Abdl > Prodám / koupím / hledám
2. Objednávka plenek pro dospělé s dětským motivem od www.plenkybobanek.cz
nuk-boy:
Souhlasim s ostatními. Plenky mam a jsou super. Jediny minus je ne moc kvalitni suchy zip. Bud to chce davat kvalitnejsi zipy (mozna i popremyslet p zmene tvaru a umisteni), nebo prejit na patentky.
13jh02:
Při zapínání na patentky se přijde o značnou část variability pro zapínání. Přeci jen každý nemá pevně daný obvod pasu... Suchý zip se lépe přizpůsobuje postavě a nějaký cm nehraje až takovou roli. Takže můj hlas je neměnit způsob zapínání
peja:
Dobry den , pleny pobabek pro dospele jsou super, prijemne a krasne plni svou funkci. Jeste se mi libi detske pleny bobanek na plavani. Slo by usit tyto pleby na plavani pro dospeleho? Pripadne na kolik by to vyslo? Diky
--- Citace: www.plenkybobanek.cz Července 30, 2019, 11:04:22 ---Dobrý den,
S novými motivy je to trochu pracnější a trochu to trvá, takže by to určitě nebylo v nejbližší době, nicméně je to dobrý nápad.
Příště tedy uděláme anketu s výběrem motivů ;)
--- Konce citace ---
David.Ch:
Souhlasím s 13jh02, že suchý zip je lepší z hlediska nastavitelnosti. Já bobánky mám už nějaký pátek, proto vím že se suchý zip často kroutí a nedrží tak jak by měl. Také se opotřebovává mnohem rychleji a zanáší se žmolkama které nejdou moc dobře čistit. Myslím si že když patentky fungují v menší podobě, tak to v té pro dospělé asi nebude rozdíl.
Jinak kdyby tu byla možnost koupě takových plenek tak si je rozhodně koupím.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi