvůj pobyt v Japonsku (pokud jsem zkratku správně pochopil.) Nechtěl bys nám něco napsat a ABDL/omorashi v Japonsku? Myslím si, že o tom, nejen v Čechách, panují velmi nepodložené legendy.
Díky,
MS
Alarica:
ano, pochopil si správně. to by mě tedy zajímalo, co za legendy.. ^_^ nějak mě nic nenapadá.. každopádně asi to tu bude více rozšířené, vzhledem k tomu množství videí, která na toto téma vznikají, to ano.. no kdyby měl někdo nějaký dotaz, klidně se můžete ptát.. ovšem neslibuji, že budu schopný ho zodpovědět.
jinak taky dělám přeposílání zboží (normálního) ale můžu koupit prakticky cokoliv, co je k dispozici na nějakém jp webu (i yahoo aukce, atd) takže kdyby někdo něco chtěl, dejte vědět..
djwiktor:
Ja sa sem votriem, ked uz si ponukal to japonsko, mozno to niekoho zaujme ( mna zaujalo, ale ceny su masaker).
https://plea.ocnk.net/product-list/1 , dlhe roky po nich pokukujem ako znacke ( snad od prvych fotiek stiahnutych na nete :D )
Na tej stranke je toho vela.
Tak mozno to niekoho potesi ze by to vedel cez teba nakupit :)
Alarica:
no ty ceny jsou tedy hezké.. hned ty první kalhotky na té stránce 15000 yenů... cca moje výdaje za jídlo za minulý měsíc.. ^_^
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi