Abdl > Plenky
Pleny a WC
balicek22:
Já rozlepím horní lepítka, stáhnu plíny a pak si je zase natáhnu a zalepím horní lepítka :-) jelikož se to dá opakovaně zalepovat a stále to drží v pohodě, tak tohle je jednoduchý :-)
umpalump:
Rozlepim plenku vykalim se a buď si ji dám zpět nebo si vemu čistou
peja:
Protoze jsme stale jeste miminko co kaka do plenek tak to neresim a pustim kakani do pleny. Nedavno se mi to stalo v obchode ve fronte u pokladny. Horsi bylo kde se prebalit v obchodnim centru prebalit, na panskem wc bylo rusno, tak jsem sel do prebalovaci mistnosti pro male mimina. Pripadal jsme si tam jako v raji, ty detske motivy. Prebalil jsem se , plenku tam nechal v kosi a sel jsem pryc.
gumplík:
A přebalovací místnost byla na zamykání a nebo byla normálně otevřená?
mimi-tom:
--- Citace: peja Července 14, 2019, 17:25:15 ---Protoze jsme stale jeste miminko co kaka do plenek tak to neresim a pustim kakani do pleny. Nedavno se mi to stalo v obchode ve fronte u pokladny. Horsi bylo kde se prebalit v obchodnim centru prebalit, na panskem wc bylo rusno, tak jsem sel do prebalovaci mistnosti pro male mimina. Pripadal jsme si tam jako v raji, ty detske motivy. Prebalil jsem se , plenku tam nechal v kosi a sel jsem pryc.
--- Konce citace ---
Jen technický dotaz, používáš něco na změkčení stolice? Není dvakrát příjemný to tlačit do plen když je to tvrdý... Navíc používám bavlnu kde moc prostoru není... Mimi-Tom
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi