Abdl > Srazíky, akce a setkání

konání srazu

<< < (2/3) > >>

kamikaze3214:
lycanth je to tam jak to bylo minule a předminule

13jh02:
A pokud jsi z Brna, není problém odjet nočním busem a spát ve svém. Předchozí srazy jsem tak činil... Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

pyžamáček:
Je možné se dostat na místo pomocí veřejné dopravy ( vlak, bus, MHD..)? A popravdě se mi úplně nezamlouvá dávání "fantu"v případě pozdějšího příchodu - příjezd s půldenním předstihem jen abyh někde byl včas mě zrovna moc netěší, a pokud budu plánovat dopravu s příjezdem tak nějak akorát - může se stát cokoliv nepředvídaného - zpoždění, které já nezaviním, nestihnu někde přestup atd.. - mám být za to trestán ? Tak nevím nevím.. - z jedné strany je fajn, pokud někdo vůbec takovou akci uspořádá, z druhé strany riskovat, a nechat se sankcionovat při pomyšlení, že "cesty páně jsou nevyzpytatelné.."

raulik:
OMG

13jh02:

--- Citace: pyžamáček  Ledna 21, 2020, 15:27:50 ---Je možné se dostat na místo pomocí veřejné dopravy ( vlak, bus, MHD..)? A popravdě se mi úplně nezamlouvá dávání "fantu"v případě pozdějšího příchodu - příjezd s půldenním předstihem jen abyh někde byl včas mě zrovna moc netěší, a pokud budu plánovat dopravu s příjezdem tak nějak akorát - může se stát cokoliv nepředvídaného - zpoždění, které já nezaviním, nestihnu někde přestup atd.. - mám být za to trestán ? Tak nevím nevím.. - z jedné strany je fajn, pokud někdo vůbec takovou akci uspořádá, z druhé strany riskovat, a nechat se sankcionovat při pomyšlení, že "cesty páně jsou nevyzpytatelné.."

--- Konce citace ---

Bus - 230 metrů (interval mezi spoji 120 minut)
Vlak - 3,7 km (interval mezi spoji 30 minut)

Jak jsem zmiňoval, je možné odjet i nočním busem. Půldenní předstih není třeba. Nejhorší interval jsou 2 hodiny. Takže obsluha je ...  Třeba já byl takový blázen, že jsem to dal pěšky z Brna (12 km). (Ne)dostupnost veřejnou dopravou v tomto případě není překážka. A myslím si, že pro nezaviněné zpoždění budou mít ostatní účastníci pochopení  ;)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi