Mozno som trochu na tom inak ako niektori ludia tu. zatial sa mi nepodarilo trafit ziadnu strasnu reakciu, ci uz som kupoval plienky v lekarni, alebo priamo v zdravotnickych potrebach ( na slovensku to mame rozdelene ) . Hanbil som sa po prvykrat, ked som ich siel kupovat, odvtedy uz je vsetko pase. Teraz uz fungujem tak, ze pridem, pozdravim a na otazku co by som potreboval, im vyklopim, ze napriklad plienkove nohavicky, ale nie tie s povrchom ako latka. Na otazku pre koho ( uz velmi malo pocujem tuto otazku, vecsinou len ak to je daka nova predavacka) , odpovedam vzdy, ze pre mna. Kedze mam pas tak akurat, ze mi pasuju M aj L velkost, tak viackrat sa stalo, ze som povedal, ze by som radsej zobral Lko. Chvilku predavacka prekvapena, ale potom povedala, ze ak to dobre zarovnam na nohach a bokoch, ze by to malo byt bez problemov.

Najlepsie ale co sa mi stalo, bolo to asi pol roka dozadu, bola tam u nas jedna taka asi praktikantka, ci ako sa to vola, a uz to bolo u mna take kriticke ( plienky plne ), tak som sa slusne spytal, ci by nebolo mozne, ze by som sa rychlo prebalil dakde na wc, aby to nepretieklo. Chudatko ( cca 23r) , cela cervena zostala, no po chvilke sa spametala a odviedla ma dozadu na wc, ze tam sa mozem prebalit. Najviac ma zarazila vsak potom otazka, kedze som si daval nacas a neponahlal sa, ze ci je vsetko v poriadku a ci mi netreba pomoct... priznam sa, dosli mi slova

tak som len milo odvetil, ze dakujem, ale ze uz je vsetko v suchu

... odvtedy tam chodievam pravidelne, sem tam pokecame, a pravdepodobne tusi, ze tie plienky nebudu asi na pouzitie pri inkontinencii.

uvidime co bude dalej
samozrejme, obcas sa stane, ze sa predavacky chcu uistit, ze bude rozmer spravny, ale nezazil som naozaj take, ze by uplne nutili nieco ine, ako som chcel ja.