Abdl > Srazíky, akce a setkání

Tematické ABDL prostory v ČR?

(1/3) > >>

Tyrion:
Ahoj, chci se zeptat, jestli nevíte o ABDL tematických prostorech v ČR, ideálně v Čechách, které by bylo možné nějak krátkodobě pronajmout? Pro pár nebo dva a třeba na jeden den, spíš než větší akci. Zkoušel jsem google, ale nic jsem nenašel. Nemá něco takového Atelier? Nevíte o něčem? Děkuju za příspěvky.

fsi:
Nevim, ale napad je to zajimavy!

gumplík:
Dolní Břežany fungují, no tedy byl jsem tam v květnu a fungovalo to. :)

Tyrion:
A máte prosím nějaký kontakt nebo způsob jak to oveřit? Fakt bych rád věděl, o prostory mám krátkodobě ještě letos vážný zájem, o osazenstvo/personál/dominu mi (tentokrát) nejde.

Co jsem na internetu našel, je možnost pronajmout normální školku / jesle / hernu pod záminkou narozeninové oslavy a i když cenově to vychází hezky, tak z toho ale nemám dobrý pocit, že bych v prostoru, který patří dětem, a které jej považují za svůj, páchal svoje osobní perverze.

Což me logicky dovedlo k myšlence toho, že je to díra na trhu a že bych si takový prostor založil sám, ale stejně jako u ABDL obchodů je otázka, jestli by provoz takového prostoru pokryl alespoň náklady, které by v případě pronájmu (mimo Prahu) byly v řádu desítek tisíc CZK za rok. Co si o tom myslíte?

ababyi:
Ak sa do niečoho takého pustíš a budeš mať aspoň základný business plan, rád budem angel investor ( jeden z).

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi