Ťažko mi to hodnotiť jedným slovom, ale ak by som musel, napísal by som, že super

Zaujímaví ľudia, ktorých sa zišlo pomerne hodne, by očko asi 40. Žiadna jazyková bariéra, jeden z hlavných organizátorov vie výborne po slovensky, s ostatnými bez problémov po anglicky. Ľudia od Budapešti až po Berlín, gro samozrejme Rakúšania, potom Nemci, Slováci, Maďari. Vekové rozpätie od 20 do 60 (odhadom).
Všehochuť úchyliek a variácií na rôzne témy, od klasických ABDL, cez čisto DL, TV, Daddys, Little girls, slúžiek až po milovníkov spanku (áno, aj také bolo

), a to všetko pomixované a premiešané vo veľkom kotli.
Slušne vybavená miestnosť, vrátane masážnej lavice (upravenej na prebaľovanie), gyno kresla a plácačiek, ale pre účely stretnutia tematicky upravená organizátormi do jemnejšieho ABDL strihu.
Vstup bol zdarma a pomôcky, ktoré pripravili organizátori, boli tiež zdarma k dispozícii pre účastníkov, od plienok až po lepiacu pásku. Dokonca boli aj tričká

Slušné čapované pivo, možnosť zajesť si. Fajčí sa vonku.
Bar (predná časť podniku) bol otvorený aj pre bežnú klientelu, čo je v poriadku a nevyrušovalo to, keďže tento podnik navštevujú obvykle iba priaznivci BDSM a D/s, ale obsadenosť podniku bola 120%

, takže dlhé čakanie na nápoje a jedlo (a iba jedna čašníčka, chúďa, odhadom na 100 ľudí), obmedzené možnosti sadnúť si a trošku stisk.
Ak niekdy zablúdite do Viedne, tak určite SMart Caffe neobíďte.
http://www.smartcafe.at/Za mňa jederzeit gerne wieder, ako vravia domáci

Ak som na niečo zabudol, alebo skreslene podal, nech ma láskavo zvyšní účastníci zájazdu doplnia, alebo opravia. Viac hláv, viac kapusty