Abdl > Plenky
Pleny a WC
peja:
--- Citace: gumplík Července 15, 2019, 07:22:23 ---A přebalovací místnost byla na zamykání a nebo byla normálně otevřená?
--- Konce citace ---
Sla nastesti zamci ale jelikoz bylo kakani v plence uz neprijemne tak bych se prevalil i kdyby nesla zamcit. Prece jen su miminko a kdyby tam nakoukla maminka tak snad to pochopi.
umpalump:
Tak je pravdou že je zde totální diskriminace inkontinentnich či enuretiku ale i když mám proti argumenty zak se stydím jit do prebalovaci místnosti někdy pred nimi bývá i řada
peja:
Ono je to jak kdy , nekdy je u prebalivavuch mistnosti klid, nekdy, nekdy je ciste wc pro invalidy , nekdy se clovek musi spokojit s prebalenim v kabince panskeho wc. Jednou jsem byl v OC Harfa v Praze , pokakal jsem se tam, tak jsem se sel prevalut do prebalovaci mistnosti ve ktere byla zvladt uzamykatelna kabinka s wc, bidetem a umyvadlem , tam jsem se krasne prebali a v bidetu krasne umyl. V ciste plene odchazim , odemcu a byli tam dve maminky s miminkama, vyhodil jsem plenu do kose , omluvil se ze je rusin a sek jsem pryc.
peja:
Ono je to jak kdy , nekdy je u prebalivavuch mistnosti klid, nekdy, nekdy je ciste wc pro invalidy , nekdy se clovek musi spokojit s prebalenim v kabince panskeho wc. Jednou jsem byl v OC Harfa v Praze , pokakal jsem se tam, tak jsem se sel prevalut do prebalovaci mistnosti ve ktere byla zvladt uzamykatelna kabinka s wc, bidetem a umyvadlem , tam jsem se krasne prebali a v bidetu krasne umyl. V ciste plene odchazim , odemcu a byli tam dve maminky s miminkama, vyhodil jsem plenu do kose , omluvil se ze je rusin a sek jsem pryc.
umpalump:
Dnes poprvé v prebalovaci místnosti musím uznat že to bylo to nejlepší prebaleni vůbec
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi